BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #169600 przez beti
Piłkarz to jeszcze...ale boxer...po moim trupie :P
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169610 przez gosia2324
Beti, kącik Filipkowy czadowy :)
Widze,ze jesteś juz dopięta na ostatni guzik, wiec ustawiaj sie z kolejce do porodu :blink: A my tuz za Toba :)

Ewelina ja szczerze polecam pieluchy baby dream z Rossmanna, sa mięciutkie i nie przemakaj, przypominają pampersa, a cena rożni sie znacznie,
przy takim maluszku idzie ok 10 pieluch dziennie wiec po co wyrzucać kasę w błoto :)
13 lata 5 miesiąc temu #169611 przez megi2501
Beti, ale mały szaleniec :laugh: REWELACJA! A kącik przesłodki- bajeczny!

Wróciliśmy z obiadu od rodziców. Pęknę zaraz- bo oni, jak już mnie nakarmią to się ruszyć nie mogę. Bo dla nich zbyt chuda jestem :angry:
13 lata 5 miesiąc temu #169618 przez beti
gosia2324 napisał:

Beti, kącik Filipkowy czadowy :)
Widze,ze jesteś juz dopięta na ostatni guzik, wiec ustawiaj sie z kolejce do porodu :blink: A my tuz za Toba :)

Ewelina ja szczerze polecam pieluchy baby dream z Rossmanna, sa mięciutkie i nie przemakaj, przypominają pampersa, a cena rożni sie znacznie,
przy takim maluszku idzie ok 10 pieluch dziennie wiec po co wyrzucać kasę w błoto :)

Ja już stoję w kolejce pomiędzy 17 a 26 sierpnia :D tak mi intuicja podpowiada...mogłoby się sprawdzić :D
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169621 przez gosia2324
Beti zamawiam kolejke za Toba na 28 go :) !!!!!!!!
Trzymaj mi miejsce :silly: :woohoo: :blink:

Ktora nastepna :)
13 lata 5 miesiąc temu #169632 przez pati-m
Hej dziewczynki :)

Wróciliśmy do pokoju, własnie odpoczywam i z przyjemnoscią do Was zaglądam :)
Małemu chyba ten jod w powietrzu służy bo wywija w brzuchu jak szalony! Tylko teraz upodobał sobie moj żołądek ;)

bewipo - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :woohoo:

beti - filipkowy kącik jest prześliczny! A Filipek to maly wiercipięta :)

Buziaki dla wszystkich :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #169638 przez beti
Gosia, chcesz powiedzieć, że ja jestem ta ZIELONA??? :D trzymam Ci kolejkę :D

Pati...ale Ci zazdroszczę, od jutra ma być ładna pogoda :)) a Jod na pewno maluszkowi służy :) no i jak Wam się w Karwi podoba?
13 lata 5 miesiąc temu #169651 przez Marta M
Gosiu chcesz urodzic trzy tygodnie wczesniej?? Ja tez bym wolala w sierpniu, tak po 20tym..ale zobaczymy czy bedzie sie jej chcialo wyjsc, bo poki co lekarze mowia ze ma tam sporo miejsca..

Pogoda do dupy, ale ogolnie to lepiej sie czuje wlasnie w taka pogode niz w te upaly co byly..a my dzisiaj z mezem w lozku do 12tej, do kosciolka i znow lozko od 14tej do 16tej..mala wycieczka i obiadek na miescie i znow lozko od 20tej...bycza niedziela :)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169678 przez bewipo
Dzięki za życzenia :)

Ja zamawiam razem z gosią na 28.08 :)

Wklejam fotkę z moim gigantycznym brzuchem i nową fryzurką, co już kiedyś miałam się pochwalić :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #169692 przez fanka
Gosia a ja się "wpycham" w kolejkę przed Tobą ;-)zamawiam sobie datę na 20.08 !! ;-)
Bewipo- ślicznie sobie dziewczynki wyglądacie.
Ja zmykam spać, dobranoc Mamuśki :-)
13 lata 5 miesiąc temu #169697 przez beti
Bewipo...mamusia jak się patrzy :) super!!
13 lata 5 miesiąc temu #169700 przez slowiczek
Beti, zadna wytanczona :p wolalam nie ryzykowac...zreszta po podrozy mialam tak spuchniete stopy ze nie miescily mi sie w baletki, wygladaly jak parowy i cierpialy :( a ja siedzialam boso :p

Bewipo - no dzidzius gdzies musi sie zmiescic i brzuch taki ma byc :)
13 lata 5 miesiąc temu #169702 przez slowiczek
DDziewczyny gdzie wy sie tak spieszycie z tym rodzeniem :D? Rozumiem ze jest ciezko i chce sie dzidziusia miec juz kolo siebie ale dajcie maluchom spokojnie podrosnac jeszcze, zreszta i tak wyjda kiedy beda chcialy :p
13 lata 5 miesiąc temu #169764 przez Mała
Witam.
Ja za tymi zielonymi też siebie już widzę, ale troszkę dalej :blink: Ja zamawiam 10.09, a ciągle się boję, że za wcześnie urodzę, albo przeterminowana będę, a wywoływanego porodu drugi raz nie chcę i weź tu z babą dojdź do ładu :silly:

Bewipo a gdzie ten Twój gigantyczny brzuch? Ślicznie wyglądasz.

Kamil śpi, zamiast to wykorzystać to ja już się stresuję przed wizytą i spać nie mogę :dry: A tu jeszcze cały dzień do 17:00.
13 lata 5 miesiąc temu #169766 przez fanka
Witam w kolejnym tygodniu :-) ja zamiast spać smacznie póki mogę od 5 rano się wierciłam aż w końcu postanowiłam wstać. Koszmarna noc za mną, praktycznie co godzinę pobudki, najpierw przed 1 w nocy, bo miałam zgagę po czym poszłam ...zwymiotować :-( później co 1,5 godz wstawanie na siku,a od 5 tak mi dokucza ból kolan, że już nie dało rady spać.Wstałam , posmarowałam maścią przeciwbólową i położyłam się z powrotem ale efekt nijaki tak więc wstałam i teraz będę w dzień chodzić nie przytomna... ehh a miałam wykorzystać mojego M , że ma urlop, zakupy jakieś większe, mały remoncik w sypialni , a tu pewnie będę się snuła po domu i nic mi się nie będzie chciało :-( ale sobie ponarzekałam z samego rana!!!
Mała- trzymam kciuki za wizytę, czekamy na relację!!
Miłego dnia i tygodnia Brzuchalki!!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka