- Otrzymane podziękowania: 19
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
- Adasiek :*
- Otrzymane podziękowania: 0
A ja już po wizycie. Mały waży 3500, a porodu ani widu ani słychu więc pewnie doczekam do terminu. Jutro Was nadrobię i napiszę więcej
Buziaki
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- basiek_252
- Wylogowany
- gaworzenie
- Już tak bllisko :)
Szyjka wcale się nie skróciła nadal 1,5 cm wewnętrznie zamknięta więc powinnam do terminu wytrwać. Posiew na paciorkowca pobrany. Tętno małej miarowe nadal główką do góry - niestety. Ale mam przyjść jeszcze przed terminem czyli tak po 15.09 na USG i wtedy zważymy dziecko i sprawdzimy ilość wód płodowych... Więc nie wiem ile mała waży...
Chasiami Ale Alicja zrobiła minkę. Jednak księżniczka ma już humorki. Jak nie chce zdjęć to nie będzie pozowała... Ma swoje zdanie A co?
Życzę miłego wieczorku
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
czajusiatko na mojego szkraba rozmiar 56 jest w tej chwili idealny
A niektóre ciuszki first size mają podaną wagę zamiast cm, idealne są na 4,1 kg
Jak patrze na synka, a zwłaszcza kiedy lezy mi na brzuchu to sie zastanawiam, jak tam biedny skulony lezał io gdzie sie zmiescił
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
A mnie od dwóch dni męczy biegunka normalnie wysiadam. Mam nadzieję że zacznie mi się normować bo w środę planuję zrobić wyniki i wolałabym się nie odwodnić. A wizytę u gin. mam na 11.09. Nie planuję wcześniej urodzić bi jak pisałam raz że rodzice wracają 06.09 dwa do 11.09 nie mamy w mieście ciepłej wody a trzy choć to już mały problem, nadal czekam na wózek
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
Andra to ładnie Twój synuś już waży
chasiami ale Alicja minkę zrobiła chyba nie lubi być fotografowana a jaka już duża
PolaL biegunka jest zazwyczaj przed porodem, bo organizm wtedy sam się oczyszcza
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
Mam ogromną prośbę o kliknięcie "lubię to" przy filmiku z moim Maksiem. Jeśli kiedyś będę mogła się odwidzięczyć bez problemu piszcie na priv
Z góry dziękujemy i pomyślności życzymy
www.facebook.com/photo.php?v=35238635150...40878&type=2&theater
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
chasiami zabawna minka Alicji :* wie jak zapozowac
Dzisiaj była u mnie znajoma z "ukochanymi" dziećmi , wole zostawić to bez komentarza , ale myślałam ze będę płakać Po kąpieli odczulam jakieś bolące skurcze ale szybko przeszły ( to chyba przez zdenerwowanie...... Jedna torba już spakowana , jeszcze do jakiejś reklamówki muszę wrzucić resztę Jutro wielkie sprzątanie w sypialni i może rozłożymy łóżeczko ( o ile będę mieć siły )
Dobrej nocki i czekam na wiadomości z rana o kolejnym ekspresowym porodzie
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
jeszcze półtora tygodnia i jesli nic się nie będzie działo idę do szpitala...czasem to do mnie nie dochodzi...
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ale pomimo kiepskiej nocki odszedł mi ból łona bo mnie ostatnio pobolewało. A dziś super.
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Joanna26, to trzeba będzie najpierw zająć się tą głoską cz, zwróć uwagę jeszcze na sz, ż, dż, bo najczęściej wszystkie naraz szwankują, a dopiero potem r, jakbyś potrzebowała jakiś rad albo ćwiczeń, to mój mail:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
, to chętnie pomogę,bo oprócz gotowania, logopedia to moja druga pasja:)
Chasiami minka Alusi czadowa!
Patys też do mnie nie dociera, że to już tak blisko:) Wczoraj napisałam list do Natalki, który wkleję do jej albumu, jak sie urodzi, żeby miała pamiątkę, co mamusia czuła, jak ona była w brzuszku;)
Lui też mamy tak ustalone z mężem, że na pewno w tej I fazie porodu będzie ze mną, a później jak się będzie czuł na siłach.
Sandra ale pracowita jesteś, lepiej sę już czujesz?
Baby jak Wasze katary, lepiej już?
Anulka dajesz czadu z tym noszeniem ciąży do świąt;) Ale pewnie też masz już trochę dość i chciałabyś być po, trzymam kciuki:)
Czajusiątko gratuluję spakowanej torby! O co chodzi z tymi workami? żeby coś nie wyniesc? U mnie w przychodni jest nowa toaleta i stale ktoś kradnie baterie łazienkowe i ciężarne nie mogą skorzystać z toalety nawet
Wczoraj lepiej się czułam, za to Natalka tak się wyciągała w brzuchu, że myslałam, że mi go zaraz nogą przebije (gdzieś na 5cm odstawała jej noga:) Też tak macie?
dobrego dnia:)
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie wiem, ale ja zauważyłam, że im bliżej porodu, tym jakoś mniejszą chęć mam na to aby to się stało dziś. Gdy budzie się teraz codziennie i nie czuję jeszcze żadnych oznak że już się zaczęło, to odczuwam ulgę. Nie wiem, może to ja taka dziwna jestem, ale tak już mam. Bo wcześniej głownie chciałam urodzić z powodu tego, że wszystko mnie bolało i miałam tego bólu dość. No ale jak wczoraj śmiejąc się powiedziała moja mama: Słonicą nie jesteś, więc rok nosić dziecka nie będziesz . Tak czy tak, mogę sobie gadać, dywagować, ale jak nie zacznie się nic do 10 września, jadę z rana do szpitala i już.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Czajusiątko miałam pare ubranek na 56 ale już teraz ubieram jej 62 czyli tylko przez tydzień miesciła sie do tych mniejszych, może dlatego że Alusia spadła z wagi dużo bo ponad pół kg.
Wiece co dziewczynki nie wierzyłam jak mi mówili że zapomina się o bólu porodowym, ale z dnia na dzień coraz bardziej rzeczywiście o tym zapominam
Tak samo już nie pamiętam jak to było jak malutka siedziała w brzuszku i się tam ruszała.
Ale za to mamy nagrodę Możemy już miec maluszka przy sobie