BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #169286 przez pati-m
Witam kochane brzuchalki! :)
Bardzo przepraszam, że wczoraj wieczorem nie napisałam ale jak wróciliśmy ze spacerku to jedyne na co mialam siły to prysznic i spać :)

monia - śliczna ta Twoja sesja ciążowa :)
ewelina - przepiękne zdjęcia córeczki :) Buzia jak malowana :)
Gosia - baaaaardzo seksowna z ciebie "ciężarówka" :laugh:

Nad morzem pogoda póki co troszkę chłodnawa, jakiś cienki sweterek na łapki trzeba mieć, ale mi to nie przeszkadza bo i tak nie jechałam z myślą o leżeniu plackiem na plaży. Jak dojechaliśmy to zrobiliśmy sobie dłuuuuugi spacer wzdłuż brzegu i chyba ja durna przedobrzyłam, bo strasznie zaczął boleć mnie brzuch, aż się popłakałam jak wróciliśmy do pokoju :( Nigdy więcej takiego nieodpowiedzialnego wysiłku - zapomniałam, że sama nie wędruję. Ale na szczęście już teraz jest wszystko dobrze. małuch mój kochany chyba za karę dał mi w nocy popalić i postanowił, że teraz on powędruje w środku mamusi, bo siedziałam pół godziny na łóżku i czekałam aż się uspokoi z tym wierceniem :) Rano też już dał znać, że wstajemy więc jestem spokojna.
Przepraszam jeśli nie będę Wam odpisywać, ale obiecuje że w miarę możliwości będę Was podczytywać i nadrabiać zaległości albo wieczorkiem albo rano :) Wkońcu jak się jest uzależnionym od forum i od Was, to nawet na wakacjach człowiek ma potrzebę kontaktu z Wami :woohoo:

Już kończę, bo Wam zaraz jakieś wypracowanie machnę jak tak dalej pójdzie. Dbajcie o siebie kochane i o Wasze dzidziolki. Odezwę się później.
Milego dnia :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #169287 przez gosia2324
Pati kochana ciesze sie ze szczęśliwie dojechaliście :kiss:
Odpocznij sobie i czekamy na piękna sesje brzuszkowa o zachodzie słońca :blink: :silly:
Baw sie dobrze!
13 lata 5 miesiąc temu #169293 przez Mała
Witam.
U nas nad morzem faktycznie lekki sweterek potrzebny, ale mnie taka pogoda odpowiada, bo jak jest gorąco to ja się topię :laugh:

No i goście pojechali :(

A ja jutro mam podglądanko i już się nie mogę doczekać. Tylko ogarnięcie mnie przeraża :dry:

Pati odpoczywaj, ale z tymi wędrówkami to faktycznie nie przesadzaj.

A o Myszy dalej nic nie wiadomo?
13 lata 5 miesiąc temu #169309 przez megi2501
Dzień dobry :kiss:

Coś od wczoraj cisza na forum. Pewnie wszyscy odpoczywają.
Już jutro sierpień! Dziewczyny z sierpnia wystartowały i po nich my :)

Jutro zabudowują mi balkon więc będę miała, gdzie wózek trzymać. No i startuję z resztą zakupów. :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #169350 przez fanka
Witam w niedzielę, pogoda nadal do d..y, a ja chciałam Męża na jakąś małą wycieczkę wyciągnąć ale w taką pogodę to się nosa nie chce z domu wystawiać. Do mnie wczoraj przyjechała rodzinka, zrobiliśmy grilla na balkonie, posiedzieli do północy, było fajnie. A wcześniej, muszę się Wam pochwalić udało mi się Męża na zakupy wyciągnąć i zakupiliśmy wreszcie nowy karnisz i lampę do pokoju bo tylko te elementy zostały stare bo przy ogólnej "renowacji" pokoju brakło kasy. Ale już mam, M ma jutro urlop i będzie montował :-)
Spokojnej niedzieli Wam życzę , zmykam na śniadanie bo dziś długie spanie sobie z Mężem urządziliśmy także dopiero śniadanie ;-)
13 lata 5 miesiąc temu #169354 przez gosia2324
Mala trzymam mocno kciuka za jutrzejsza wizytę . :blink: !!!!!!!!
Mam nadzieje ,ze z szyjka wszystko ok ;)
Napisz koniecznie co i jak :)

Ja dopiero w środę ...
13 lata 5 miesiąc temu #169360 przez beti
Cześć laseczki, wpadłam się przywitać i zaraz śmigam do Ikei :D
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169382 przez ewelinaa
Witam w niedzielę :)

Ale się dziś wyspałam :lol: Po to są niedziele :P

Wybieram się dziś z mężem po ostatnie zakupy - nie lubię jeździć do galerii w niedzielę, no ale cóż... czasami i tak trzeba :dry: A później obiad na mieście - dobrze, że nie trzeba będzie gotować ;)

Mała - trzymam kciuki za wizytę, jak będą zdjęcia to proszę od razu się pochwalić :silly:

Pati - korzystaj z wyjazdu i odpoczywaj :kiss:

a jutro już SIERPIEŃ, a za miesiąc WRZESIEŃ :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
13 lata 5 miesiąc temu #169415 przez kasia79
Witam w ten pochmurny dzień.

Zapomniałam się wam wyspowiadać: mam na imię kasia i 32 lata jak można wyczytać z mojego nicku, mojego męża poznałam 15 lat temu, złapał gumę w trasie i wszedł do nas naprawić koło bo nie miał zapasówki i tak powoli się zaczęło :) mamy dwoje dzieci, Natalka ma 13 lat a Kacperek 6 lat, po ślubie jesteśmy 14 lat i to na tyle, acha mieszkam 20 km od Opola.
13 lata 5 miesiąc temu #169419 przez kasia79
mysza nikomu nie dała nr telefonu?
13 lata 5 miesiąc temu #169424 przez bewipo
Cześć dziewczyny.
Piątek i sobotę troszkę miałam zabiegane, ale już Was nadrobiłam.
Ja też mam jutro wizytę, a do tego 2 rocznicę ślubu :D Wybieramy się na obiadek do knajpy ;)
Brzuch mi chyba urósł ostatnio, bo mi się wszyscy pytają czy wcześniej nie urodzę, no ale skąd mam wiedzieć kiedy urodzę...
13 lata 5 miesiąc temu #169442 przez monika1984lodz
dzien dobry dzieczynki :)

Mam dzisiaj bardzo aktywny dzien :) wstalam o 5 rano, o 7 zgarnelam mojego M z lozka, zrobilam sniadanko i obudzilam dzieciaki szwagierki.Zjedlismy i wyruszylismy na zakupy :) kupilam sobie koszulke do karmienia :) i bluzke na wesele :).Teraz juz w domciu jestesmy i M z dzieciakami robia obiad a ja z Nunulką odpoczywamy :) wczoraj kupilismy wozek i teraz czekamy na kuriera :).
Mala to jutro trzymam kciuki :) Gosiu za Ciebie w srode :) a ja jeszcze tydzien do wizyty eh...

Bewipo to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :) :* i wstaw nam zdjecie brzuszka zebysmy mogly ocenic czy jest wiekszy :P :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #169447 przez katy25
czesc dziewczynki

nic nie wiadomo co z Mysza??? hmm... czy ona miała gdzieś wyjechać??

Ja wczoraj tez miałam aktywny dzień - urodziny Ines w kolorado super wypadły. Dostała mnóstwo prezentów a potem wszystkim dziękowała i dziękowała... kochana moja:) Po urodzinach pojechaliśmy oczywiście do moich rodziców - nareszcie troche z mężem sie poprzytulałam bo już wytęskniona byłam że ho ho

Właśnie przed chwila mój M. zwinął sie i pojechał do domu bo mówi, że w niedzielę trzeba szczególnie pilnowac robotników he he wieczorem pojade to zobacze efekty bo już mi salon pomalowali:):)

A my z Inesą zaraz wybieramy sie do Arkadii- dzis ostatni dzień letnich wyprzedazy!!!
Nie planuje nic kupować ale jedziemy bo i tak do 18 musze czekać na mojego tatę...
Dziś w nocy miałam straszne skurcze - nie wiem co to było?!? Ale bolało... i od razu sobie pomyślałam "boże tym razem też musi tak boleć???" eh...

Wczoraj na urodzinach Ineski wiele osób mnie chwaliło, że łądnie wyglądam i że tylko piłeczkę widać :woohoo: ale ja mam inne odczucia... moja chrzestna myslała, że rodze na początku sierpnia i zapytała mnie czy nie za mały brzuszek mam?? A ja jej na to, że dopiero z końcem września rodzę...

Wieczorkiem wkleje Wam jakieś zdjecia:)

tymczasem zmykam sie szykować!
beti daj znać co tam w IKEA??? Ja tez w połowie sierpnia sie wybiore ale na zakupy do kuchni i do salonu:):)
13 lata 5 miesiąc temu #169450 przez katy25
bewipo WSZYTSKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO, SPEŁNIENIA MARZEŃ ORAZ SZYBKIEGO PLUM!!
13 lata 5 miesiąc temu #169461 przez Mała
I jest kolejny sierpniowy chłopak, i kolejny cc :ohmy:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży