- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #168224 przez pati-m
Myszka - jeśli masz siłę to spakuj tylko to co najpotrzebniejsze - koszulę dla Ciebie, podkłady itp. A nawet jeśli nie będziesz mieć torby to się nic nie stanie. Mąż na pewno sobie poradzi i ewentualnie wszystko Ci dowiezie. Najważniejszy jest teraz Janek i Ty a nie jakaś durna torba.
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #168229 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Mala lyknij nospe i sie poloz na spokojnie, to napewno z nerwow.
Dziewuszki ale kusicie tymi pysznosciami.
Do mnie wpadla siostra i robi mi sesje brzuszkowa hi czekamy na M az wroci z pracy zeby tez sie zalapal na kilka zdjec
Dziewuszki ale kusicie tymi pysznosciami.
Do mnie wpadla siostra i robi mi sesje brzuszkowa hi czekamy na M az wroci z pracy zeby tez sie zalapal na kilka zdjec
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #168280 przez gosia2324
Mysza, ja tez tak mam ze Jagódka nie rusza sie godz czy poltora, pewnie spi,
Ale dziweczyny co racja to racja PAKUJEMY TORBY JUZ 8 miesiac !!!!!!!
Ja tez w nocy jak miałam skurcze to myślałam tylko o tym ze nie jestem spakowana.
Ale dziweczyny co racja to racja PAKUJEMY TORBY JUZ 8 miesiac !!!!!!!
Ja tez w nocy jak miałam skurcze to myślałam tylko o tym ze nie jestem spakowana.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gosia2324.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #168299 przez Pyśkaaaa
najpierw się przeprowadzimy rozpakujemy licze na to że Franuś bedzie grzecznie słuchał rodziców i poczeka aż uporządkujemy wszystko... potem zakupy.. łóżeczko wanienka itp itd właśnie coraz bardziej sobie uświadamiam że jesteśmy w ciemnej d***e hehe
Pati chyba Cie ponosi... powinnaś się cieszyć że pobedziecie tylko razem odpoczniecie... na pewno nic złego się nie przydaży a torba tak żeby nie kusić losu :*
zapomnialam wam powiedziec rozmawiałam jakiś czas temu z moją kolżanka ma termin jakoś na 2 połowę pażdziernika i mowi ze ma na plusie 25 kg a startowała z 60 a my narzekamy że czujemy się jak słonie
Pati chyba Cie ponosi... powinnaś się cieszyć że pobedziecie tylko razem odpoczniecie... na pewno nic złego się nie przydaży a torba tak żeby nie kusić losu :*
zapomnialam wam powiedziec rozmawiałam jakiś czas temu z moją kolżanka ma termin jakoś na 2 połowę pażdziernika i mowi ze ma na plusie 25 kg a startowała z 60 a my narzekamy że czujemy się jak słonie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #168311 przez pati-m
Chyba mnie jakaś burza hormonów dopadła czy coś. Snuję się po mieszkaniu i dopakowuję drobiazgi na wyjazd. Ale tak naprawdę to cały czas myślę o tych moich badaniach. Oddałam mocz do analizy i czekam na wyniki - dopiero w poniedziałek mogę zadzwonić i się dowiedzieć co wyszło. A martwię sie, bo jak nasikałam do pojemniczka to strasznie dużo różnego badziewia tam pływało. No i teraz sama się nakręcam czy to aby nie białko, które może świadczyć o zatruciu ciążowym. Przejrzałam już kilka artykułów w necie i jeśli to prawda, to optymistycznie one nie brzmią Z jednej strony wiem, że nie ma co panikować, bo przecież jeszcze nie mam wyników, a z drugiej już się boję. Wiem jedno, jak się dowiem że coś nie tak to na pewno skracam wyjazd i wracam do domu żeby jak najszybciej iść do lekarza.
Przepraszam dziewczynki, że Wam tu tak smęcę, ale musiałam podzielić się swoimi obawami.
Przepraszam dziewczynki, że Wam tu tak smęcę, ale musiałam podzielić się swoimi obawami.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #168374 przez fanka
Mysza- to pewnie z tych dzisiejszych nerwów, na pewno wszystko będzie dobrze, daj znać jak tylko będziesz mogła bo martwimy się o Ciebie i Janka.
Pati- jedź spokojnie i odpocznij trochę i spokojnie się zrelaksuj przez tymi wszystkimi "nowościami" , które nas czekają. Ja miałam jutro jechać do zakopanego ale zrezygnowałam i powiem Wam szczerze, że trochę żałuję ale jak podejmowałam tę decyzję to naprawdę nie czułam się na siłach na takie wyprawy.
Ja dziś miałam intensywnie roboczy dzień także teraz już całkiem czuje się bez sił, a jutro znów mnie męczący dzień czeka bo mamy w planach przemeblowanie i zrobienie miejsca na łóżeczko, chyba , że mężu mój nie będzie totalnie miał chęci i będzie mnie "błagał" żeby to na inny dzień przełożyć
Pati- jedź spokojnie i odpocznij trochę i spokojnie się zrelaksuj przez tymi wszystkimi "nowościami" , które nas czekają. Ja miałam jutro jechać do zakopanego ale zrezygnowałam i powiem Wam szczerze, że trochę żałuję ale jak podejmowałam tę decyzję to naprawdę nie czułam się na siłach na takie wyprawy.
Ja dziś miałam intensywnie roboczy dzień także teraz już całkiem czuje się bez sił, a jutro znów mnie męczący dzień czeka bo mamy w planach przemeblowanie i zrobienie miejsca na łóżeczko, chyba , że mężu mój nie będzie totalnie miał chęci i będzie mnie "błagał" żeby to na inny dzień przełożyć
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #168380 przez slowiczek
pati - po pierwsze nie urodzisz na wyjeździe a po drugie nie masz zatrucia ciążowego, nie martw się :* to że mocz miał śmieciuszki to o niczym jeszcze nie świadczy dzidziuś się rusza, nie masz chyba podejrzanych obrzęków i wysokiego ciśnienia ?
kupiłam dziś materacyk, kocyk, rożek i dodatkowe prześcieradełko zaraz ogarnę na allegro to co jeszcze konieczne bo czas nagli
kupiłam dziś materacyk, kocyk, rożek i dodatkowe prześcieradełko zaraz ogarnę na allegro to co jeszcze konieczne bo czas nagli
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #168396 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]