- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- majka_166
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Jeszcze Cię nie znam, a już kocham ..
Majka Witaj Z tym panikowaniem to się nie przejmuj, bo chyba każda z nas tak ma Mi się podoba Amelia A znieczulenie zdecyduję dopiero w szpitalu o ile będzie taka możliwość Mi z USG pokazało 26 sierpień a ciągle chodzę w dwupaku i się na razie nie zapowiada, żebym nie donosiła do terminu
Mam nadzieje jednak że urodze wczesniej niż ten 27 wrzesnia , bo tak mi sie dłuży ta moja ciąza. czekam i czekam i czekam ehhh te 9 miesięcy stało sie dla mnie wiecznościa. dodatkowo (to jest chyba jakies zboczenie z mojej strony) ale nie moge sie doczekac jak zobacze swój brzuch po porodzie. No i czuje sie juz jak ciezarówka załadowana po brzegi , przytyłam jakieś 14 kg i czuje ze jeszcze prztyje z kilogram to mi wystrzeli ten brzuch .
Dla męża jestem niemiła , wszystko mnie drażni i odeszła mi ochota nawet na przytulanie, a widze ze mu tego brakuje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patka0308
- Wylogowany
- pierwsze słowa
agnesssa ostro się wkurzyłam... póki nie ma go w domu i nie myślę o tym to jest ok,ale jak pomyśle o tym to mnie krew zalewa!
czajusiątko i mala ja też mam zjazdy, ale postanowiłam że te pierwsze sobie odpuszcze, tym bardziej że mam je co weekend, i to piatek sobota i niedziela, non stop. Gorzej jest z tym że trzeba mieć 100% obecności na większości przedmiotów,ale jak rozmawiałam to kwestia dogadania się, że masz dopiero co urodzone dzieciątko itp i powinno być ok
- majka_166
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Przed chwila lekarka była, małemu bilirubina nie chce spaść dostał antybiotyk, dalej kroplówki i mam mu butlę dać 3 razy na dobę.
Az sie poplakalam
Musisz myśleć pozytywnie, na pewno niedługo się unormuje i wrócicie szybko do domku !!
- Patka0308
- Wylogowany
- pierwsze słowa
majka teraz każdej nierozpakowanej z nas się dłuży ciąża i każda chciałaby już urodzić, ale wszystko zależy od dzieciaczków a im w brzuszkach u mam jest dobrze i nie spieszy im się na świat
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Patka Zadzwoń do niego, że masz skurcze co 5 minut i że się zaczeł, nastrasz go trochę, a przecież skurcze mogą jeszcze przejść po kąpieli Ale może dasz mu do myślenia, że nie zostało jednak tak dużo czasu jak mu się wydaje Mój maż też nie umie rozmwiać ze swoim ojcem i mnie to wqrza, na prawdę Ci faceci no takie pierdoły czasami
- Patka0308
- Wylogowany
- pierwsze słowa
właśnie Majka tak jak mówi agnesssa u mnie mój synek też jest bardzo duży, ale one same wiedzą kiedy mają wyjść
- majka_166
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- majka_166
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Patka0308
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Idę myć okna... muszę się streścić, bo mam ich aż dwa
- majka_166
- Wylogowany
- pierwsze słowa
pociesze Cie, ja mieszkam na razie z teściowa , to jest dopiero makabra... !! już wiem skąd te wszystkie złośliwości na temat teściowej się wzięły.
dziewczyny ona nawet pranie robi lepiej niż ja !! I pomimo moich prośb wchodzi do naszego pokoju, wie co ma wziać do prania i pierze. Moje marynarki ze skarpetami roboczymi ;(
i nawet łózeczko zle postwiłam bo ona by gdzie indziej postawila. ehh
takze Patka troszke cierpliwości , porozmawiaj dziś z mężem i git:)
- Patka0308
- Wylogowany
- pierwsze słowa
majka_166 dobrze ze się uwinęliście ze wszystkim, mam nadzieję że i my zdążymy wiesz ja też mieszkam z teściami na tą chwilę, ale nie narzekam, mamy dobre stosunki i dobrze się dogadujemy może dlatego że mieszkamy razem niecały rok współczuję Ci że tak nieciekawie Tobie się układa z teściową, ale skoro mówisz że narazie z nią mieszkasz to trzymam kciuki za szybkie wyprowadzenie się na swoje
trzymaj kciuki za moją dzisiejszą rozmowę z mężem oby to coś dało...
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
A co do facetow, jak zostawili nas w szpitalu kazalam przywiesc rzeczy dla mnie i malego. Dla malego cos tam przywiozl, dla mnie kompletnie nic potem mi dowiozl 2 golfy (ciekawe jak karmic?), 1 bluzke na dlugi rekaw i sukienke ciazowa.A na sali mam bardzo cieplo, bo maluszek nago lezy pod lampami.
- Lui
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- :)
USG pokazalo: 4113 kg
USG powiedziano, ze waga ok 4 kg
Pomine fakt, ze 30.08 moja Pani Gin mowila zebym się nie sugerowala tym co u niej wyszlo 9zyli 3300kg bo na poczatku sierpnia było już 3kg. Mowila o bledzie i ze dopiero w szpitalu mi wszystko lepiej posprawdzaja. Ja myslalam ze troche mniej bedzie prawdopodobnie moze byc cesarka. Jeśli maz przywiezie mi laptopa będę nadrabiac
Przejzalam tylko tak sobie forum, gdzie podziala się Anulka? Zawsze taka czynna na forum
- majka_166
- Wylogowany
- pierwsze słowa