- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Cicho z rana jak makiem zasiał... śpicie jeszcze, czy rodzicie?

Agnessa i jak z tymi wodami, byłaś na IP?
Kasia trzymamy kciuki i czekamy na rozwój sytuacji:) A tak właściwie, to co ten lekarz Ci zorbił?
Siteczko to faktycznie spory już Synek!

Mała ale miałaś przejścia bidulko z tymi lekarzami, mam nadzieję, że ta wysypka to nic poważnego i że uda Ci się ją wyleczyć.
Patys kupiłam wczoraj naklejki:) Kilka z motylkami i jedną z Kubusiem Puchatkiem i Prosiaczkiem:) Zaraz je ponaklejam:) Mam nadzieję, że Natalce się spodobają

Dziś mam ambitne plany na zakupy, obiadek i prasowanie, zobaczymy co z nich wyjdzie, będę tu zaglądać,
miłego dzionka:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Madzia W naszym przypadku tydzień albo dwa to szmat czasu

Mała Dobrze, że się odezwałaś

Joanna Ciesze się, że wszystko ok

Kasia czekam na wieści, czy się ruszyło

Siteczko No to pozytywne zaskoczenie, to również możesz już rodzić, bo synuś ma piękną wagę

No dobra a teraz o mojej kolejnej wizycie na IP, mi to już ręce opadają normalnie

Sorki za taki długi opis, ale jak zwykle wiem, że nic nie wiem

Madzia przez to że wyszłam z domu o 6 to już jestem po zakupach

- mala2809
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Z jednej strony lepiej, że mozesz posiedziec w domku tylko teraz na siebie uważaj

MADZIA7 jaka Ty pracowita od rana

- magdalenamksiazek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Córcia- Basia :)

- basiek_252
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Już tak bllisko :)
siteczko no to ładnie synek przybrał przez te 4 tygodnie. Waga taka już do porodu. A jak jeszcze troszkę posiedzi to pewnie załapiesz się do tych 4 kg dzieciaczków

kasia777 czekamy niecierpliwie na rozwój sytuacji i na kolejną super nowinkę

MADZIA7 koniecznie pochwal się naklejkami
agnesssa czyli w zasadzie to nic Ci nie powiedzieli. Lekarz nie raczył Ci powiedzieć czy to wody się sączą? No już takie traktowanie jest ohydne...

To zostaje Ci samej kontrolować skurcze. A ten Twój szpital to jakaś tragedia. Ja jak pojechałam do swojego to tylko powiedziałam, że chcę mieć KTG i od razu się mną zajęli.
I może też w tym tygodniu już będziesz z dzidzią

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mała nie jestem taka pracowita, po napisaniu tego postu, zasnęłam;) ostatnio stale tak zasypiam, mogłabym na stojąco usnąć teraz, a zatem kawka i dopiero biorę się do pracy:) Ciekawe czy to wynik niskiego ciśnienia, czy organizm może przygotowuje się do "nocnego czuwania" po porodzie.
Dziewczyny, które macie już Maleństwa, czy Wy wogóle spicie? Bo ja to chyba oka nie zmrużę jak Natalka się urodzi, taka przewrażliwiona matka jestem;)
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

u mnie jak na razie spokój

troche mnie pobolewało od czasu jak na @, ale nieregularnie. No i nocka w sumie spokojna.
Teraz tez mnie lekko boli i coś zaczyna mi brązowego lecieć

Właśnie córka wstała i stwierdziła: "co ty jeszcze nie pojechałaś? normalnie sobie jaja robisz"

agnesssa współczuje, jakaś paranoja u nas jest

MADZIA7 lekarz powiedział, że zrobił mi "kuku"

tez kupiłam naklejki z Kubusiem

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

Agnessa dziwny też szpital :/ ja od 37 tygodnia jeżdziłam 2razy w tyg do szpitala na KTG na zlecenie lekarza, a jakby coś sie działo to od razu podpinali KTG zanim jeszcze lekarz się pojawił, no i lekarze też jacyś tacy bardziej kontaktowi byli... współczuję ale mam nadzieję, ze niedługo sie ruszy i już nie będziesz musiała tam chodzić

Marta M pamiętam jak rozmawiałyśmy przed moim porodem

Madzia pochwal się koniecznie naklejkami

Siteczko pięknie synuś urósł

Ciekawa jestem ile waży moja królewna

Jeszcze dzisiaj, jutro i w czwartek popołudniu będzie z nami

- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

przynajmniej masz dużo do kochania i całowania

- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

U mnie z kolei po wczorajszym USG tak się synek rozszalał, że myślałam że nigdy się nie uspokoi, strasznie się wiercił przez co nie mogłam długo zasnąć

agnesssa faktycznie na dziwnego lekarza trafiłaś... teraz pozostaje czekać na rozwój sytuacji, aż skurcze będą częściej... po za tym na IP możesz jechać jeszcze raz, moja gin mówiła że są Panie które potrafią nawet 4x w ciągu dnia przyjechać, bo wydaje im się że to już lub coś się dzieje

basiek_252 proszę nie strasz nawet tymi 4kg

kasia7775 no to ładnie skurczę się zaczęły, to tylko patrzeć co będzie się dalej działo... ale często się zdarza że jak w którymś momencie podtrzymują ciąże to później się długo nic nie dzieje i rodzi się w terminie lub nawet po... co samej mi to też nie odpowiada

MADZIA7 pytałam swoją gin o pediatrę, kogoś tam mi poleciła, a raczej całą przychodnie

- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*

Ja juz od 6 rano na nogach, a to dlatego, że musiałam iść wyniki porobić (krew, mocz, etc.)
oczywiście wepchałam sie w kolejkę, bo kobiety w ciąży przyjmowane są poza kolejnością, za to jak wyszłam to czułam na sobie spojrzenia tych mocherów starych, co to nawet miejsca siedzącego nie chciały ustąpic ciężarnej, normalnie masakra

agnesssa ja bym na Twoim miejscu zażądała badania KTG, z reszta co to za służba zdrowia, masakra

chasiami śmieszny miałas ten poród

basiek śliczny brzusio

makrelcia słodziutki ten Twoj skarb

aganio super te twoje chlopaki, i juz widac kto będzie rządził, oczywiście Ksawery

No dobra, dziewczyny z przewidywanym porodem na początek września się juz rozpakowały, została nam Anulka

- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- mala2809
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Jussstyś ja dziś byłam u dermatologa i nie dość, że ledwo tam siedziałam, bo lekarze maja jak zawsze czas to jeszcze jeden pan wepchnął się bez kolejki, a inna starsza pani chciała wejść, kiedy pani doktor wołała mnie, więc doskonale Cie rozumiem. Zero wyrozumiałości dla kobiet w ciąży

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Magdalena No właśnie, ja również myślałam, ze KTG teraz to podstawa, zwłaszcza jak się mówi o skurczach

Basiek No ja wnioskuję, że to nie były wody płodowe, bo chyba jak bym miała przebity pęcherz to by mnie zostawił w szpitalu

Madzia zobaczymy jak to będzie z tymi skurczami, bo raz są a raz ich nie ma

Kasia Wiedzę, że u Ciebie to podobnie jak u mnie z tymi skurczami

Chasiami Ty się naszymi postami nie przejmuj, jak bym miała w domku takie śliczności, też bym pewnie nie dała rady

Baby no to fajnie, że mąż już ładnie pakuje i już niedługo będzie z Wami. Koniecznie pochwal się pokoikiem jak już skręcicie te mebelki

Siteczko no cztery razy na dobę na IP to nieźle

Jussstyś mocherami się nie przejmuj, bo one zawsze się na młodszych z zazdrością patrzą

Anulka masz rację, dziewczyny się nie odzywają

Ja nie należę do tych osób co jeżdżą do lekarza często, więc teraz mnie szybko do szpitala nikt nie wyciągnie

Po tym badaniu cały czas plamię krwią