BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 9 miesiąc temu #321394 przez chłopek
Pola biedny Szymek

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #321427 przez kasia7775
Madzia gratulacje!!! Masz rację, stres jest nie do opisania :ohmy: Sesja przy praktycznym to pikuś.

Chłopek nie przejmuj się, ja zrobiłam prawko po 30-tce :lol: :lol: teraz nie wyobrażam sobie życia bez samochodu... Nie mam pojęcia jak mogłam kiedyś funkcjonować bez bycia mobilną :lol: :lol: :lol:
A moja ex teściowa zrobiła prawko po 50-tce :side: :side: i jeździ sobie sama.

Pola Szymkowi współczuje :) A w pracy jak masz się stresować, to idź na to L4. Szkoda nerwów i maleństwa.

12 lata 9 miesiąc temu #321448 przez Anulka
Kaśka, widzę, że jesteś kobietą doświadczoną :). Jedni określają "kobieta po przejściach", ja mówię - kobieta, która nie miała nudny w życiu :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #321457 przez patys
hej dziewczyny:) byłam dziś na pierwszym badaniu usg!!!!!!1było cudownie:) usłyszeć bicie serduszka maluszka, na razie z badania wiem że serce w normie, mózg i czaszka też, żołądek widoczny i pęcherz moczowy..poza tym wielkość dziecka wskazuje że ma 12 tyg i 5 dni:)czyli termin przesuwa się na 8-12 wrzesnia...zaraz wam wyśle zdjęcie..nie mogę przestać się uśmiechać...w ogóle maluszek cały czas się wiercił i pokazywał z każdej strony :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321458 przez patys
o matko znowy za duzy rozmiar zdjecia:) muszę przerobić:)

12 lata 9 miesiąc temu #321465 przez PolaL
Patys czekamy na zdjęcie

Nie wiem jak u innym ciężarnych pracujących mam jest, u mnie jest tak ze już dawno mówiłam że planuję 2-gie dziecko. Komentarz był taki żebym poczekała aż koleżanka wróci z macierzyńskiego. No i wróciła. Jeszcze na święta były teksty typu życzymy ci maluszka itp. A teraz słysze że moj ciąża to problem. No na pewno bo z Szymkiem to ja pracowałam do końca 8 miesiąca a teraz planowałam pójść na zwolnienie w czerwcu (pod koniec).

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

12 lata 9 miesiąc temu #321477 przez kasia7775
Patys super!!! Cieszę się, ze wszystko w porządku jest :kiss: Nie mogę się zdjecia doczekac :lol:

Anulka ,masz rację. "Doświadczona" to swoją drogą, długo by opowiadać :lol: Niby spokojna jestem, ale czasami jak coś strzeli do głowy :lol: Są dni, ze usiedzieć na miejscu nie mogę :blink: Teraz też, nie dość, że ciąża to jeszcze mi się studiować zachciało 220 km od domu :lol:

pola nie przejmuj się, nie patrz na innych, bo zawsze będą mieli z czymś problem.
Trzeba być zdrowym egoistą :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #321478 przez chłopek
ja tez studiowalam będąc w ciąży, i miłam 200km tyle że ja juz byłam na ostatnim roku

12 lata 9 miesiąc temu #321479 przez aganio87
Witam kochane dopiero teraz po 4 dniach działa mi forum... Obiecuje zaraz nadrobie wszystkie posty... już zabieram sie do czytania :) :) :) ...

Jutro do lekarza na zdjęcie dzidziolów :) :) a brzuch mi wysadziło strasznie i wyglądam jak wieloryb.... jak znajde aparat to wam pokaże :)

[*] 6.11.2011

12 lata 9 miesiąc temu #321481 przez Anulka
Kasia ale to przecież bardzo fajne, że nie jesteś taką "kluską - mamuśką " co siedzi w domu i nic się jej nie chcę. :) Kurcze, przecież to MY sami bierzemy kredki i malujemy swe życie w w te barwy, które chcemy ;). Kasia, bądź taką i nie zmieniaj się :laugh: .

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321485 przez kasia7775
wiesz chłopek, ja w pierwszej ciąży w 5 miesiącu miałam siłę jechać pociągiem całą noc do koleżanki na Śląsk, tam poimprezować i za 3 dni wrócić :lol: Oprócz tego pracowałam do 9 miesiąca (chodziłam pieszo 4 km) i studiowałam zaocznie. A teraz kurze pościeram i dyszę jak lokomotywa :silly: :silly:

Anulka no już chyba się nie zmienię, za późno :lol: :lol:

Mam złą wiadomość, rozkłada mnie powoli jakiś wirus. :( :( W domu wszyscy już kichają i smarkają, teraz ja czuję wiercenie w nosie i ból gardła.

12 lata 9 miesiąc temu #321487 przez Anulka
Aganio!!!! :lol: No w końcu jesteś :laugh: !!!! Wiesz, ja już zaczęłam się martwić, co się stało, że się nie odzywasz. Nawet mi się dziś w nocy śniłaś :ohmy:

12 lata 9 miesiąc temu #321491 przez aganio87
Stokrotka co do reakcji na wiadomość o bilźniaki to podobnie tylko że zaczęłam płakać.... :)

Anulka och kochana jesteś :) ale mój antywirus zaczął szaleć i nie mogłam wejść na stone w ogóle....

Witam wszystkie nowe mamuśki i gratuluje dzidziolków :) :) :)

Śliczne zdjęcia brzucholi mamy już w naszej galerii :) super :) :)

znalazłam aparat i niedługo( ok 20 min) wam pokaże wieloryba czyli mnie :) hehehehe

a tak na marginesie dziś teściowa mnie nastraszyła że wyglądam jak trup bo pewnie mam anemie bo mam sińce pod oczami :( i jestem wychudzona na twarzy :( i schudłam znów 0.5 kg :(

[*] 6.11.2011

12 lata 9 miesiąc temu #321493 przez Anulka
Kaśka, jesteś szalona na maxa :lol: :lol: :lol: :lol: /
Kurcze, to nie dobrze, mi pomaga herbata z maliną i cytryna, gdy tylko zaczyna mnie rozbierać. Masz malinę i cytrynę?? To szybko zrób herbatę i do łóżka !!!

12 lata 9 miesiąc temu #321495 przez aganio87
zgadzam sie herbatka pomaga i do wyrka i spaciu to zawsze pomaga... :)

[*] 6.11.2011

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka