- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #169470 przez Agusia83
Alez mamy piekna niedziele...prawda? U mnie non stop leje i jakos nie zanosi sie na koniec...Dziewczyny, moja mala tak szaleje w brzuchu, ze czasem zastanawiam sie czy to dobrze....glupia jestem, nie? jak byl dzien, ze nie chciala nawet sie porzeciagnac przez dluzszy czas, to martwilam sie czy wsio ok z nia a teraz martwie sie ponownie, bo chyba za bardzo sie rusza...do tego jej ruchy sa czasem tak bolesne, ze oddaje jakies odglosy...np dzis, nie moglam zrobic obiadku, ciagle lamalo mnie na pol, nie bylam w stanie stac wyprostowana...musialam usiasc...niegrzeczna dziewczynka
Mala, Bewipo i Gosia, bede trzymac kciuki za wasze wizyty i podgladanka, od razu po przyjsciu do domu zadamy relacji
Katy, no to ladnie balangowalas sie z Ines... fajnie, ze Ty i maz na przytulanka znalezliscie czas:)
Bewipo, pokaz brzuszek
Mala, Bewipo i Gosia, bede trzymac kciuki za wasze wizyty i podgladanka, od razu po przyjsciu do domu zadamy relacji
Katy, no to ladnie balangowalas sie z Ines... fajnie, ze Ty i maz na przytulanka znalezliscie czas:)
Bewipo, pokaz brzuszek
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169516 przez beti
Katy, w Ikei na targówku sporo wyprzedaży bo byłam w piątek a w Jankach żadnych nie było!!! gdyby nie fakt, że to co chciałam było dostępne tylko w Jankach to bym tam nie pojechała...dla przykładu są tam takie fajne przewijaki turystyczne jako torba...swoją drogą rewelacja, polecam...były po 99 zł, ja kupiłam miesiąc temu na targówku już za 49 zł, a od 26 lipca są już po 19 zł!!! A w Jankach nadal po 99!!! No comment...
Kurcze, co z tymi cesarkami??? Masakra jakaś....
A my wczoraj do 2 w nocy szykowaliśmy kącik Filipka i zaraz Wam wstawię efekt, na razie nasz maluszek będzie z nami w sypialni, więc zależało mi na tym, żeby miał taki naprawdę "dzieciowy" ten kącik... i chyba wyszło fajnie
Kurcze, co z tymi cesarkami??? Masakra jakaś....
A my wczoraj do 2 w nocy szykowaliśmy kącik Filipka i zaraz Wam wstawię efekt, na razie nasz maluszek będzie z nami w sypialni, więc zależało mi na tym, żeby miał taki naprawdę "dzieciowy" ten kącik... i chyba wyszło fajnie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez beti.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #169570 przez ewelinaa
Beti - świetny kącik malucha I jakiego masz ruchliwego Synka "żywe srebro"
Dziewczynki, a jakie kupowałyście pieluchy?
Bo ja wzięłam dziś Huggies New Born 1 (27 szt. w takim jasnym opakowaniu) i Pampers New Baby 1 (43 szt.). Chcę jeszcze kupić Pampers Premium Care (te białe) w rozmiarze 1.
Ale nie wiem ile tych w rozmiarze 1 mam mieć, czy lepiej już 2 kupować (3-6 kg). Są teraz w realu 2x94 szt. za 85 zł.
Niby to tylko pieluchy, a jakie to wszystko skomplikowane
Dziewczynki, a jakie kupowałyście pieluchy?
Bo ja wzięłam dziś Huggies New Born 1 (27 szt. w takim jasnym opakowaniu) i Pampers New Baby 1 (43 szt.). Chcę jeszcze kupić Pampers Premium Care (te białe) w rozmiarze 1.
Ale nie wiem ile tych w rozmiarze 1 mam mieć, czy lepiej już 2 kupować (3-6 kg). Są teraz w realu 2x94 szt. za 85 zł.
Niby to tylko pieluchy, a jakie to wszystko skomplikowane
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #169577 przez katy25
beti a wstawisz fote tego przewijaka?? bo ja jeżdże tylko na Targówek mam rzut beretem z budowy:) Chyba wiem o czym mówisz ale chciałabym zobaczyć...
A kącik uroczy, kolorowy jak należy! Dzieci lubią barwy! chociaż ja osobiście lubie stonowane pomieszczenia ale wiem po mojej Ines, że kolor to jest to!
Pogoda jakas porażka... my dopiero wróciłysmy z przechadzki, ale nic nie trafiłam rewelacyjnego. Ines kupiłam koszulke za 9,90 a dla Samiego fajna czapkę "zebrę" w h&m za 14,90zł. Juz na jesień...
ewelina ja mam mały zapas pieluch i mam takie:
1 paczkę 90 sztuk huggies 2-5kg (to do końca pierwszego miesiąca...)
2 paczuszki takich samych jak wyżej po 27 sztuk (jedną wezme do szpitala)
i mam dużą paczkę huggies 3-6 kg 66sztuk.
Ja ogólnie bede używała Huggies. Tych małych 2-5 kg to nie ma ensu dużo kupować. Jak robić zapasy to tych 3-6 kg bo one starczą nawet do końca 3 miesiąca...
Ja wiem dokładnie, że za 2 tyg. sie przeprowadzam, ale kiedy urządze kącik dla Samiego tego juz nie wiem:) Bo jak narazie to brakuje mi niby tylko komody ale nie mam też jakieś "extra" kasy żeby ja kupić... ach więc narazie będzie to co mam. Ogólnie czas leci a ja jakoś mało sie tym przejmuję... na pewno z końcem sierpnia spakuje torbe:)
A kącik uroczy, kolorowy jak należy! Dzieci lubią barwy! chociaż ja osobiście lubie stonowane pomieszczenia ale wiem po mojej Ines, że kolor to jest to!
Pogoda jakas porażka... my dopiero wróciłysmy z przechadzki, ale nic nie trafiłam rewelacyjnego. Ines kupiłam koszulke za 9,90 a dla Samiego fajna czapkę "zebrę" w h&m za 14,90zł. Juz na jesień...
ewelina ja mam mały zapas pieluch i mam takie:
1 paczkę 90 sztuk huggies 2-5kg (to do końca pierwszego miesiąca...)
2 paczuszki takich samych jak wyżej po 27 sztuk (jedną wezme do szpitala)
i mam dużą paczkę huggies 3-6 kg 66sztuk.
Ja ogólnie bede używała Huggies. Tych małych 2-5 kg to nie ma ensu dużo kupować. Jak robić zapasy to tych 3-6 kg bo one starczą nawet do końca 3 miesiąca...
Ja wiem dokładnie, że za 2 tyg. sie przeprowadzam, ale kiedy urządze kącik dla Samiego tego juz nie wiem:) Bo jak narazie to brakuje mi niby tylko komody ale nie mam też jakieś "extra" kasy żeby ja kupić... ach więc narazie będzie to co mam. Ogólnie czas leci a ja jakoś mało sie tym przejmuję... na pewno z końcem sierpnia spakuje torbe:)
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #169583 przez beti
To jest ten, tylko teraz zostały czarno-białe...otwiera się go a w środku jest ręczniczek i kieszonki na pieluszki, kremy itp
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10145050#/00131831/
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10145050#/00131831/
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #169589 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti kacik Filipkowy sliczny a Filipek to chyba tancerzem bedzie hihi moja Nunulka tez tak tancuje, jak mi sie uda to tez ja nagram
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany