BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 2 miesiąc temu #437630 przez patys
baby współczuję tego samopoczucia :( ja wczoraj miałam taki troszkę ciężki dzień ale to chyba wina hormonów, odczuwam je bardziej niż w ciąży :angry: jeszcze mały nie chciał prawie do 23 zasnąć a ja zasypiałam na siedząco :laugh: koniecznie zrób coś dla siebie żeby humorek się poprawił...dobra kawka?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #437713 przez baby_55
Patys próbowałam już różnych rzeczy ale nic nie pomaga...
na szczęście mąż już wraca, więc zajmie się Adim, a ja pójdę się naszykować do wyjścia, moze jak sobie ułożę włosy i umaluję się to mi sie poprawi B) a jak nie to trudno nic na to nie poradzę... w każdym razie mam dzisaj w nosie gotowanie, Adiemu tylko coś zrobię na szybko i tyle, a reszta niech sobie radzi :P
Za to Tobie radzę w wolnych chwilach w dzień się czasem zdrzemnąć, bo niestety nocki bywają czasem ciężkie na początku

12 lata 2 miesiąc temu #437775 przez patys
baby no jak jest taka możliwość to korzystam z popołudniowej drzemki:)
ale i tak w nocy ciężko się przebudzić:)
mam nadzieję że fryzura i makijaż poprawi humor:)

12 lata 2 miesiąc temu #437843 przez Sandra85
AGNESSA OGROMNE GRATULACJE!!!tYSIACE BUZIAKOW DLA CIEBIE I MAKSIA I SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWKA :kiss: :kiss: :kiss:
angel20232 GRATULUJE MALUSZKA :kiss: KURCZE DUZE TO TWOJE MALENSTWO :) CIEKAWA JESTEM CZY MOJ JUZ TYLE WAZY :silly:
anette24 ROWNIEZ GRATULUJE :kiss: :kiss: :kiss:
NO NIESTETY STARCZYLO MI CZASU TYLKO NA TYLE,BO BRUNO JUZ ZACZYNA SOBIE MRUCZEC,ZARAZ BEDZIE CHCIAL SIE PODPIAC POD CYCUSIA :lol: DZIEWCZYNY DAJECIE SMOCZKI SWOIM POCIECHOM :unsure: BO JA OD KILKU DNI DAJE I MALY SSIE,ALE TYLKO PRZEZ CHWILKE,POTEM WYPLUWA :huh: A ZALEZY MI NA TYM ZEBYM MOGLA GO JAKOS USPOKOIC W AUCIE,BO TROSZKE BEDZIEMY PODROZOWAC NIEDLUGO,A NA AUTOSTRADZIE NIE BARDZO MAM JAK CYCA DAC :silly: bUZIACZKI I MILEGO DNIA :side:
Baby,Czajusiatko jak tam Maluszki szykuja sie juz?Mam nadzieje Baby ze humorek juz wrocil,napisz jak tam po wizycie :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #437855 przez czajusiątko
Sandra moja mała chyba postanowiła wcale nie wychodzić... a mi biednej pozostało zaakceptować jej decyzję :)
Baby czekamy na info po wizycie :P

12 lata 2 miesiąc temu #437893 przez moniab26
Sandra85 mój Oskarek też wypluwał smoczek i już w ogóle mu nie podaję, a w samochodzie żadno uspakajanie nie jest porzebne - wystarczy, że ruszymy a mały już śpi

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

12 lata 2 miesiąc temu #437895 przez gorla
baby jak po wizycie?? pogorszenie nastroju to też jakiś znak sygnał, ze coś zaczyna sie dziać :) :)

Moja Oliwia też w samochodzie zasypiała odrazu, nieraz ratowalismy sie wycieczką autem jak na kolkę nic nie pomagało, a potrafiła płakać do 5 godz. Ciekawe jak Majka w aucie będzie sie sprawować , bo nas tez czekają częste wyjazdy :ohmy: odwozenie Oliwii do zerówki jakieś 15 km codziennie. I sie tak zastanawiam jak ja wstanę rano po nieprzespanej nocy, żeby Oliwię odwiezc. :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: Już teraz sie codziennie spozniamy, bo nie sypiam a co bedzie potem???? Planuję zostawić Oliwię u rodziców póki nie dojde do siebie, ale też nie chcę jej separować, ona uwielbia zostawać u dziadków , ale moze bedzie chciała byc ze mną i Majka w domu naszym... nie wiem jak to będzie, jakoś bedzie :blink:

12 lata 2 miesiąc temu #437896 przez Lui
AGNESSA GRATULUJE :) bardzo się cieszę z tego, że masz już Synka przy sobie :) teraz szybko wracaj do siebie po cesarce :* najlepiej już jak się wróci do domu..

Angel Gratuluje ! :) duży synek i jeszcze siłami natury ! :) podziwiam

jeśli chodzi o smoczek, ja nie jestem jego zwolenniczką i daję radę uspokoić Lilę bez niego, niestety.. jak przychodzi moja Mama czy Teściowa .. to zaraz na siłę tylko smoka. Wkurza mnie to totalnie.. nawet jak dziecko nie płacze to też smoka (po KIJ?)

ja uciekam się położyć na chwilę nim mała się obudzi.. ze zmęczenia wiecznie mi zimno..

12 lata 2 miesiąc temu #437904 przez kasia7775
Angel gratulacje :kiss: :kiss: duży Twój skarb, nie lada wyczyn urodzić sn :)

Agnessa dużo się nie pomyliłam - zaczęłaś wątek wrześniowy i zamknęłaś, ale nie wątek, jak pisałam, ale wrzesień :lol: przecież wątku nie możesz zamknąć, bo teraz inne problemy i szczęścia będziemy poruszać :lol:

Sandra, ja też daję smoczek, ale na chwilę, żeby oszukać na chwilę, jak jest głodny :)
jak nie jest głodny to wypluwa i za nic w świecie nie włożysz mu do buzi. A w samochodzie śpi całą drogę (ostatnio 100 km).

Baby jak humorek?

Lui ja też wiecznie zmęczona jestem. Ostatnio w nocy aż wystraszyłam się. Wstałam do kuchni, zrobiłam mleko, dałam małemu butlę a następne co pamiętam to pusta butelka leżąca obok :ohmy: :cheer: Całe szczęście, że się nie zakrztusił...

12 lata 2 miesiąc temu #437910 przez baby_55
humorek mi sie poprawił bo na wizycie okazało się, że rozwarcie na 3cm, lekarka zrobiła mi masaż szyjki i stwierdziła, że może naete dzisiaj wrócę do nich :woohoo:
nawet jeśli nie dzisiaj to i tak pewnie szybko bo juz w drodze do domu czułam jakieś skurcze a jak pamiętacie ostatnio prawie ich nie było :) jestem wiec ogólnie zadowolona i liczę, że coś z tego w końcu będzie :)

w każdym razie jakby coś sie działo to dam znać :)

Lui jeśli sama tego nie popierasz to schowaj smoczek i nie pozwól wkładać dziecku do buzi, bo potem czasem cieżko oduczyć, a skoro radzisz sobie bez, to po co go używać

idę coś zjeść bo głodna jestem i trzeba Adiego kłaść spać

12 lata 2 miesiąc temu #438108 przez madziaska
agnesssa napisał:

Dziewczyny Aga napewno chciałaby wam wszystko opisać ja powiem w skrócie
o 20:21 urodził się mały Maksymilian - w sumie duży:) ważył 4360 i mierzył 59cm po cesarce czeka jej dużo odpoczynku, ale jutro już będzie na chodzie więc napewno się odezwie :laugh:
szczęśliwy TATA

Agunia gratuluje :):):) :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #438121 przez Anulka
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #438163 przez baby_55
Anulka oczka jak dwa węgielki :) super :blush:

u mnie jeszcze się całkiem nie rozkręciło i w sumie dobrze, bo nie miałabym siły urodzić, poniewaz mój pierworodny odstawiał dzisiaj cyrki w nocy i co chwilę budził sie z jęczeniem i płaczem bo miał ochotę rzucać się po mnie n ałóżku a mnie skurcze łapały i wszystko bolało i nie miałam jak sie przez niego ułożyć, więc co sie odwróciłam tyłem do niego to się budził i wrzask, myślałam że go rozszarpię.... bo oczywiście Tatuś był be tylko do mamusi i najlepiej wyłożyć na mnie obie ręce i obie nogi, niewazne, że mi nie wygodnie i nie mam jak oddychać :ohmy: B)
ważne, ze nocka minęła jakoś a teraz mamy cały dzień na rozkręcenie się z młodą :silly: :lol: no teraz to jej tak łatwo nie odpuszczę hehehhe

12 lata 2 miesiąc temu #438206 przez baby_55
a co tu taka cisza?
wszystkie karmicie maluchy już?

Czajusiątko czyżbyś już urodziła?

Karolak miałaś dać znać po wszystkim :)

12 lata 2 miesiąc temu #438222 przez Sandra85
WITAM :)
JA WLASNI KARMIE :silly: NO TO MAM NADZIEJE BABY,ZE TO JUZ DZIS BEDZIEMY SIE CIESZYC RAZEM Z TOBA :laugh: NO MOJ SKARBEK NIE ZAWSZE MI SPI W AUCIE,CZASEM SIE BUDZI W POLOWIE DROGI I PLACZ,SZCZEGOLNIE JAK GLODNY I WTEDY GO NIE MOGE USPOKOIC.BO W DOMKUTO OK :) CYCUS ZALATWIA WSZELKIE BOLE :silly:MILEGO DNIA :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka