BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #170296 przez bewipo
Chyba mi hormony na mózg padły. Chciałam męża trochę opieprzyć, ale nie tak całkiem serio. Napisałam mu smsa żeby go podenerwować, a jak zadzwonił spytać co się stało to się rozbeczałam jak mu zaczęłam tłumaczyć. No masakra jakaś ze mną :D
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #170298 przez Marta M
Dziekuje :) Mam nadzieje ze nie narobilam za duzej golizny i ze Was tymi zdjeciami nie zgorsze ;)

Sporawy: tak i nie, na zdjeciach tez mi sie wydaje duzy a na zywo jakos go nie czuje, wydaje mi sie nawet malutki, 101 cm dzisiaj :)
13 lata 5 miesiąc temu #170305 przez Agusia83
Bewipo, to nasze hormonki....nie opitalaj meza.... :silly: i nie placz....tyle, ze pisze a sama rycze o byle co...haha

Marta, pewnie, ze nas nie zgorszylas,....piekne mamy musza sie pokazywac....wiesz, az sama mam ochote na taka pikanteryjna sesje :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #170311 przez Marta M
Agusia to do roboty :) Ja zaczelam pstrykac zdjecia w ubraniu, potem chcialam odslonic brzuszek, potem pokazac go w calosci, az w koncu stwierdzilam ze a co!! ;)
13 lata 5 miesiąc temu #170312 przez bewipo
Agusia no muszę, bo ja za niego obrywam od mamy ;) Jemu nic nie powie, a ja muszę słuchać :P

Marta super taka sesja, wyglądasz pięknie i na pewno nie masz nas czy zgorszyć :)
13 lata 5 miesiąc temu #170316 przez beti
Marta...super laska to i super zdjęcia :D a brzusio masz taki jak na prawie 9 m-c przystało :D
13 lata 5 miesiąc temu #170317 przez gosia2324
Marta jaki ładny brzuszek, taki inny szpiczasty,
Babcie by powiedziały ze jak na chłopaka :P
Śliczna Mama z Ciebie :)
13 lata 5 miesiąc temu #170325 przez Agusia83
Niestety na takie zdjecia, tylko ja mam ochote :( maz nie za bardzo...nie dosc, ze czuje sie, a raczej nie czuje sie atrakcyjna w ogole, to jeszcze nie chce sie przytulac, bo boi sie, ze dziecku cos zrobi, ale ze niedaj Boze zaczne rodzic...a przez to czuje, ze chyba juz go nie pociagam, bo jestem brzydka i gruba...kurcze tak nagle z wesolego humoru chce mi sie ryczec, :( :(
13 lata 5 miesiąc temu #170331 przez Marta M
Agus to nie tak..widac przezywa ta ciaze bardzo gleboko i boi sie ze zrobi Wam krzywde..zrob tak jak ja, jak bedziesz sama w mieszkaniu wyciagasz aparat, ustawiasz i dajesz samowyzwalacz..a potem wybierasz te zdjecia, ktore sie Tobie podobaja, drukujesz i dajesz mu w prezencie..napewno jestes dla niego jeszcze bardziej atrakcyjna niz przed ciaza, takze do dziela..:)
13 lata 5 miesiąc temu #170332 przez Marta M
Agus to nie tak..widac przezywa ta ciaze bardzo gleboko i boi sie ze zrobi Wam krzywde..zrob tak jak ja, jak bedziesz sama w mieszkaniu wyciagasz aparat, ustawiasz i dajesz samowyzwalacz..a potem wybierasz te zdjecia, ktore sie Tobie podobaja, drukujesz i dajesz mu w prezencie..napewno jestes dla niego jeszcze bardziej atrakcyjna niz przed ciaza, takze do dziela..:)
13 lata 5 miesiąc temu #170334 przez beti
Agusia, na pewno tak nie myśli!!! Po prostu sie obawia...Faceci tak dziwnie do tego podchodzą, ale na pewno nie jest to spowodowane spadkiem pociągu do Ciebie...
13 lata 5 miesiąc temu #170351 przez monika1984lodz
Martus no zdjecia suuuper,naprawde super z Ciebie laska :)

Agus a Ty tutaj nie pitol glupot bo normalnie zglosze Cie do Mirelli ze staraczek co by w lepek palnela :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #170384 przez Agusia83
Pewnie macie racje...ale mnie tych intymnych sytuacji bardzo brakuje.....do tego kg niby poszly w brzuszek, ale skad sie wzial taki celulit na mych nogach? Czuje sie jak slonica...pocieszam sie, ze nie tylko ja tak mam....

Marta a Ty w ogole jestes szczuplutka wiec bus na taki sporawy wyglada....ja mam 117cm od kilku tygodni w pepku...zmienia mi sie tylko ksztalt brzucha na bardziej spiczsty :silly:

Ok Monia, juz sie boje.... :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #170397 przez klatina
Martuś, zdjęcia piękne, śliczna z Ciebie dziewczyna i ciąża Ci wyraźnie służy. Też sobie muszę taka sesję zafundować. Jedyne fotki ciążowe jakie mam to z 7 miesiąca z Turcji. Super pamiątka :laugh: Muszę męża namówić żeby mi coś takiego teraz cyknął :silly:
Chociaż ostatnio zdrowo przywaliłam (martwiłam sie wcześniej że nic nie tyję :P to mam za swoje hehehe).
Mojej znajomej mąż robił fotki co miesiąc w ciąży i z tego co wiem to bardziej rozebrane. Mają teraz piękną pamiątkę. :)

Myszka jak dobrze, że pojechałaś do tego szpitala. Miałam cały czas problemy z ta stroną i nie wiedziałam co z Tobą :( . Wcinaj teraz dużo. Ja nie mogę wytrzymać z jedzeniem do 11. Czasem to mnie nawet wilczy głód budzi o świcie. Kiedyś o 5.rano musiałam wstać na śniadanie przez tą małą pijaweczkę :silly: Trzymam kciukasy!!!

Aguś, mój M też się boi teraz. Wcześniej bał się jeszcze bardziej. Tylko, że on ze mną chodzi zawsze na wizyty do lekarza i pytałam przy nim specjalnie czy powinniśmy teraz uważać z seksem. Po zapewnieniach ginki wszystko się zmieniło. Twój M jest odpowiedzialny (ale i pewnie wystraszony) i woli się powstrzymać niż Was narażać. Uwierz, że wyglądasz pięknie, uśmiechnij się, to na nich chyba najlepiej działa. :)

13 lata 5 miesiąc temu #170404 przez klatina
Aha, melduję gigantyczny cellulit, dwa rozstępy na brzuchu, 11,5kg na plusie, 108 cm w pępku, chód jak u kaczki, lekką zgagę, pyzy na policzkach mi się takie zrobiły, że jak się uśmiecham to wyglądam jak Chinka ;P
Ale jakoś te hormony ciążowe tak na mnie działają, że czuje się piękna i mam to wszystko gdzieś :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia