- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
No a termin rzeczywiście na 3 września więc Anulka rodzimy razem - a w jakim szpitalu masz zamiar rodzić?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
A jeśli chodzi o temat PORONIENIE to wszystkie tam pisałyśmy w najcięższych chwilach bo to nam pomagało w przeżyciu tego co nas spotkało, zrozumienie od innych forumowiczek dodaje sił - w końcu każda z nas straciła to co miała najcenniejsze...
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Moniab26 witaj kochana mamusiu wrześniowa Gratuluję dzidziusia Doskonale Cię rozumiem, bo również jestem po stracie Ale staram się nie myśleć o tym co złe, i powtarzam sobie, ze najwidoczniej tak miało być, chociaż ciężko było zacząć myśleć w ten sposób. Teraz staram się cieszyć obecną ciążą chociaż na początku również bardzo panikowałam. Mam nadzieję, że tym razem nam się uda i donosimy nasze kruszynki do września i będziemy mogły się cieszyć byciem mamą
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
- Stokrotka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Wybaczcie dziewczyny, jeśli zdenerwowałam Was lub przywołałam przykre wspomnienia. My tylko dzięki siostrze pochowaliśmy dzidzię, bo już wiedziałam o możliwości i wszystko zostało pokryte z ZUSu. Warto wiedzieć nawet dla innych.
Miejmy nadzieję,że teraz będzie wszystko OK
Planowałam trochę później ponowną ciążę, ale podobno Bóg śmieje się z naszych planów Pierwotnie myślałam właśnie o grudniu, ale opinie lekarzy były różne. Jeden ,że fizycznych przeciwskazań nie ma już po pierwszej miesiączce, inny, że co najmniej trzy cykle a moja ginka nawet pół roku. Myślałam o marcu, by to było już po okresie grypowo - infekcyjnym. Pierwszą miesiączkę miałam bezkrwawą, druga normalna. Mój maż już był zniecierpliwiony i stęskniony ja też no i bach A bała się,że jest bezpłodny I to jeszcze zaszłam w czasie, kiedy mi się wydawało, że nie powinno być szansy Cóż widocznie mój pierwotny plan i odwaga spodobały się Panu Bogu
Jak widać dzidzia ma od początku przeszkody, bo już trzeci raz jestem chora,a le miejmy nadzieję,że będzie oki Na razie jest mi lepiej pomaga czosnek, płukanie solą, wodą utlenioną i citrogrepem na przemian oraz psiukanie tantum verde Chyba antybiotyku nie wykupię
Aganio Ty to w ogóle byłaś super odważna W miesiąc po No i Bóg wynagrodził podwójnie
- Stokrotka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
"Kto nie boi wierzyc ze sie uda...Wiara czyni cuda"
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
a z mężem rozmawialiśmy od razu po wiadomości tej najgorszej że trzeba usunać obumarły płód i po długich rozmowach stwierdziliśmy że jak lekarz powie że dobrze sie goi wszystko w srodku to nie ma co długo zwlekać tylko starać sie jak najszybciej bo potem może coś w psychice sie zablokować.... Ale stwierdziliśmy że z dwojga złego lepiej jak to sie stało w tak dosyć wczesnym tygodniu bo w 7 tyg, niż później by sie okazało że coś byłoby nie tak...
Mąż sie podśmiewał że ten aniołek nie chciał sam być w brzuchu tylko z rodzeństem
monia teraz napewno fasoleczka bedzie do końca w brzuchu i urodzisz śliczniutkie dzieciątko musisz myśleć pozytywnie...
a co sie dzieje z Kamilą85????? bo coś ucichła??? miejmy nadziej że leży w wyrku i sie nie rusz z niego
Jutro ide na badania prenatalne z tego co sie dowiedziałam przez telefon to pobranie krwi i usg jakieś dokładne.... jestem ciekawa co wyjdzie z tych wynikóow....
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
- Adasiek :*
A ja miałam przeokropny weekend W niedziele wieczorem zaczął mnie tak bardzo brzuch boleć- czułam się jakby mnie jakaś przeogromna kolka (skurcz ?) brała na cały brzuch i na lędźwia I trwało może z minute i popuszczało. Wziełam 2* no-spe i po paru godz dopiero pomogło. Miałam podobny ból w ostatni czw ale pomyślałam sobie że może się przeforsowałam bo mieszkam na 4 piętrze i po schodkach tam i z powrotem może z 6 razy czy nie więcej...
Więc wybrałam się na wizytę wczoraj, i dowiedziałam się że mam mało krwinek czerwonych i mam anemie Jestem załamana Wizytę do hematologa mam dopiero 15 marca... no masakara ,jak można mieć w mieście tylko jednego hematologa?
Ale tyle dobrze że maluszek ma się dobrze, rośnie jak na drożdżach pomachał mi wczoraj rączką Wg usg to jestem w 12 tyg i 5 dniu i termin na 14
Pozdrawiam mamusie
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
A ja nadal walcze z tym wstrętnym dvd i nie mogę obejrzeć sobie mojej dzidzi