- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- majka_166
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Jeszcze Cię nie znam, a już kocham ..
Czajusiątko? też mnie zastanowił ten strój dla męża??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Co do imienia to ja bym wybrała Blanka, zawsze mi sie podobało.
Wózek odebrany i już mój mały szaleje. Zapodam zdjęcia jak tylko zmniejszę
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Lui może u Ciebie są postępy
Kasiu7775 mam nadzieję że jest poprawa u małego , a twój mąz to rozwalił wziętym golfem. Ale pewnie mój zrobiły to samo. Na szczęście moi rodzice dziś wracają z sanatorium więc moja mama by mu pokazała co ma zabrać
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
Ja mialam jak zwykle koszmarną noc, brzuszek bolał jak na okres, czasami bardziej czasami tak, że myslalam, że zacznę płakać, do tego doszedł bol pleców, koszmar
agnesssa a już myslałam, że ze mną coś nie tak, jak po nacisnieciu zostaje mi dziura
czajusiątko ja też chciałabym już przytulic córeczkę i miec to za sobą
MADZIA daj znac po wizycie mi mama powiedziała, już 4tygodnie temu, że brzuch mi opadł, sama nawet to zauważyłam, a niunia dalej nie chce wyjść, ehh poza tym po opadnięciu brzuszka zrobiły mi sie rozstepy na dole, niby może ze 2 po jednej i drugiej stronie, ale zawsze coś
PolaL bardzo ładny wózek i kolorek jaki fajny
Kasia7775 co tam u małego? lepiej już?
Milego dzionka
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Polal bardzo ładny wózeczek i świetne kolorki, ale najlepsze jest to drugie zdjęcie, gdzie ukrył się Twój starszy Łobuz
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
MagdalenaBasieńka ślicznie waży Trochę Ci zazdroszczę, że wiesz kiedy zobaczysz córeczkę Denerwujesz się
Baby I jak tam Twoje samopoczucie Mam nadzieję, że lepiej, i że skurcze przeszły bo Ty masz jeszcze czas
Lui Co tam u Ciebie Przecież to nie jest normalne, że będą Cię trzymać tak bez postanowienia
Madzia W szpitalu w którym ja będę rodzić mąż ma na sobie taki strój z fizeliny i to się kupuje w szpitalu Daj znać co u lekarza słychać
PolaL Super się prezentuje wózek
Jussstyś Mój mąż jak mu pokazałam co się dzieje z moją stopą to cały wieczór jak zahipnotyzowany wciskał mi paluchy I się ze mnie nabijał Mam nadzieję, ze odpoczniesz sobie w ciągu dnia
- magdalenamksiazek
- Wylogowany
- gaworzenie
- Córcia- Basia :)
Agnessa Powiem Ci że już od tak dawna wiem że czeka mnie cesarka że przywykłam już do tej myśli. Poza tym odkąd trafiłam w lipcu do szpitala ciągle żyłam w stresie o te wody i o to żeby było wszystko dobrze. Cieszę się ze to już Myślę że jak już bede w niedziele na oddziale to nerwik mnie dopadnie ale chyba bardziej o to jak poradzę sobie z opieką po cesarce niż o sam zabieg.
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Pola fajny wózeczek, wydaje się bardzo solidny, a uśmiech Twojego Szymka rozbrajający:)
Nie mogę się do niczego zabrać przed tym lekarzem, bo się trochę denerwuję i stale coś jem (a nie powinnam z moją cukrzycą). Nawet nie wiem, czego tak naprawde oczekuję, że mi powie:)
Piję właśnie herbatkę z liści malin, jej aromat przypomina szampon na wszy z dzieciństwa;) Słyszałam, że nie jest to zbyt smaczne, ale czy to ma tak śmierdzieć?
MagdalenaM pocieszę Cię, że moja siostra i szwagierka miały cesarkę i bardzo szybko doszły do siebie, chyba nawet szyciej niż nieraz po naturalnych porodach, a ich dzieciaczki zdrowo rosną i ładnie się rozwijają Jedno ma już ponad rok, a drugie pół roczku:)
Ciekawe, co u Patys? Nie odzywa się, więc pewnie ją zostawili w szpitalu na USG, może już nawet tuli Mateuszka?
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
Patys co tam u Ciebie?
ANIA gratulacje wracaj szybko i opowiadaj
Agnessa tu w sumie uważają już malucha za donoszonego teraz więc mogłoby się zacząć wreszcie to czekanie takie wkurzające czasami
Polal super wózio
Jussstyś Ty to się dopiero męczysz bidulo, mam nadzieję, że się szybko ruszy u Ciebie i doczekasz się wreszcie przytulenia do swojego maluszka
Kasiu jak mały? mam nadzieję, że już lepiej z golfem to mnie Twój mąż rozbawił ja znając mojego męża naszykowałam plecak z rzeczami dla mnie i młodej na wyjście żeby nie było problemów, bo wiem jakby się to mogło skończyć
nocka dzisiaj niespecjalna, bo mnie co chwilę skurcze łapały, aż sie zaczęłam wkurzać bo nic konkretnego się nie dzieje, tylko spać przez to nie mogę mogłoby się rozkrecić raz a porzadnie a nie takie podchody noooo .... musze tą moją młodą ochrzanić żeby sie na coś zdecydowała a nie takie wyjdę ... a moze nie wyjdę ... wyjdę ... albo nie wyjdę ... i tak w kółko niezdecydowana ta moja córcia coś no ale kobieta w końcu to w sumie zrozumiałe
no dobra uciekam coś porobić konkretnego wpadnę później po kolejne wieści z porodówek
która następna?
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Oliwier dalej żółty, dzisiaj dołożyli mu dodatkowe lampy od dołu. Najgorsze jest to, że okazało się, ze ma gronkowca w moczu. Podejrzewam, że na weekend tu zostaniemy
- mala2809
- Wylogowany
- pierwsze słowa
PolaL śliczny wózek, sama taki planowałam, gdybym miała dziewczynkę moje ulubione kolory
Jussstyś ja to Ci i tak zazdroszczę, że mimo że tyle przytyłaś masz tylko za 2 rozstępy, ja mam +18kg i rozstępy wyszły mi w wielu miejscach mimo że smarowałam sie od 2 miesiąca...
Lui Ci lekarze też serca nie mają, żeby ciężarną tak długo trzymać w niepewności co i jak
A u mnie dziś szaro i ponuro, więc dzieki temu spokojnie mogłam przespać całą noc jak tylko wstalam na siku to zasypiałam w ciągu 2 minut mój mąż mówi, że na pewno zbieram siły żeby urodzić sobie troszkę wcześniej idę zaraz zrobić kompot z rabarbaru
U mnie w szpitalu strój dla męża wyglada tak: spodnie z dresu, koszulka luźna i czyste klapki lub kapcie ( to wszystko musi być świeżo wyprane) obowiążkowo przwiezione w reklamówce i przebiera się w to przed wejściem na porodówkę
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
Ania14.09 OGROMNE GRATULACJE! KOLEJNA ROZPAKOWANA MAMUSIA! SZYBKIEGO POWROTU DO DOMU!
PolaL Fajny wózeczek i kolorki w końcu się doczekałaś A fotka spacerówki superowa z tą małą główką szkraba hehe
My jak przywieźliśmy wózek to też musieliśmy sprawdzić czy wszystko się składa działa, a przy okazji trochę poszaleć po mieszkaniu, hehe więc nie tylko dzieci cieszą takie 4 kółka
kasia7775 Trzymam kciuki, aby jak najszybciej się Oliwierowi poprawiło! Głowa do góry! Będzie dobrze!
magdalenamksiazek o nieźle wiedzieć tak kiedy zostanie się już 'prawdziwą' mamą zazdroszczę daty - nasza rocznica ślubu kościelnego ale już kiedyś się zastanawiałam czy lepiej wiedzieć kiedy wybije godzina 0 czy też żyć nieświadomie, hehe i nie mam pojęcia co najlepsze
MADZIA7 spokojnie u nas w szpitalu nie ma specjalnych wymagań co do stroju, na pewno powinno być luźne i czyste
Ja dziś pobiłam chyba rekord... spałam do 11:45 i tylko dlatego że obudził mnie telefon... fakt między czasie wstawałam ok. 6 i 9, ale tylko na siku
Mąż rano pojechał w delegacje do WAwy i mam zakaz rodzenia, więc lepiej było chociaż pół dnia przespać bo wróci najwcześniej o 20... i biedny się stresuje trochę, bo wczoraj żonie jego szefa odeszły nagle wody, a miała termin na 22.09 a ogólnie umówioną cesarkę na 13.09, tak więc chyba dodarło do niego jeszcze bardziej że to nigdy nie wiadomo kiedy się zacznie
Wczoraj byłam totalnie bez życia, zero uśmiechu, jakaś przybita chodziłam, coś strasznego, chyba jakiś dół... dziś już jest trochę lepiej i mam nadzieję, że będzie co raz lepiej Jutro od wieczora biorę się za męża w sobotę za okna i porządki, aby coś się zaczęło dziać... bo nie obraziłabym się jakby mały zechciał wyjść w przyszłym tygodniu