- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169610 przez gosia2324
Beti, kącik Filipkowy czadowy
Widze,ze jesteś juz dopięta na ostatni guzik, wiec ustawiaj sie z kolejce do porodu A my tuz za Toba
Ewelina ja szczerze polecam pieluchy baby dream z Rossmanna, sa mięciutkie i nie przemakaj, przypominają pampersa, a cena rożni sie znacznie,
przy takim maluszku idzie ok 10 pieluch dziennie wiec po co wyrzucać kasę w błoto
Widze,ze jesteś juz dopięta na ostatni guzik, wiec ustawiaj sie z kolejce do porodu A my tuz za Toba
Ewelina ja szczerze polecam pieluchy baby dream z Rossmanna, sa mięciutkie i nie przemakaj, przypominają pampersa, a cena rożni sie znacznie,
przy takim maluszku idzie ok 10 pieluch dziennie wiec po co wyrzucać kasę w błoto
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gosia2324.
Temat został zablokowany.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #169618 przez beti
gosia2324 napisał:
Ja już stoję w kolejce pomiędzy 17 a 26 sierpnia tak mi intuicja podpowiada...mogłoby się sprawdzić
Beti, kącik Filipkowy czadowy
Ja już stoję w kolejce pomiędzy 17 a 26 sierpnia tak mi intuicja podpowiada...mogłoby się sprawdzić
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #169632 przez pati-m
Hej dziewczynki
Wróciliśmy do pokoju, własnie odpoczywam i z przyjemnoscią do Was zaglądam
Małemu chyba ten jod w powietrzu służy bo wywija w brzuchu jak szalony! Tylko teraz upodobał sobie moj żołądek
bewipo - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
beti - filipkowy kącik jest prześliczny! A Filipek to maly wiercipięta
Buziaki dla wszystkich
Wróciliśmy do pokoju, własnie odpoczywam i z przyjemnoscią do Was zaglądam
Małemu chyba ten jod w powietrzu służy bo wywija w brzuchu jak szalony! Tylko teraz upodobał sobie moj żołądek
bewipo - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
beti - filipkowy kącik jest prześliczny! A Filipek to maly wiercipięta
Buziaki dla wszystkich
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 5 miesiąc temu #169651 przez Marta M
Gosiu chcesz urodzic trzy tygodnie wczesniej?? Ja tez bym wolala w sierpniu, tak po 20tym..ale zobaczymy czy bedzie sie jej chcialo wyjsc, bo poki co lekarze mowia ze ma tam sporo miejsca..
Pogoda do dupy, ale ogolnie to lepiej sie czuje wlasnie w taka pogode niz w te upaly co byly..a my dzisiaj z mezem w lozku do 12tej, do kosciolka i znow lozko od 14tej do 16tej..mala wycieczka i obiadek na miescie i znow lozko od 20tej...bycza niedziela
Pogoda do dupy, ale ogolnie to lepiej sie czuje wlasnie w taka pogode niz w te upaly co byly..a my dzisiaj z mezem w lozku do 12tej, do kosciolka i znow lozko od 14tej do 16tej..mala wycieczka i obiadek na miescie i znow lozko od 20tej...bycza niedziela
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169678 przez bewipo
Dzięki za życzenia
Ja zamawiam razem z gosią na 28.08
Wklejam fotkę z moim gigantycznym brzuchem i nową fryzurką, co już kiedyś miałam się pochwalić
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja zamawiam razem z gosią na 28.08
Wklejam fotkę z moim gigantycznym brzuchem i nową fryzurką, co już kiedyś miałam się pochwalić
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez bewipo.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #169700 przez slowiczek
Beti, zadna wytanczona wolalam nie ryzykowac...zreszta po podrozy mialam tak spuchniete stopy ze nie miescily mi sie w baletki, wygladaly jak parowy i cierpialy a ja siedzialam boso
Bewipo - no dzidzius gdzies musi sie zmiescic i brzuch taki ma byc
Bewipo - no dzidzius gdzies musi sie zmiescic i brzuch taki ma byc
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 5 miesiąc temu #169764 przez Mała
Witam.
Ja za tymi zielonymi też siebie już widzę, ale troszkę dalej Ja zamawiam 10.09, a ciągle się boję, że za wcześnie urodzę, albo przeterminowana będę, a wywoływanego porodu drugi raz nie chcę i weź tu z babą dojdź do ładu
Bewipo a gdzie ten Twój gigantyczny brzuch? Ślicznie wyglądasz.
Kamil śpi, zamiast to wykorzystać to ja już się stresuję przed wizytą i spać nie mogę A tu jeszcze cały dzień do 17:00.
Ja za tymi zielonymi też siebie już widzę, ale troszkę dalej Ja zamawiam 10.09, a ciągle się boję, że za wcześnie urodzę, albo przeterminowana będę, a wywoływanego porodu drugi raz nie chcę i weź tu z babą dojdź do ładu
Bewipo a gdzie ten Twój gigantyczny brzuch? Ślicznie wyglądasz.
Kamil śpi, zamiast to wykorzystać to ja już się stresuję przed wizytą i spać nie mogę A tu jeszcze cały dzień do 17:00.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #169766 przez fanka
Witam w kolejnym tygodniu ja zamiast spać smacznie póki mogę od 5 rano się wierciłam aż w końcu postanowiłam wstać. Koszmarna noc za mną, praktycznie co godzinę pobudki, najpierw przed 1 w nocy, bo miałam zgagę po czym poszłam ...zwymiotować później co 1,5 godz wstawanie na siku,a od 5 tak mi dokucza ból kolan, że już nie dało rady spać.Wstałam , posmarowałam maścią przeciwbólową i położyłam się z powrotem ale efekt nijaki tak więc wstałam i teraz będę w dzień chodzić nie przytomna... ehh a miałam wykorzystać mojego M , że ma urlop, zakupy jakieś większe, mały remoncik w sypialni , a tu pewnie będę się snuła po domu i nic mi się nie będzie chciało ale sobie ponarzekałam z samego rana!!!
Mała- trzymam kciuki za wizytę, czekamy na relację!!
Miłego dnia i tygodnia Brzuchalki!!
Mała- trzymam kciuki za wizytę, czekamy na relację!!
Miłego dnia i tygodnia Brzuchalki!!
Moderatorzy: ilona