- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 5 miesiąc temu #169811 przez Mała
Ja się steruję po tym, jak Kamil całą ciążę był zdrowym dzieckiem, a przy porodzie niemiła niespodzianka i rozszczep kręgosłupa. Także ja do końca nie wierzę, jak mówią, że Ola jest zdrowa. Uwierzę jak już ją zobaczę. Do tego ciągle na granicy normy jest jej serduszko. Najpierw przepływy, które się unormowały, a teraz znów jedna komora jest nieco większa i jeszcze tak mogło być, a dzisiaj się okaże, czy jakaś nieprawidłowość się nie pojawiła. Chociaż pocieszające jest to, że serduszko bije miarowo.
Poza tym, za każdym razem mnie chcą do szpitala wysłać i boję się, że jak rozwarcie zrobiło się większe to tym razem mogę się już nie uchronić od szpitala.
Mam nadzieję, że nic się z tego złego scenariusza nie sprawdzi
Agusia moja mała to też w 8 m-cu to jakby całą ciążę nadrabiała. Ja tylko chodzę i syczę, albo wołam ałć, bo normalnie aż boli. Mąż wczoraj zobaczył mój kańciaty brzuch to w końcu przestał się dziwić co ja tak ciągle ałciuje.
Poza tym, za każdym razem mnie chcą do szpitala wysłać i boję się, że jak rozwarcie zrobiło się większe to tym razem mogę się już nie uchronić od szpitala.
Mam nadzieję, że nic się z tego złego scenariusza nie sprawdzi
Agusia moja mała to też w 8 m-cu to jakby całą ciążę nadrabiała. Ja tylko chodzę i syczę, albo wołam ałć, bo normalnie aż boli. Mąż wczoraj zobaczył mój kańciaty brzuch to w końcu przestał się dziwić co ja tak ciągle ałciuje.
Temat został zablokowany.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #169814 przez ewelinaa
Witam i ja w SIERPNIU
Obudziłam się dziś przed 5, ale twardo leżałam w łóżku, oczy zamykałam i zasnęłam. Niedawno się obudziłam i już zjadłam śniadanko (kanapeczki z pysznym domowym, jagodowym dżemikiem ). U mnie śniadania przeważnie na słodko
Bewipo - brzuszek świetny
To już trzeba się zapisywać do kolejki terminowej ?? Ciekawe, które dzieci będą tak grzeczne i posłuchają życzeń swoich mam?
Ja mam wizytę 19.08 i wtedy ustalę z lekarzem konkretny termin. Niech sobie mała jeszcze trochę w brzuszku posiedzi, wolę żeby to był wrzesień niż sierpień
A w ten weekend jedziemy jeszcze odpoczywać na Mazury - już się nie mogę doczekać
Obudziłam się dziś przed 5, ale twardo leżałam w łóżku, oczy zamykałam i zasnęłam. Niedawno się obudziłam i już zjadłam śniadanko (kanapeczki z pysznym domowym, jagodowym dżemikiem ). U mnie śniadania przeważnie na słodko
Bewipo - brzuszek świetny
To już trzeba się zapisywać do kolejki terminowej ?? Ciekawe, które dzieci będą tak grzeczne i posłuchają życzeń swoich mam?
Ja mam wizytę 19.08 i wtedy ustalę z lekarzem konkretny termin. Niech sobie mała jeszcze trochę w brzuszku posiedzi, wolę żeby to był wrzesień niż sierpień
A w ten weekend jedziemy jeszcze odpoczywać na Mazury - już się nie mogę doczekać
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169835 przez gosia2324
mala, a teraz chodzisz do tego samego lekarza co z Kamilem ?
Kurcze jak w tych czasach i z taka aparatura lekarz przeoczył rozczep kręgosłupa???, przecież na USG jak na dłoni widać nawet rozczep wargi .
Kurcze jak w tych czasach i z taka aparatura lekarz przeoczył rozczep kręgosłupa???, przecież na USG jak na dłoni widać nawet rozczep wargi .
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gosia2324.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #169892 przez Pyśkaaaa
Witam :*
dziewczynki nie jestem w stanie was nadrobić...
brzuszki macie sliczne
ja miałam koszmarny weekend nasz przeprowadzka była istną maskrą jexchaliśmy z wro 25 godzin popsuł nam sie samochód przed sama warszawa pol nocy spedzilismy w samochodzie czekajac na lawete popuchły mi nogi i ręce a kregosłup myslalam że odpadnie ech...
życze miłego dnia :*
dziewczynki nie jestem w stanie was nadrobić...
brzuszki macie sliczne
ja miałam koszmarny weekend nasz przeprowadzka była istną maskrą jexchaliśmy z wro 25 godzin popsuł nam sie samochód przed sama warszawa pol nocy spedzilismy w samochodzie czekajac na lawete popuchły mi nogi i ręce a kregosłup myslalam że odpadnie ech...
życze miłego dnia :*
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #169895 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
/dzien dobry Dziewuszki
Bewipo , brzus masz sliczny i wcale nie wielki tylko w sam raz
Dziewczynki wczoraj wieczorem zapomnialam lyknac magnez i cala noc mnie meczyly skurcze lydek eh... bol paskudny....
Wy sie tak ustawiacie do tego rozenia hihi , a mi sie wydaje, ze przenosze.Nie wiem jakies takie mam przeczucie .... chociaz ostatnio myslalam, ze bedzie wrecz odwrotnie, o mi wszyscy mowili, ze mi sie brzuch opuscil.No coz okaze sie wszystko w swoim czasie a do wizyty mausze jeszcze tydzien czekac....
MAla trzymam kciuki za wizyte, bedzie dobrze zobaczysz
Bewipo , brzus masz sliczny i wcale nie wielki tylko w sam raz
Dziewczynki wczoraj wieczorem zapomnialam lyknac magnez i cala noc mnie meczyly skurcze lydek eh... bol paskudny....
Wy sie tak ustawiacie do tego rozenia hihi , a mi sie wydaje, ze przenosze.Nie wiem jakies takie mam przeczucie .... chociaz ostatnio myslalam, ze bedzie wrecz odwrotnie, o mi wszyscy mowili, ze mi sie brzuch opuscil.No coz okaze sie wszystko w swoim czasie a do wizyty mausze jeszcze tydzien czekac....
MAla trzymam kciuki za wizyte, bedzie dobrze zobaczysz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz