- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #168602 przez megi2501
Ewelina, ale strzela już minki maleństwo! Suuuper!
Gosiu zdjęcia świetne! Bardzo ładna z Ciebie kobitka, szczerze!
Muszę też męża teraz namówić na sesje bo ciąża minie, a tu żadnej pamiątki
Co u Myszy?? Mam nadzieję, że wszystko dobrze! Basia też nam zniknęła
Gosiu zdjęcia świetne! Bardzo ładna z Ciebie kobitka, szczerze!
Muszę też męża teraz namówić na sesje bo ciąża minie, a tu żadnej pamiątki
Co u Myszy?? Mam nadzieję, że wszystko dobrze! Basia też nam zniknęła
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #168604 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry
Ewelinka Dziewuszka jak malowana
Gosia dlicznie wygladasz
Ja dziekuje za mile slowa
Ewelinka Dziewuszka jak malowana
Gosia dlicznie wygladasz
Ja dziekuje za mile slowa
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #168716 przez Agusia83
Czesc dziewczynki, faktycznie weekend nie zapowiada sie zbyt piekny...u nas w Krakowie non stop pada...na szczescie wszystkie ciuszki mi wyschly i bedzie dzis kolejne prasowanko....posciel, ktora uszyla nam ciotka meza tez wyprana i czeka na zelazko
Myszka, co z Toba? Bylas na IP? Co powiedzieli? A moze po nospie lub magnezie bole przeszly? Maluch na pewno sie zdenerwowal, bo jego mama wczoraj zyla w stresie....a niepotrzebnie....
Monia, sesja rewelacyjna Z Toba i Nunulka pozowali: pan tatus , sista i mama? Ja tez takie zdjecia chce...
Gosia, sluzy Ci ciaza, slicznie wygladasz a koszulka super, oddajaca charakter cytuacji ...i za jaka cene????
Pati, Ty sie nie martw wyjazdem tylko sie nim ciesz....to Wasze ostatnie chwile, ok, wiem, ze juz we trojke, ale w pewnym sensie jeszcze we dwojke...bo maluszek ukryty w maminym brzuszku
Ale tu pysznosci bylo wczoraj....Gosia musze wyprobowac sajgonki...juz mam na nie smaka, a drozdzoweczki uwielbiam...a odkad jestem w ciazy, to jeszcze bardziej
Ewelina, zdjecia cory fantastyczne...ja bym oprawila je w ramke..sa cudne...wlasnie, ciekawe po kim malutka strzela takie minki???hahah
Myszka, co z Toba? Bylas na IP? Co powiedzieli? A moze po nospie lub magnezie bole przeszly? Maluch na pewno sie zdenerwowal, bo jego mama wczoraj zyla w stresie....a niepotrzebnie....
Monia, sesja rewelacyjna Z Toba i Nunulka pozowali: pan tatus , sista i mama? Ja tez takie zdjecia chce...
Gosia, sluzy Ci ciaza, slicznie wygladasz a koszulka super, oddajaca charakter cytuacji ...i za jaka cene????
Pati, Ty sie nie martw wyjazdem tylko sie nim ciesz....to Wasze ostatnie chwile, ok, wiem, ze juz we trojke, ale w pewnym sensie jeszcze we dwojke...bo maluszek ukryty w maminym brzuszku
Ale tu pysznosci bylo wczoraj....Gosia musze wyprobowac sajgonki...juz mam na nie smaka, a drozdzoweczki uwielbiam...a odkad jestem w ciazy, to jeszcze bardziej
Ewelina, zdjecia cory fantastyczne...ja bym oprawila je w ramke..sa cudne...wlasnie, ciekawe po kim malutka strzela takie minki???hahah
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #168722 przez gosia2324
Agusia u mnie tez leje
Pranie w pralce i nie ma gdzie schnąc ...
Sajgonki juz zrobione, czekaja w lodowce zeby wskoczyc na patelnie
Musze teraz robic rzeczy,ktorych nie będzie mi wolno jeść podczas karmienia, np grzyby .
Mysza pewnie juz pojechała do tego lasu z dzieciakami, choć pogoda nie ciekawa na takie wypady, może sie odezwie?
Pranie w pralce i nie ma gdzie schnąc ...
Sajgonki juz zrobione, czekaja w lodowce zeby wskoczyc na patelnie
Musze teraz robic rzeczy,ktorych nie będzie mi wolno jeść podczas karmienia, np grzyby .
Mysza pewnie juz pojechała do tego lasu z dzieciakami, choć pogoda nie ciekawa na takie wypady, może sie odezwie?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gosia2324.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #168739 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Agusia tak na zdjecia sa moj M. moja siostra krejzolka i moja mama
Staram sie ogarnac od dluzszego czasu ale cos mi nie idzie buuuu a wogole to szwagierka podrzuca nam swoje dzieciory na wekend, normalnie przeszczesliwa jestem ehhhh
Staram sie ogarnac od dluzszego czasu ale cos mi nie idzie buuuu a wogole to szwagierka podrzuca nam swoje dzieciory na wekend, normalnie przeszczesliwa jestem ehhhh
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #168785 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dzieciaki maja 12 i 11 lat wiec juz takie wieksze, ale strasznie upierdliwe.
Pisalam do Pati wszytsko jest w porzadku, ale strasznie duzo korkow na trasie.Wieczorem da nam zanc jak sie jechalo pozdrawia wszystkie i caluje
Pisalam do Pati wszytsko jest w porzadku, ale strasznie duzo korkow na trasie.Wieczorem da nam zanc jak sie jechalo pozdrawia wszystkie i caluje
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #168808 przez kasia79
Hej.
Ciekawe co u myszki.
Monika i Gosia piękne brzuszki, ja jakoś nie mogę się zmobilizować na sesję, ale trzeba w końcu cos zaplanować bo czas leci.
Leje i leje, znowu wekend do d..y
Zadko piszę bo jestem u rodziców a tu ciągle pelny dom ludzi i tak głupio przy kompie siedzieć.
Ciekawe co u myszki.
Monika i Gosia piękne brzuszki, ja jakoś nie mogę się zmobilizować na sesję, ale trzeba w końcu cos zaplanować bo czas leci.
Leje i leje, znowu wekend do d..y
Zadko piszę bo jestem u rodziców a tu ciągle pelny dom ludzi i tak głupio przy kompie siedzieć.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #168899 przez Marta M
Dziewczyny witajcie, nie jestem w stanie napisac kazdej cos odnosnie Waszych postow, ale dzielnie przeczytalam te 30 stron i jedyne na co odpisze, to to ze niesamowcie sie usmialam z Myszy majtek w lodowce, haha Dziekuje Gosiu za troske, a umnie tyle, ze na budowie prace trwaja, w piatek bylam w szpitalu, ktg niby ok, choc lekarz powiedzial ze musi ten wykres skonsultowac z innym lekarzem, jak pytam co jest grane mowia ze ok, ale kaza przychodzic na nastepny raz i tak w czwartek kolejne ktg..a pielegniarki krzycza co wizyte ze po co przychodze w 34 tygodniu!! Jak sie skarze lekarzowi po co mnie przysyla to mowi ze nie sluchac pielegniarek bo sa wkurzone ze maja wiecej pracy, jak mowi ze przyjsc to przyjsc..i w czwartek obiecal oprocz ktg, usg, ze zmierzymy ile mala przybrala..
Pati ostatnio sie chwalilam ze nie wiem co to zgaga, masakra, od tygodnia oddychac nie moge, pali mnie zimny ogien!!
Witam dwie nowe wrzesniowe mamusie, ktore przestaly sie chyba udzielac..odpowiadam ewelinie, w listopadzie skoncze 25 lat, jestem z naszego Podhala ale mieszkam w Krakowie, z mezem bije nam 7 lat, dwa lata po cywilnym, 13 miesiecy po koscielnym, o Maje staralismy sie 6 cykli, tak w skrocie
Katy my na wpis banku do hipoteki czekalismy niecale 4 tygodnie..
Pati ostatnio sie chwalilam ze nie wiem co to zgaga, masakra, od tygodnia oddychac nie moge, pali mnie zimny ogien!!
Witam dwie nowe wrzesniowe mamusie, ktore przestaly sie chyba udzielac..odpowiadam ewelinie, w listopadzie skoncze 25 lat, jestem z naszego Podhala ale mieszkam w Krakowie, z mezem bije nam 7 lat, dwa lata po cywilnym, 13 miesiecy po koscielnym, o Maje staralismy sie 6 cykli, tak w skrocie
Katy my na wpis banku do hipoteki czekalismy niecale 4 tygodnie..
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Marta M.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #169045 przez mgielka22
Ojj dokladnie i zauwazcie ze wszystkie przed terminem !
Moze nam tez sie tak machnie
I nie powiem wlasnie tez sie Gosiu zastanawiam ze same CC praktycznie...
Martusia napewno wszystko dobrze z mala, a pielegniarkami szczegolnie tymi starymi sie nie przejmuj one zawsze narzekaja, sama jestem pielegniarka i wierz mi ze szlag mnie trafia jak starsze kolezanki po fachu sa nie empatyczne i w ogole ale sa wyjatki Dajn nam koniecznie znac po usg jak tam malenstwo rosnie
Ciagle pada i jak Kasia powiedziala kolejny week do d..y ehh ;s
Moze nam tez sie tak machnie
I nie powiem wlasnie tez sie Gosiu zastanawiam ze same CC praktycznie...
Martusia napewno wszystko dobrze z mala, a pielegniarkami szczegolnie tymi starymi sie nie przejmuj one zawsze narzekaja, sama jestem pielegniarka i wierz mi ze szlag mnie trafia jak starsze kolezanki po fachu sa nie empatyczne i w ogole ale sa wyjatki Dajn nam koniecznie znac po usg jak tam malenstwo rosnie
Ciagle pada i jak Kasia powiedziala kolejny week do d..y ehh ;s
Moderatorzy: ilona