BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #169767 przez Agusia83
Dzien dobry :laugh: To ja myslalam, ze bede pierwsza a tu jednak Mala jest przodowniczka wstawania :laugh:

Mala, dlaczego sie denerwujesz? Na pewno wszystko bedzie dobrze, wszystkie przeciez trzymamy kciuki :lol: mam nadzieje, ze stan szyjki bedzie odpowiedni do tego tygodnia...Kamis niech pospi, a Ty sie zrelaksuj...czekamy na relacje i fotki jesli bedzie podgladanko maluszka :silly:

Bewipo, slicznie wygladasz :laugh: Widac, ze tylko brzuszek Ci eksplodowal do przodu, a reszta cialka zostala taka jaka byla :lol:

Beti, piekny kacik dla malucha...ale tam kolorowo..mysle, ze nie jeden malec chcialby miec takie widoczki przed oczami :woohoo:

Widze, ze juz trwaja zapisy na porodkwe..haha :silly: tez bym chciala urodzic troszke wczesniej, ale nie wiem ktora data bylaby najlepsza, niech corcia pobedzie w 2 paku z mama jak najdluzej....
Chcialam ponowic swoje stwierdzenie, ze ten kto pisal, iz dzidzia w 8 miesiacu juz sie tak nie kreci, bo nie ma miejsca to chyba nigdy w ciazy nie byl...Ja od kilku dni czuje coraz wieksze przeciagania i to bardzo bolesne, dla mnie oczywiscie
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #169769 przez megi2501
Witam w SIERPNIU!

Widzę, że nie tylko ja miałam fatalną noc. Nie spałam od 3.00, bo zwyczajnie nie mogłam. Mąż wrócił o 5.00 z nocki i mnie utulił na godzinę. A teraz to już musiałam wstać, bo za godzinę przychodzą robotnicy robić ten balkon :(
Będę chodzić dziś, jak ząbi B)

Mała 3-mam kciuki, jak tylko wrócisz to daj znać! Koniecznie!
13 lata 5 miesiąc temu #169772 przez Agusia83
Megi, to uwazaj na siebie...moze jakas kawke walnij?

Ja tez nie moglam spac, bo mi dzidzia nie dawala...
A rano tak mi sie milo zrobilo...bo budze meza i mowie by szybko wstawal...a on do mnie, ze najpierw musi poprzytulac swoje dziewczyny :lol:
Mam troche stracha..na sierpniowkach tyle juz dzieciaczkow a tu juz sie sierpien zaczal, czyli za chwile my bedziemy sie rozpakowtwac :blink:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169773 przez gosia2324
Dziewczyny i ja witam w SIERPNIU !!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Dopiero co pisalam ze juz lipiec, a tu czas tak goni :blink: I dobrze !!!!

Marta jak urodze po 25 sierpnia to ciąża juz będzie donoszona, a po drugie boje sie ze Jagódka moze być jeszcze większa niż Kuba :dry: Wiec cicho liczę na końcówkę sierpnia :)

Dziewczyny lista kolejkowa rozpoczeta, ( jak za komuny :S :side: )

Miłego dnia brzuszki,
Mala trzymam kciuki!!!!!!!
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169775 przez Agusia83
Mam pytanko, czy Wam szkraby robia czasem takie figle? Mnie pepek juz wystaje, ale zdarza sie, ze dzidzia tak dziwnie sie ulozy i pepek wsysa mi do srodka :silly: teraz wlasnie tak mam....a o 1 w nocy chciala wystawic mi kolano przez pepek :silly:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169776 przez gosia2324
Agusia83 napisał:

Mam pytanko, czy Wam szkraby robia czasem takie figle? Mnie pepek juz wystaje, ale zdarza sie, ze dzidzia tak dziwnie sie ulozy i pepek wsysa mi do srodka :silly: teraz wlasnie tak mam....a o 1 w nocy chciala wystawic mi kolano przez pepek :silly:

Ja pepek mam caly czas jeszcze wklesly :0
A mnie jak mala zasadzi kopa to czuje jakbym miala siniaka w srodku brzucha :dry: :blink:

Bewipo zapomniałam pochwalić, piękny brzuszek :)))))
13 lata 5 miesiąc temu #169777 przez Agusia83
hahah...siniaka :laugh: Gosia, masz racje....wyobraz sobie jakbysmy wygladaly gdyby kopniaki wywolywaly siniaki....????jak weteranki wojenne.... :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #169778 przez gosia2324
Agusia83 napisał:

hahah...siniaka :laugh: Gosia, masz racje....wyobraz sobie jakbysmy wygladaly gdyby kopniaki wywolywaly siniaki....????jak weteranki wojenne.... :silly:

JA wlasnie sie tak czuje :P :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #169779 przez fanka
ja też mam pępek wklęsły ale czasem sobie Dawid coś tam "pokombinuje" i mi go wypycha :-) idę po jakieś śniadanko bo padnę z głodu :-(
Aha no i zapomniałam o najważniejszym- sierpień rozpoczęty, Dziewczyny- ostatnie odliczanie!!!! Ciekawe ile z nas z wrześniówek "zrobi się" sierpniówkami!!!???
13 lata 5 miesiąc temu #169781 przez Agusia83
To jest niesamowite, ze ten czas tak szybko leci...pamietam jak 3 stycznia zrobilam test ciazowy, a tu juz koncowka 8 miesiaca i za niedlugo bede miala corcie na rekach:) :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #169782 przez megi2501
Pępek mam wklęsły. Aga więc u Ciebie istne szaleństwo brzuszne odchodzi :)

Ale się pchacie do tego porodu. ;) Ja to bym wolała w terminie. Pewnie, jak mi ściągnie krążek to urodzę i tak, więc 6 września kolejka zarezerwowana dla mnie.

Na tydzień jadę do babci od 5.08 więc kolejne dni zlecą! Właśnie na allegro dokonuje przedostatnich zakupów :ohmy:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169783 przez fanka
Matko jutro zaczynam 36 tydz tak? więc wychodzi , że 9 miesiąc? czy jeszcze nie bo już zgłupiałam !!!
13 lata 5 miesiąc temu #169787 przez Agusia83
Fanka, mnie sie wydaje, ze jak bedziesz miala na suwaczki 35t4d, czy 35t5d....nie pamietam :silly: to wowczas wskakujesz w 9 okienko :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #169793 przez megi2501
Fanka spokojnie. Kochana bez paniki, coraz bliżej WIELKIEGO DNIA! Cwaniara ze mnie bo jeszcze 3 tygodnie mi brakuje do Ciebie :P
Już sobie wyobrażam siebie za 4 tygodnie. Chyba nie wyjdę ze stresu z WC :cheer:
13 lata 5 miesiąc temu #169800 przez beti
Cześć dziewczynki :)
Mała, a czemu tak się stresujesz...ja to z radością na wizyty idę, no może czasem z małą obawą przez to jego serduszko... smile na twarz i do przodu :D
No laseczki....ja już w 9 miesiącu jestem :D upsssss....
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia