- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Andra a co tam u ciebie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

a może inhalator-nebulizator (ostatnio podobno hit

albo powiedz im, że to co mają wydać to niech założą ksiązeczkę oszczednościową dla maluszka w banku po urodzeniu w Twojej obecności, bo przeważnie musi być opiekun prawny/rodzic obecny
Andra no pochwal się wreszcie

Sandra faktycznie wkurzające to

- mala2809
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

A tu cisza

- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
po malutku wracam do zdrowia - głowa już prawie nie boli - widocznie ciśnienie się unormowało, maluszek rośnie jak na drożdżach - jutro wybieramy się pozałpisałaś o kroplach atwiać wszystkie sprawy urzędowe
baby_55 chyba ty piałas o kroplach na kolkę sab simplex - możesz napisać jak je podawać maleństwu w przypadku kolki - kuzynka mi przywiozła ale niestety ulotka jest tylko po niemiecku
- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*

- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

Sab Simplex daje się 15 kropli przed karmieniem ale nie częściej niż co 4 godziny, ważne: nie dodaje się do mleka (podając np. mleko w butelce) tylko na łyżeczce lub strzykawką do buzi
lecę do prasowania ale będę zaglądać czy Andra coś napisała

- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ja już z rana załatwiłam przedszkole tzn. mały odstawiony i o dziwo nikogo nie było w laboratorium więc oddałam krew i mocz.
No i w końcu mogę coś zjeść

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
na 12 idę do gin ciekawe co tam u maluszka, posłuchamy jego serduszka:)z objawów ciążowych nadal nic, tzn dwa dni temu były te bóle menstruacyjne ale od tej pory cisza....
chyba jakieś przeziębienie mnie bierze powoli bo katar mam i gardło troche boli...lecze sie miodem i cytryną...
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*

U mnie pogoda od wczoraj jest bardzo ladna, aktualnie pokazuje mi 24stopnie, świeci słoneczko i jest przyjemnie

Aganio ależ te Twoje chłopaki sa cudowne

patys melduj po wizycie

Nocka była w miarę spokojna, omijając pobudki co jakies 2-3 godziny

Bolało mnie trochę jak na okres, teraz tez boli, ale leciutko, oby się zaczęło coś dziać

Wczoraj pomyłam sobie okna w całym mieszkaniu, później nalałam całą wannę dość ciepłej wody i leżałam

A te bóle na razie się nie nasilają, ale może, może, zobaczymy

Miłego dzionka

- Sandra85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Patys no to kuruj sie szybciutko,zeby Maluszek nie przywital zakatarzonej mamusi

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Wiedzę, że wszystkie czekamy na wieści od Andry, a tu nic... ani słychu ani dychu... MAm nadzieję, że dziś się odezwie, może Agnessa coś bedzie wiedziała, ale jej też prawie cały dzień nie było???
Patys daj znać, co u gin, jak Twój Mateuszek się miewa. I kuruj się tą cytrynką i miodem, może uda się uniknąć tego choróbska.
Baby dobrze, że Was choroba już odpuściła. Co do wózka, to w tym naszym sklepie właśnie szyją go u producenta, pewnie w Częstochowie, postanowiliśmy z mężem cierpliwie poczekać do piątku, jak nam sugerowali, a jak nic nie wyjdzie, to będziemy wtedy myśleć. Postanowiłam już się dziś tym nie denerwować, bo wczoraj od tych nerwów Maleńska coś strasznie szalała mi w brzuchu;)
A co do tego parowaru, też się zastanawiam nad zakupem czegoś takiego, mówisz, że to praktyczne? Ostatnio dostaliśmy patelnię grillową na rocznicę od rodziców i stale na niej coś przyrządzamy, świetnie się sprawdza, bo nie jest tłuste, a w parowarze, to pewnie jeszcze zdrowsze.
Pola dobry pomysł z tym oszczędaniem, też bym tak chciała, ale pewnie kredyt na mieszkanko nam na to nie pozwoli.
Justyśś ale zaszalałaś z tymi oknami, ja mam zamiar rozprawić się z moimi ostatecznie w ten weekend, oczywiscie razem z mężem. Ostatnio jakoś lepiej się czuję, żadnych objawów, bólów i nawet wolniej się męczę, więc dziś też wybiorę się na spacerek, może nawet dłuższy, a potem czeka mnie prasowanie, czego dawniej nie cierpiałam, a odkąd mam takie ciężkie żelazko od teściowej, to nawet znoszę to prasowanie.
Magdalenam daj znać, co z Basią na USG?
Sandra85 współczuję Ci tego samopoczucia i tej feralnej wizyty, nie przejmuj się tymi komatarzami, najważniejsze że z MAleństwem wszystko dobrze. Ja zanim zaczęłam tą dietę cukrzycową, to też przybierałam sporo na wadze i też się nasłuchałam, ale na pewne rzeczy po prostu nie mamy wpływu, przecież nie będziemy się głodzić w ciąży...
miłego dzionka:)
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

Madzia to daj znać w piątek co z wózkiem, pewnie u producenta szyją ale wiesz, Że dla siebie się najpierw szyje a potem dla sklepów

Patys zdrówka

Magdalenam daj znać po USG

mnie od wczoraj trochę częsciej skurcze łapią i młoda się strasznie napina wtedy, aż mnie wszystko boli, ale jakoś nie czuję żeby coś się z tego miało ruszyć, więc nie liczę na to

miłęgo dzionka i czekamy nadal na wieści od Andry

- majka_166
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Jeszcze Cię nie znam, a już kocham ..

odnalazłam forum, bo chyba łapie mnie stres i strasznie panikuje moim domownikom , mam tysiące pytań !!
moja malutka ma przyjść na świat 27 września, to już tak blisko, a jednocześnie tak daleko..
któraś z mam decyduje się na znieczulenie zewnątrz oponowe?