BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

13 lata 1 miesiąc temu #322003 przez 26joanna
Ja już posprzątane w domku i po spacerku bo piękna pogoda ( plus 15 i słońce) :lol:
patys moja siostra mieszka w Polsce , chyba tylko jej mi najbardziej brakuje , chociaż pozostałych tez , ale nie tak bardzo ......
kiemliczka na wzdęcia migdały :unsure: migdały podobnie jak pistacje zawierają dużo tłuszczy w sobie i przez to są ciężkostrawne i wzdymające :ohmy:
Chce Wam powiedzieć ze jak wszystko będzie dobrze z moim dzidziusiem to będzie on/ona 10 wnukiem moich rodziców :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #322029 przez chasiami
Ciekawie 10 wnuk :) to macie nie małą rodzinę :) a u nas to będzie pierwszy wnuk moich rodziców i prawnuk do moich babc :) wiec będzie rozpieszczany/na na 100%

13 lata 1 miesiąc temu #322031 przez chłopek
joanna u mnie jest tak samo tylko że nasz dzidziuś bedzie 10 wnukiem moich teściów:)a moi rodzice 4 wnuka beda mieć. i bedzie 10 prawnukiem moich dziadków

13 lata 1 miesiąc temu #322034 przez chasiami
Duże rodzinki macie kochane :)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #322040 przez chłopek
no mój mąż ma 3 starszego rodzenstwa:) 2 ma po dwoje dzieci a brat ma 3 i 4 w drodze urodzi się w maju :)

wiecie mój mąz wczoraj wrócił późno był w Krakowie robił za kierowce i dzisiaj mu mówie że nie wiem naewt o której przyjechał bo tak spałam, a on że jak to przecież sie obudziłam i jezcze mu mówiłam gdzie ma ładowarke od tel,a ja naprawde tego nie pamietam :)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #322044 przez agnesssa
Hej kobietki :lol:

Wizyta była po prostu cudowna :lol: :lol: :lol: :lol: Mój maluszek ma już 5,5 cm i się kręcił dzisiaj pięknie, mam filmik 4d zdjęcia :woohoo: Wszystkie badanie pomyślne, serduszko super pika, nosek cudny taki lekko zadarty nie wskazuje na żadne wady, i przezierność też ok :lol:

To moja kruszynka

No i mój mąż z ginką twierdzą, że widzieli siusiaka (muszę się przyznać, że ja też)Pani doktor powiedziała, że jeszcze nie na 100% ale raczej będzie chłopak :blush:

Chasiami mój maluszek też będzie pierwszym wnukiem i prawnukiem i się już cała rodzinka doczekać nie może :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #322047 przez chasiami
agnesssa ale powiedz sama ze najlepsza jest mina męża jak patrzy na USG, mojemu aż łezka zakreciła sie w oku :) Piękne chwile :) A najważniejsze ze zdrowe dzieciątko :)
No całkiem ładne zdjątko :)

13 lata 1 miesiąc temu #322052 przez chłopek
agnessa ale piekny maluszek:) ja sie nie moge doczekac jak mojego zobacze a tu jeszcze nie mam usg ustalonego

13 lata 1 miesiąc temu #322055 przez kiemliczka
Joanna26 no wiesz :) ja sama na te migdały nie wpadłam, poczytałam :) tylko ważne żeby jeść całe migdały w łupinkach, a nie białe płatki migdałowe.

Agnessa, ale fajna fota, a jak się maluch pręży :) Wyglada jakby sie przytulał do Ciebie :)

13 lata 1 miesiąc temu #322057 przez 26joanna
agnesssa śliczny dzidziuś , dobrze ze wszystko w porządku :)
chasiami no ja pochodzę z wielodzietnej rodziny :lol: teściowie będą 3 raz dziadkami , moi rodzice maja 5 wnuczek i 3 wnuków i jeszcze jeden urodzi się w maju i moje pasuje teraz by było chłopczykiem to byłoby równo 5 dziewczynek i 5 chłopców :blink:
Dziewczyny mam pytanie , czy wy tez macie taki twardy brzuch , na około pępka? bo szczerze nie wiem co to jest :unsure: Boli mnie czasami ale podbrzusze a nie wiem czy to wzdęcia czy jakieś skurcze :unsure:

13 lata 1 miesiąc temu #322060 przez kasia7775
Hej :laugh: ja tez juz po badaniu. Wszystko ok. Pomachalo mi raczka. :laugh:
Przeziernosc w porzadku, zoladek i pecherz ma. Glowka tez ok. No i slyszalam serduszko :laugh:
Lekarz sie pytal, czy cos jadlam przed wizyta, bo malenstwo mialo duzo energii i strasznie ganialo :laugh:
Plci nie udalo sie okreslic jeszcz ;) e

Pozniej dodam fotke, bo teraz w aucie z telefonu pisze

Agnessa super fotka. Ciesze sie razem z toba :kiss:

13 lata 1 miesiąc temu #322068 przez agnesssa
Chasiami zdecydowanie masz racje :woohoo: Mój całą wizytę chichotał z radości :lol:

Zdjęć mam więcej, ale to mi się najbardziej podoba bo wygląda właśnie jak y się przytulał do mamusi :lol:

26Joanna ja niestety nie umiem Ci odpowiedzieć na pytanie, bo ja mam sadełko na brzuchu więc jest mięciutki :blink:

Kasia7775 cieszę się, że wszystko dobrze i że machał maluszek mamusi :woohoo: Czekm na zdjęcie :kiss:

13 lata 1 miesiąc temu #322071 przez chłopek
joanna to sie do lekarza przejdz bo jak twardnieje brzuch to nie dobrze

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #322087 przez aganio87
Joanna ja musze wchodzić na forum przez poczte bo inaczej nie moge bo nie wyświetla strony...

Patys dzieciaki są zwariowane kopały sie i wariowały nawzajem że mój gin nie mógł zdjęcia im zrobić i dopiero po 15 min mógł jakiekolwiek zdjątko zdrobić :)

chasiami na płeć to troche wcześnie za miesiąc najszybciej :)

Agnesssa śliczny dzidziolek :) :)

No to prosze troche niewyraźne ale zdjęcia moich dzieci :)

[*] 6.11.2011
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #322089 przez agnesssa
Aganio to musi być cudowne oglądać jak takie dwa maluchy się wiercą :lol: :lol: Super, że wszystko ok i jak ładnie widać na zdjęciach :woohoo:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka