- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- wiki714
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

bylam wczoraj u ginekologa zdzwil sie bardzo ze jestem jeszcze w 2 paku:) z badania wynika ze szyjke mam juz baaaaardzo skrocona i zgladzona wiec w kazdej chwili moze sie zaczac cos dziac:) poprosilam o usg dodatkowe (oczywiscie odplatne) i glowka jest tak nisko w kanale rodnym ze nawet nie udalo sie wyznaczyc wagi ani nic;/ no ale najwazniejsze ze widzialam moje kochane malenstwo i ze wszystko u niego ok:)
a ja naklejeczki nad lozeczko kupilam w sklepie po 4 zlote:)

wczoraj tak sie nachodzilam z siostra ze nie mialam sily na nic brzuszek mi bolal itd polozylam sie ogladac film i doslownie po minucie zasnelam w ubraniach:) mama sie ze mnie smiala ze lezalam na boku i chrapalam tak glosno ze musiala podglasniac tv

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- wiki714
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

Patys ale fajna niespodzianka

Anulka my nie dość, że daleko od znajomych, to i tak poza jednymi, którzy też mają synka w podobnym wieku co Adi to słaby mamy kontakt, bo właśnie jak sie pobraliśmy to coraz mniejszy kontakt, potem ciąża to jeszcze mniejszy, a jak sie Adi urodził to przyszli raz i w zasadzie tyle... tak jakoś się to urywa niestety jak się człowiek zwiąże z kimś na stałe to już gorzej z utrzymaniem kontaktu ze znajomymi, a przy dziecaich to już w ogóle, odcinają sie bo uwazają, ze z dzieciatymi to nie ma o czym pogadać... teraz to nawet mało kto pisze do nas na skype czy gg :/
Lui ja pół dnia mam doła potem lepiej albo na odwrót, ale liczę ze od czwartku będzie lepiej, jak mąż wróci

Wiki widzę, że taniutko te naklejeczki

Agnessa zrobię zdjęcie choć to raczej kącik bedzie młodej bo będziemy spać wszyscy w naszej sypialni, póki co ale moze uda nam sie jeszcze przenieść naklejki z pokoju siostry (bo tam zostały po poprzednich najemcach takie z farma i zwierzakami to będzie tak fajnie dziecięco

koszmarnie dzisiaj spałam, bo Adi pół nocy płakał za Krzyśkiem, na poczatku nie wiedziałam o co mu chodzi bo tylko ryczał i pokazywał na poduszkę jak sie kładłam to mi głowę podnosił i znowu pokazywał na poduszke dopiero potem się zorientowałam a on mi potwierdził, ze to o to chodzi... w końcu poprzytulał sie do mnie i poszedł spać, ale było koszmarnie ciężko a mój kręgosłup jest w strasznym stanie, ledwo sie ruszam, bo fatalnie spałam...krzywo, tyko na jednym boku i jeszcze Adi na mnie wisiał, więc nie mogłam się ruszyć, bo od razu się budzil... porażka jakaś...
Dziewczyny oddam skurcze w dobre ręce, tak do soboty

wielorazowego użytku hehehhe
- wiki714
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
z przodu:
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula
- wiki714
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- wiki714
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- wiki714
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- wiki714
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula
- wiki714
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wczoraj tak płacząc w nocy w kuchni pomyślałam, że nie tak sobie wyobrażałam to wszystko, myślałam, że oczekując na dzieciątko, będę przepełniona po brzegi radością a nie smutkiem. I poczułam jak przepełnia mnie wstyd, bo są ludzie, którzy mają naprawdę przerąbane....ale myślicie, że to pomogło?? NIE, bo wtedy pomyślałam : Ale są i tacy, którzy mają o wiele lepiej !!! Czemu zawsze gdy nam jest źle, słyszymy o tym, że ktoś ma gorzej?? Tak jedni mają gorzej, ale inni mają lepiej od nas i to jest nie sprawiedliwe... . Wiem, wiem, trzeba dziękować Bogu za to co mamy, ale wiecie, czasem człowieka tak już wszystko przerośnie, że pytanie DLACZEGO??? samo wyrywa się z gardła. I wtedy zastanawiam się czym tak naprawdę rządzi się ten świat?? I wiem, że nigdy nie odpowiem sobie do końca na to pytanie, wiem tylko jedno, bardzo często dobrzy ludzie mają w życiu ciężko a nawet przerąbane a Ci nie dobrzy na odwrót.
No i znowu mnie poniosło...ehhh czasem już tak mnie coś najdzie....ajjjj zdarza się każdemu.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- wiki714
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

ja tez teraz jak mieszkamy u mamy to nie mam tak naprawde z kim pogadac tak od serca...
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

i masz rację te hormony to dają w kość potwornie, ale już niedługo hormony będą nadal dawały w kość ale za to Ty będziesz miała maleństwo do przytulania i kochania
bo niestety dziewczyny ale na początku łatwo nie będzie

miało byc pocieszająco a jakoś wyszło na odwrót

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-