BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #169808 przez slowiczek
Noooo Beti, mamy 9 okienko :D fajnie ale z drugiej strony troche sie boje :p
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #169811 przez Mała
Ja się steruję po tym, jak Kamil całą ciążę był zdrowym dzieckiem, a przy porodzie niemiła niespodzianka i rozszczep kręgosłupa. Także ja do końca nie wierzę, jak mówią, że Ola jest zdrowa. Uwierzę jak już ją zobaczę. Do tego ciągle na granicy normy jest jej serduszko. Najpierw przepływy, które się unormowały, a teraz znów jedna komora jest nieco większa i jeszcze tak mogło być, a dzisiaj się okaże, czy jakaś nieprawidłowość się nie pojawiła. Chociaż pocieszające jest to, że serduszko bije miarowo.
Poza tym, za każdym razem mnie chcą do szpitala wysłać i boję się, że jak rozwarcie zrobiło się większe to tym razem mogę się już nie uchronić od szpitala.
Mam nadzieję, że nic się z tego złego scenariusza nie sprawdzi :angry:

Agusia moja mała to też w 8 m-cu to jakby całą ciążę nadrabiała. Ja tylko chodzę i syczę, albo wołam ałć, bo normalnie aż boli. Mąż wczoraj zobaczył mój kańciaty brzuch to w końcu przestał się dziwić co ja tak ciągle ałciuje.
13 lata 5 miesiąc temu #169814 przez ewelinaa
Witam i ja w SIERPNIU :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Obudziłam się dziś przed 5, ale twardo leżałam w łóżku, oczy zamykałam i zasnęłam. Niedawno się obudziłam i już zjadłam śniadanko (kanapeczki z pysznym domowym, jagodowym dżemikiem :woohoo: ). U mnie śniadania przeważnie na słodko :silly:

Bewipo - brzuszek świetny :)

To już trzeba się zapisywać do kolejki terminowej ?? :ohmy: :lol: Ciekawe, które dzieci będą tak grzeczne i posłuchają życzeń swoich mam? :laugh:
Ja mam wizytę 19.08 i wtedy ustalę z lekarzem konkretny termin. Niech sobie mała jeszcze trochę w brzuszku posiedzi, wolę żeby to był wrzesień niż sierpień :)

A w ten weekend jedziemy jeszcze odpoczywać na Mazury - już się nie mogę doczekać :woohoo:
13 lata 5 miesiąc temu #169815 przez beti
Mała, będzie dobrze!!!! 3mamy kciuki!!!!
Słowiczek, nie ma się co bać...dobrze będzie....już niedługo będzie po wszystkim :D
13 lata 5 miesiąc temu #169829 przez gosia2324
Beti ,Slowiczek AAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13 lata 5 miesiąc temu #169834 przez beti
Gosia :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169835 przez gosia2324
mala, a teraz chodzisz do tego samego lekarza co z Kamilem ?
Kurcze jak w tych czasach i z taka aparatura lekarz przeoczył rozczep kręgosłupa???, przecież na USG jak na dłoni widać nawet rozczep wargi .
13 lata 5 miesiąc temu #169839 przez gosia2324
beti napisał:

Beti po Twoim suwaczku właśnie do mnie dotarło ze za 2 tygodnie tez bede juz w 9 miesiącu.
Mdleje !!!!!!
13 lata 5 miesiąc temu #169881 przez megi2501
Gosiu,
Oddychaj głęboko! Dziewczyny to już tylko kilka tygodni i będziecie ze swoimi maleństwami!Zresztą ja też :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #169884 przez beti
gosia2324 napisał:

beti napisał:

Beti po Twoim suwaczku właśnie do mnie dotarło ze za 2 tygodnie tez bede juz w 9 miesiącu.
Mdleje !!!!!!

Nie mdlej, nie mdlej, tylko do pakowania torby się bierz :D
13 lata 5 miesiąc temu #169888 przez gosia2324
Pakuje sie w srode po przyjściu od lekarza juz na 100 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13 lata 5 miesiąc temu #169892 przez Pyśkaaaa
Witam :*
dziewczynki nie jestem w stanie was nadrobić...
brzuszki macie sliczne :)

ja miałam koszmarny weekend nasz przeprowadzka była istną maskrą jexchaliśmy z wro 25 godzin popsuł nam sie samochód przed sama warszawa pol nocy spedzilismy w samochodzie czekajac na lawete popuchły mi nogi i ręce a kregosłup myslalam że odpadnie ech... :(

życze miłego dnia :*
13 lata 5 miesiąc temu #169895 przez monika1984lodz
/dzien dobry Dziewuszki :)

Bewipo , brzus masz sliczny i wcale nie wielki tylko w sam raz :)

Dziewczynki wczoraj wieczorem zapomnialam lyknac magnez i cala noc mnie meczyly skurcze lydek eh... bol paskudny....

Wy sie tak ustawiacie do tego rozenia hihi , a mi sie wydaje, ze przenosze.Nie wiem jakies takie mam przeczucie .... chociaz ostatnio myslalam, ze bedzie wrecz odwrotnie, o mi wszyscy mowili, ze mi sie brzuch opuscil.No coz okaze sie wszystko w swoim czasie a do wizyty mausze jeszcze tydzien czekac....

MAla trzymam kciuki za wizyte, bedzie dobrze zobaczysz :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #169897 przez gosia2324
Pyska współczuje !!!!
Ale co się źle zaczyna to sie dobrze kończy,
Mam nadzieje ze będzie Wam sie dobrze mieszkało w nowym miejscu.
czekamy na jakies fotki :)
13 lata 5 miesiąc temu #169904 przez monika1984lodz
Pyska Gosia ma rcje :) Dobrego- zle poczatki :) zobaczysz wszystko bedzie suuuuper :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży