BezpiecznaCiaza112023

pieluchy które lepsze??

13 lata 6 miesiąc temu #198076 przez jedynaczka
to i ja potwierdzam dada premium extra !
używamy od tego czasu gdy pojawiła się własnie wersja premium i jesteśmy zadowoleni :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #198238 przez SISUNIA88
My używaliśmy Pampersów ale jak mały skończył roczek to DADY :) są rewelacyjne a i cena przystępna :) Huggies miałam ale jak dla mnie porażka...

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 6 miesiąc temu #198670 przez Gosia_Krupa
Z tymi Huggiesami to nie zwróciłam uwagi. Wiedziałam,że są czerwone i niebieskie,a że są dwa odcienie niebieskiego to już nie wiedziałam.
Ja kupiłam ostatnio pieluchy w Kauflandzie,ale jak na razie założyłam Małej dwa razy. Nie są takie złe...

13 lata 6 miesiąc temu #201118 przez Batmanik
a uzywala ktoras pieluch z tesco- gaga??

13 lata 6 miesiąc temu #204135 przez Guasia
Ile pup tyle zdan :P. Nie to dobre co dobre ale co komu pasuje :). Przy synku przetestowalismy kilka marek. Teraz zaczniemy znow od Pampers a pozniej sie zobaczy :)

13 lata 6 miesiąc temu #204157 przez kasiunia89
Ja jak narazie to tylko pampersy oryginalne! :):):):)... hehehe :):)

13 lata 6 miesiąc temu #204159 przez ecia
My przez długi czas używaliśmy Pampersów, potem przez chwilkę babydream z rossmana, raz lidlowski i od momentu jak kupiliśmy Dady w biedronce to stosujemy właśnie je. Czasami kupuje jeszcze młodemu helen harper, bo fajnie trzymają się na pupie - zwłaszcza odkąd zaczął chodzić, ale niestety są mniej chłonne.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=24623[/im[img] www.zapytajpolozna.pl/components/com_wid...ew.php?sid=24623[/im

13 lata 6 miesiąc temu #204264 przez bombel779
Widzę że Dady rządzą :D To się biedronce udał produkt!! ;) :D

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 5 miesiąc temu #205653 przez basiaz
o tak , pieluszki dada naprawde godne sa polecenia i my je uzywamy :)
choc przyznam ze na poczatku sie obawialam , bo stosowlismy tylko i wylaczie oryginalne pampersy i sie nasluchalam ze jak dziecko do nich przywyknie to potem odparzenia, itp. ale u nas nic takiego sie nie stalo :) dada naprawde sa super i w bardzo przystepnej cenie :)

13 lata 5 miesiąc temu #216380 przez natmur11
mam pytanie.
w biedronce sa dostepne huggies'y w kartonie po ok 40zl i w paczkach polowe miejszych po ok 35zl. Ktore sa lepsze. Obie sa z kubusiem puchatkiem ale nie wiem skad az taka roznica w cenie

13 lata 5 miesiąc temu #216401 przez Monix
natmur11 napisał:

mam pytanie.
w biedronce sa dostepne huggies'y w kartonie po ok 40zl i w paczkach polowe miejszych po ok 35zl. Ktore sa lepsze. Obie sa z kubusiem puchatkiem ale nie wiem skad az taka roznica w cenie

Pieluszki w paczkach za 30 parę zł są identyczne jak te w kartonie :) Biedronka (i chyba tylko biedronka, bo nigdzie indziej nie spotkałam pieluch w kartonie!) ma co parę miesięcy własnie takie ''rzuty'' tych tanich pieluch, czemu takie tanie? Szczerze? nie mam pojęcia... ale wydaje mi się, że ma to związek z ich hasłem: ''codziennie niskie ceny'' ;) a to zobowiązuje :P :woohoo:

13 lata 5 miesiąc temu #216412 przez carolin1
My również używamy dady ale kupiłam teraz pampersy girl takie jak majtki wkładane przez nóżki. Kupiłam je bo czasami to na prawdę graniczy z cudem żeby przewinąć mojego brzdąca a wóczas ratują mnie te pieluszki bo jest łatwiej je założyć. jestem z nich zadowolona ale z ceny mniej :(

13 lata 5 miesiąc temu #216417 przez Gosiaczek31
natmur11 napisał:

mam pytanie.
w biedronce sa dostepne huggies'y w kartonie po ok 40zl i w paczkach polowe miejszych po ok 35zl. Ktore sa lepsze. Obie sa z kubusiem puchatkiem ale nie wiem skad az taka roznica w cenie[/quote

Porównywałam kiedyś huggiesy z biedronki te w kartonie z huggiesami z innego sklepu i z wyglądu troszkę się różniły materiałem ale w użytkowaniu takie same. Te w kartonie sprzedaje tylko biedronka, może są więc tylko dla niej produkowane. Ale wcale nie są gorsze. Sama zastanawiam się teraz nad zakupem tych pieluch w biedronce. Używałam huggiesów jak mały miał kilka miesięcy i trochę się zniechęciłam ponieważ często przeciekała nam kupka. Żadnych odparzeń nigdy nie było. A cena zachęca...Póki co używamy helen harper. Są świetne i tańsze niż dady.

13 lata 5 miesiąc temu #216553 przez Ubastet
Dziewczyny a czy to prawda ze te Dady dla dyskontu Biedronka produkuje Pampers ?

13 lata 5 miesiąc temu #216639 przez sylwira1721

natmur11 napisał:
Te w kartonie sprzedaje tylko biedronka, może są więc tylko dla niej produkowane. Ale wcale nie są gorsze. Sama zastanawiam się teraz nad zakupem tych pieluch w biedronce. Używałam huggiesów jak mały miał kilka miesięcy i trochę się zniechęciłam ponieważ często przeciekała nam kupka. Żadnych odparzeń nigdy nie było. A cena zachęca...Póki co używamy helen harper. Są świetne i tańsze niż dady.

wczoraj sie w tesco spotkałam tez z huggiesami w kartonie :lol: tylko nie pamietam ceny :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka