- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #168055 przez slowiczek
Dziewczyny, czy jak wy dostajecie wyplate bedac na zwolnieniu to bardzo sie ona rozni od tego co dostawalyscie wczesniej? ?? Mnie z miesiaca na miesiac wyplacaja coraz mniej, teraz patrze, znowu 100 zl mniej niz na miesiac wczesniej, a od poczatku jak poszlam na zwolnienie to juz -400 :/
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #168058 przez Agusia83
Slowiczku a przed ciaza mialas podwyzke? Jesli tak to pensja moze sie tym roznic, bo oni biora srednia z 12 miesiecy wstecz...ja tez jestem troszke stratna, ale nie az tyle, ale wsio zalezy od pieniazkow jakie zarabialas....zreszta jesli miesiac ma 31dni wowczas pensja jest wieksza od tej, ktora wypada w miesiacu gdzie mamy 30 dni lub 28....
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 5 miesiąc temu #168061 przez madziaska
Slowiczku ja przed L4 pracowalam w dwoch placowkach. Teraz moja wyplata zarowno jedna jak i druga jest wyzsza nic gdybym pracowala... Wiem, ze licza srednia z 12 miesiecy, ale powinnas mic tez platne weekendy, poniewaz zwolnienie je tez obejmuje... powinnas to wujasnic
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #168083 przez mYSZA
ja w jednej firmie mam ciut wiecej, a w drugiej ciut mniej wiec się wyrównuje.
u mnie też dzisiaj naleśniki.
poprasowałam i zabrałam sie do pakowania do tego lasu i kurcze nie mogę niczego znaleźć! aż zadzowniłam do męża do pracy czy mi nie poprzekładał tego co sobie wczoraj przygotowałam... on, że nie no to ja w płacz że nie pojadę bez tego, a on na to, że no to mam nie jechać i odłożył słuchawkę!
aż żeby odreagować zajrzałam do Was... łączę zdjecia ( oczywiscie nadal nie umię kilku na raz;( z Jankowgo koncika. Na początek szafeczka z rzeczami na pierwsze 6 miesiecy- ale trzeba dorobic w srodku pułeczki bo rzeczy są w zbyt dużych sotsach;(
u mnie też dzisiaj naleśniki.
poprasowałam i zabrałam sie do pakowania do tego lasu i kurcze nie mogę niczego znaleźć! aż zadzowniłam do męża do pracy czy mi nie poprzekładał tego co sobie wczoraj przygotowałam... on, że nie no to ja w płacz że nie pojadę bez tego, a on na to, że no to mam nie jechać i odłożył słuchawkę!
aż żeby odreagować zajrzałam do Was... łączę zdjecia ( oczywiscie nadal nie umię kilku na raz;( z Jankowgo koncika. Na początek szafeczka z rzeczami na pierwsze 6 miesiecy- ale trzeba dorobic w srodku pułeczki bo rzeczy są w zbyt dużych sotsach;(
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #168090 przez pati-m
Myszka - rewelacyjny kącik Janek ma taki zapasik ciuszków, że hoho Uroczo to wszystko razem wygląda. Brakuje tylko cudnej kruszynki, która będzie z tego korzystać I jeśli dobrze wypatrzyłam, to też mam tą książkę ze świata książki, która z jednej strony jest o ciąży a jak się ją odwróci to jest o pierwszym roku życia maluszka
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #168099 przez slowiczek
dzięki dziewczynki za wypowiedzi, już się dowiedziałam co i jak z tą moją wypłatą...dostałam w tym miesiącu tak mało bo miałam zwolnienie do 28, czyli nie wypłacili mi za 3 dni, jak doniosę kolejne zwolnienie to wypłacą mi z wyrównaniem w sierpniu...jeszcze zobaczę jak dostanę RMUA, bo i tak do końca nie jest to dla mnie jasne...
Myszka - nie ma co, Janek może już wychodzić jak ma takie królestwo
Myszka - nie ma co, Janek może już wychodzić jak ma takie królestwo
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona