- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #169767 przez Agusia83
Dzien dobry To ja myslalam, ze bede pierwsza a tu jednak Mala jest przodowniczka wstawania
Mala, dlaczego sie denerwujesz? Na pewno wszystko bedzie dobrze, wszystkie przeciez trzymamy kciuki mam nadzieje, ze stan szyjki bedzie odpowiedni do tego tygodnia...Kamis niech pospi, a Ty sie zrelaksuj...czekamy na relacje i fotki jesli bedzie podgladanko maluszka
Bewipo, slicznie wygladasz Widac, ze tylko brzuszek Ci eksplodowal do przodu, a reszta cialka zostala taka jaka byla
Beti, piekny kacik dla malucha...ale tam kolorowo..mysle, ze nie jeden malec chcialby miec takie widoczki przed oczami
Widze, ze juz trwaja zapisy na porodkwe..haha tez bym chciala urodzic troszke wczesniej, ale nie wiem ktora data bylaby najlepsza, niech corcia pobedzie w 2 paku z mama jak najdluzej....
Chcialam ponowic swoje stwierdzenie, ze ten kto pisal, iz dzidzia w 8 miesiacu juz sie tak nie kreci, bo nie ma miejsca to chyba nigdy w ciazy nie byl...Ja od kilku dni czuje coraz wieksze przeciagania i to bardzo bolesne, dla mnie oczywiscie
Mala, dlaczego sie denerwujesz? Na pewno wszystko bedzie dobrze, wszystkie przeciez trzymamy kciuki mam nadzieje, ze stan szyjki bedzie odpowiedni do tego tygodnia...Kamis niech pospi, a Ty sie zrelaksuj...czekamy na relacje i fotki jesli bedzie podgladanko maluszka
Bewipo, slicznie wygladasz Widac, ze tylko brzuszek Ci eksplodowal do przodu, a reszta cialka zostala taka jaka byla
Beti, piekny kacik dla malucha...ale tam kolorowo..mysle, ze nie jeden malec chcialby miec takie widoczki przed oczami
Widze, ze juz trwaja zapisy na porodkwe..haha tez bym chciala urodzic troszke wczesniej, ale nie wiem ktora data bylaby najlepsza, niech corcia pobedzie w 2 paku z mama jak najdluzej....
Chcialam ponowic swoje stwierdzenie, ze ten kto pisal, iz dzidzia w 8 miesiacu juz sie tak nie kreci, bo nie ma miejsca to chyba nigdy w ciazy nie byl...Ja od kilku dni czuje coraz wieksze przeciagania i to bardzo bolesne, dla mnie oczywiscie
Temat został zablokowany.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #169769 przez megi2501
Witam w SIERPNIU!
Widzę, że nie tylko ja miałam fatalną noc. Nie spałam od 3.00, bo zwyczajnie nie mogłam. Mąż wrócił o 5.00 z nocki i mnie utulił na godzinę. A teraz to już musiałam wstać, bo za godzinę przychodzą robotnicy robić ten balkon
Będę chodzić dziś, jak ząbi
Mała 3-mam kciuki, jak tylko wrócisz to daj znać! Koniecznie!
Widzę, że nie tylko ja miałam fatalną noc. Nie spałam od 3.00, bo zwyczajnie nie mogłam. Mąż wrócił o 5.00 z nocki i mnie utulił na godzinę. A teraz to już musiałam wstać, bo za godzinę przychodzą robotnicy robić ten balkon
Będę chodzić dziś, jak ząbi
Mała 3-mam kciuki, jak tylko wrócisz to daj znać! Koniecznie!
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #169772 przez Agusia83
Megi, to uwazaj na siebie...moze jakas kawke walnij?
Ja tez nie moglam spac, bo mi dzidzia nie dawala...
A rano tak mi sie milo zrobilo...bo budze meza i mowie by szybko wstawal...a on do mnie, ze najpierw musi poprzytulac swoje dziewczyny
Mam troche stracha..na sierpniowkach tyle juz dzieciaczkow a tu juz sie sierpien zaczal, czyli za chwile my bedziemy sie rozpakowtwac
Ja tez nie moglam spac, bo mi dzidzia nie dawala...
A rano tak mi sie milo zrobilo...bo budze meza i mowie by szybko wstawal...a on do mnie, ze najpierw musi poprzytulac swoje dziewczyny
Mam troche stracha..na sierpniowkach tyle juz dzieciaczkow a tu juz sie sierpien zaczal, czyli za chwile my bedziemy sie rozpakowtwac
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169773 przez gosia2324
Dziewczyny i ja witam w SIERPNIU !!!!!!
Dopiero co pisalam ze juz lipiec, a tu czas tak goni I dobrze !!!!
Marta jak urodze po 25 sierpnia to ciąża juz będzie donoszona, a po drugie boje sie ze Jagódka moze być jeszcze większa niż Kuba Wiec cicho liczę na końcówkę sierpnia
Dziewczyny lista kolejkowa rozpoczeta, ( jak za komuny )
Miłego dnia brzuszki,
Mala trzymam kciuki!!!!!!!
Dopiero co pisalam ze juz lipiec, a tu czas tak goni I dobrze !!!!
Marta jak urodze po 25 sierpnia to ciąża juz będzie donoszona, a po drugie boje sie ze Jagódka moze być jeszcze większa niż Kuba Wiec cicho liczę na końcówkę sierpnia
Dziewczyny lista kolejkowa rozpoczeta, ( jak za komuny )
Miłego dnia brzuszki,
Mala trzymam kciuki!!!!!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gosia2324.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169775 przez Agusia83
Mam pytanko, czy Wam szkraby robia czasem takie figle? Mnie pepek juz wystaje, ale zdarza sie, ze dzidzia tak dziwnie sie ulozy i pepek wsysa mi do srodka teraz wlasnie tak mam....a o 1 w nocy chciala wystawic mi kolano przez pepek
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Agusia83.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169776 przez gosia2324
Agusia83 napisał:
A mnie jak mala zasadzi kopa to czuje jakbym miala siniaka w srodku brzucha
Bewipo zapomniałam pochwalić, piękny brzuszek ))))
Ja pepek mam caly czas jeszcze wklesly :0Mam pytanko, czy Wam szkraby robia czasem takie figle? Mnie pepek juz wystaje, ale zdarza sie, ze dzidzia tak dziwnie sie ulozy i pepek wsysa mi do srodka teraz wlasnie tak mam....a o 1 w nocy chciala wystawic mi kolano przez pepek
A mnie jak mala zasadzi kopa to czuje jakbym miala siniaka w srodku brzucha
Bewipo zapomniałam pochwalić, piękny brzuszek ))))
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gosia2324.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #169779 przez fanka
ja też mam pępek wklęsły ale czasem sobie Dawid coś tam "pokombinuje" i mi go wypycha idę po jakieś śniadanko bo padnę z głodu
Aha no i zapomniałam o najważniejszym- sierpień rozpoczęty, Dziewczyny- ostatnie odliczanie!!!! Ciekawe ile z nas z wrześniówek "zrobi się" sierpniówkami!!!???
Aha no i zapomniałam o najważniejszym- sierpień rozpoczęty, Dziewczyny- ostatnie odliczanie!!!! Ciekawe ile z nas z wrześniówek "zrobi się" sierpniówkami!!!???
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #169782 przez megi2501
Pępek mam wklęsły. Aga więc u Ciebie istne szaleństwo brzuszne odchodzi
Ale się pchacie do tego porodu. Ja to bym wolała w terminie. Pewnie, jak mi ściągnie krążek to urodzę i tak, więc 6 września kolejka zarezerwowana dla mnie.
Na tydzień jadę do babci od 5.08 więc kolejne dni zlecą! Właśnie na allegro dokonuje przedostatnich zakupów
Ale się pchacie do tego porodu. Ja to bym wolała w terminie. Pewnie, jak mi ściągnie krążek to urodzę i tak, więc 6 września kolejka zarezerwowana dla mnie.
Na tydzień jadę do babci od 5.08 więc kolejne dni zlecą! Właśnie na allegro dokonuje przedostatnich zakupów
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej