BezpiecznaCiaza112023

pieluchy które lepsze??

13 lata 9 miesiąc temu #146617 przez Asiersa
Marysia27 napisał:

Asiersa, dobrze że się udzieliłaś, bo pomyślałam przez chwilę, że moje dziecię ma "pancerny" tyłek, bo nie ma kłopotów po Dada :silly:

:lol: :lol: :kiss:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 9 miesiąc temu #146622 przez Emme
taakamama napisał:

Marysia27 napisał:

Asiersa, dobrze że się udzieliłaś, bo pomyślałam przez chwilę, że moje dziecię ma "pancerny" tyłek, bo nie ma kłopotów po Dada :silly:

Tez sie pod tym podpisuje moja Iga nigdy nie miala i nie ma problemow po DADA :lol:

niestety dzidzia moze dostac odparzen nawet po pampersach to zalezy od dziecka.
Rozmawialam kiedys na temat pieluszek z pediatra moich dziewczyn i Pani doktor powiedziala mi ze niektorzy rodzice sa bardzo oburzeni gdy ta doradza zmiane pieluszek na inne.

Nie jestem przeciwnikiem pampers ale nie podzielam opini ze sa to najlepsze pieluchy :)
jest wiele innych marek ktore sa tak samo dobre a duzo tansze.
jak dla mnie pampersy sa po prostu drogie i zbyt przereklamowane :(
przecierz reklama w tv, prasie czy rozdawanie darmowych probek sporo kosztuje a ktos za to zaplacic musi :(
niestety my konsumenci :(

zgadzam się co do słowa :lol:
dla mnie pampersy były tymi najgorszymi, które wypróbowaliśmy. Dada też u nas była, wg mnie super, ale i tak pozostaliśmy przy huggiesach.

13 lata 9 miesiąc temu #146670 przez sylka
takamama masz rację :) Mojego pancernika też DADA nie ruszają :P

13 lata 9 miesiąc temu #146682 przez Asiersa
No i przede wszystkim po co przepłacać, jeśli jakościowo jest coś tak samo dobre :)

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 9 miesiąc temu #146700 przez ecia
Kilka dni temu kupiłam Dady do przetestowania i już nigdy nie kupię pampersów. Są naprawdę super, wytrzymują u Filipka całą noc bez żadnego problemu.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=24623[/im[img] www.zapytajpolozna.pl/components/com_wid...ew.php?sid=24623[/im

13 lata 9 miesiąc temu #146925 przez hasia_86
ja już przed porodem czytałam że dady są super, no ale niestety, nam nie dopasowały, teraz będziemy szukać innych trochę tańszych pieluszek, może któreś małemu się dopasują, bo jednak pampersy są drogie i wszyscy to wiedzą :dry:

13 lata 9 miesiąc temu #147282 przez Marysia27
Tak szczerze to do dady przekonała mnie nie tylko koleżanka, ale również pozytywna opinia IMID, o ile się nie mylę, bo akurat opakowanie mam wyrzucone, zostawiłam tylko parę ostatnich pampersiaków na wierzchu. Wiecie, może to dziwnie zabrzmi, ale ta pozytywna opinia "zalegalizowała" te pieluchy w moich oczach i przekonaniu, że są bezpieczne. Jak nie będzie Dady w biedronie( choć to raczej nie możliwe)- mój Pan Mąż ma prikaz zakupienia standardowo Huggiesów.

13 lata 9 miesiąc temu #148065 przez Agusiak
ja używałam pampersów tych pierwszych w szpitalu i po powrcocie do domu i było dobrze. Potem używałam DADY i z jedynek byłam bardzo zadowolona, natomiast dwójki potrafiły przemoknąć kilka razy po nocy, ale także w ciągu dnia przy częstszym zmienianiu. Teraz testuję rossmanowskie babydream i mała ma w nich mokrą pupkę i jak dotykam pieluszki to ręka też mokra. Zmieniam często żeby uniknąć odpażeń, ale jak je zużyje a mam jeszcze 1,5 paczki to będę próbować pampersów 2. Zobaczymy.

13 lata 9 miesiąc temu #149063 przez Gosia_Krupa
My używamy Huggies Newborn 2(tych jasnożółtych) i Dady Premium na zmianę. Rewelacja,a Dada to już całkiem :)

13 lata 7 miesiąc temu #174650 przez natmur11
ostatnio skonczyly mi sie pieluchy a ze nie mam blisko biedronki kupilam 10szt pampersow orginalnych i juz po pierwszej nocy w pieluszce prawie suchej uderzyl mnie po nosie smród takiej chemi... w dzien to samo. po 2 godz noszenia sucha pielucha sie "skawalila" tzn ten wklad sie pozbijal w takie grudki. Chocby mi dawali za darmo te pampersy nigdy do nich nie wroce:/ wole dady zdecydowanie!

13 lata 7 miesiąc temu #174873 przez Batmanik
a nam pampersy narobily bigosu na jajkach ze szkoda pisac:( i to tylko stosowalam na noc zeby nie przesikiwal mi sie, bo Igor baaardzo duzo sika ale pampersy nie pomogly a jeszcze zaszkodzily!!!

13 lata 7 miesiąc temu #175138 przez chłopek
my także używamy DADY są super pampers to juz nigdy nie uzyje dosc ze drogie to tak jak natmur pisala zrobily sie takie grudki. natomiast moja bratowa świata po za pampers nie widzi innych pieluszek nie użyje, twierdzi ze pampersy super bo sa pachnace a dada i inne nie i czuc ze sie dziecko zesikało(chore jak dla mnie)

13 lata 7 miesiąc temu #175190 przez Gosia_Krupa
Bo niektórzy myślą,że skoro reklamują,są znane i markowe to są najlepsze. Tymczasem są drogie jak złoto,a nie raz gorsze od tych najtańszych. Ja tez używam Dady(na zmianę z jakąś inną marką-teraz mamy Rossmann).

13 lata 7 miesiąc temu #175208 przez baby_55
ja osobiście uważałam, ze inne pieluchy sa równie dobre co pampers tylko droższe, ale po wypróbowaniu stwierdziłam, ze tylko pampers active baby nam pasuje inne odpadają a próbowałam już dady, rosmana, belli, huggies, pampers sleep&play i nie przypasowały nam, po prostu były sztywne, nieprzyjemne w dotyku lub przeciekały a przy pampersie bardzo żadko się to zdarza, tylko przy meeega kupie ;) uważam, ze trzeba po prostu spróbować, bo każdemu moze odpowiadac co innego :)

13 lata 7 miesiąc temu #175216 przez Emme
mi w papmersach nie odpowiadało to, że miałam ciągle wrażenie wilgotnych śpioszków. pieluszka nie byłą przepełniona, ale z zewnątrz czułam mokro

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka