- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier

Melduję, że czop mi zaczął odchodzić

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek_252
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Już tak bllisko :)
- Otrzymane podziękowania: 0
kasia7775 no to teraz trzymamy kciuki i czekamy na dalszy pomyślny rozwój sytuacji

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Agnessa przerażające jest podejście tego szpitala, w którym byłaś. Obyś następnym razem trafiła na kogoś normalniejszego...
Chasiami śliczną masz córeczkę... nie dość, że taki puciaczek to jeszcze ma taką fajną czuprynkę

Ja dzisiaj już dobrze spałam i wydaje mi się, że te moje wcześniejsze kłopoty z bezssennością związane były z tym, że poprzestawialiśmy trochę łóżko i teraz mamy centralnie pod skosem, bo mamy pokój na poddaszu. Ale dzisiaj w nocy przełożyliśmy sobie głowy na drugą stronę łóżka i już powinno być dobrze

A Oliwia nadal bardzo aktywna, dzisiaj przed 6 zaczęła bawić się z tatą i tak delikatniusio kopała go w dłoń... Łobuziaki spać mamie nie dali

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
kasia jejku trzymam kciuki za ciąg dalszy, to musi być dziwne takie oczekiwanie...

mala po prostu jak czytałam o tym dermatologu i innych lekarzach to aż nie mogłam uwierzyć, wszystkiego trzeba samemu dopilnować bo ci mogą krzywdę zrobić podając np niewłaściwe leki....
madzia pochwal się naklejkami jak już je przykleisz.....
a teraz wam opowiem jaki wczoraj miałam miły dzień... rano byłam u siostry na kawce a po południu już siedziałam sobie w domku czekając na koleżankę, mąż pojechał do kolegi... no i koleżanka dzwoni do drzwi ja jej otwieram a tam moje koleżanki z pracy z balonami z okrzykiem baby shower

a to zdjęcie przybranego pokoju:)
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

patys super niespodziankę zrobiły koleżanki, fajny pomysł

Anulka ja mimo że mam raczej znajomych, koleżanki na miejscu... to mam wrażenie, że przez to że jestem trochę do 'przodu' mąż + dziecko w drodze... to troszkę się kontakty urwały... bo oni raczej są na etapie - samotni lub wolny związek, sporadycznie zaręczeni... tak więc my nie ich poziom :| trochę to smutne, bo nie raz chciałabym się z kimś spotkać, pogadać.. a tu nagle mało kto ma czas :| nie mówię że wszyscy, ale jednak...
A ja dziś coś kiepsko się czuję, wczoraj dużo lepiej... dość mam niskie ciśnienie to na dodatek wysoki puls i coś głowa zaczyna mnie boleć

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Patys Ale czadersko

Anulka Ja również po przeprowadzce nie mam wielu przyjaciół na miejscu, a tych co mam to i tak mieszkają 40km ode mnie i widujemy się sporadycznie, ale zachciało mi się z rodzinnego miasta wyprowadzać to teraz mam

Kasia Ale odszedł Ci czop czy zaczął odchodzić

Mirella głosujemy codziennie

- kasienka83
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Ja wczoraj myślałam, że w nocy się rozpakuję. Coś się rozkręcało i rozkręcało przez jakieś 2-3 godzinki....i przeszło

W niedzielę wysprzątałam cały dom, pomyłam okna, pomyłam podłogi, poznosiłam pluszaki do pokoju małej, biegałam po schodach i nic

Co prawda zauważyłam, że śluz mi się zmienił na gęstszy i jest go więcej. Zastanawiam się więc czy nie zaczął odchodzić czop powoli.
W piątek byłam u gina, powiedział, że szyjka krótka i główka nisko i jak się nie wypakuję do środy kolejna wizyta ;/
Torbę już nawet kompletnie spakowałam....może to coś przyśpieszy

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH NOWYCH MAMUSIEK!!!
ŚLICZNE TE WASZE SZKRABY:))
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- Lui
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- :)
kasia7775 normalnie Agentka z Ciebie

chasiami jaka Pysia

Jussstyś nie znoszę takich ... (zostawię to bez komentarza tak jak "przygody" Agnessy

patys miłe

Dzisiaj to ja mam doła, pierwszego oficjalnego w ciąży. Nie chce mi sie nic pisać, pojde spać najlepiej bo w nocy nie wiele pospałam (czytałam książkę, miałam sporadyczne skurcze, bezsenność), pofarbowanie odrostów też nie pomogło.. wszystko mnie dziś drażni
Ania14.09 nadal jest w dwupaku ma problemy z internetem

- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

Kasienka83 ja też torbę na tip top mam spakowaną 3 tygodnie

patys super niespodzianka

Anulka moja mama przed terminem rodziła, za każdym razem prawie miesiąc

Do Ani miałaś chyba nr tel? nic się nie odezwała?
edit: już wiem

lui ja miałam przez weekend doła, tylko bym spała. Na szczęście przeszło

- kasienka83
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Rzeczy miałam dla mnie i małej naszykowane od miesiąca, ale nie gniotłam ich w walizce. Teraz jedyne co to muszę ją zapiąć i mogę jechać

Jakby co to jutro może poproszę gina o przyspieszenie tak jak którejś z dziewczyn

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
dziewczyny, nie chwalę się naklejkami, bo co chwilę przesuwam łóżeczko to w jedną to w drugą stronę, a dobrze było, żeby one wisiały nad łóżeczkiem, a nie z boku. Pochwalę sie tylko, że zrobiłam na nich interes, bo w Leroy były takie naklejki za 26zł, a ja kupiłam takie same w Auchanie za 3zł

Patys ale miałaś niespodziankę świetną! Dobre te Twoje koleżanki! Ja też mam fajną "paczkę", mówimy na siebie Lejdis;) (od tego filmu), ale każda z nas na innym etapie, narzeczone, młode mężatki i dzieciatki (jak ja), na szczęscie stale utrzymujemy kontakt i teraz mnie jeszcze częściej odwiedzają, choć czasem się martwię, czy ich nie zanudzam moimi tematami typu: twardy/miękki brzuch, zakupy dla Maleństwa itp. Ale też przeżywam ich randki, zaręczyny, śluby, bo jest mi to znane i bliskie.
Kasieńka i Kasia trzymamy za Was mocno kciuki:) i jeszcze za Ciebie Agnessa też, bo chyba jesteście już blisko:)
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2