- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE PAŹDZIERNIKOWE 2011
MAMUSIE PAŹDZIERNIKOWE 2011
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :*
- Otrzymane podziękowania: 0
Kubuś obudził się o 6 i już nie myślał o spaniu. Jadę niedługo po ten kombinezon.
Miłego dnia
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiulaaa77
- Wylogowany
- rozmowna
- nasze male wielkie szczescie :*** Julisia :)
goscie zadowoleni jedzenia zostalo nie ma co robic za duzo bo my tego sami je zjemy
nocka taka sobie placz marudzenie itd
u nas tez zimno sniegu nie ma ale 1stopien jest teraz musze jakies cieple buty julce isc kupic
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kombinezonu dziś nie kupiłam, ale za to mnóstwo innych rzeczy Kubusiowi kupiłam
A i muszę pochwalić mojego synka, bo zaczyna stawiać pierwsze samodzielne kroczki!!! Co prawda tylko po kilka kroków robi, ale zawsze to już coś
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My dziś byliśmy prawie cały dzień u mojej mamy, Iguś się ładnie bawił, wystarczyło tylko, że siedzieliśmy i patrzyliśmy żeby nic nie spsocił
Jak byłam u mamy to poprzeglądałam ubranka po moich siostrzeńcach i mamy duuużo ubranek dla Igusia. Wszystko na razie za duże, ale za około rok już będą spodnie, bluzy, koszulki, no mega dużo tego i wszystko jakieś firmówki
Na razie przywiozłam Igusiowi czapkę, rękawiczki, jakąś bluzę, dwie piżamki i kilka innych ubranek.
Muszę po niedzieli jechać i dokładnie poprzeglądać te ubrania i poodkładać dla Igusia później będzie jak znalazł
Znalazłam też kombinezon jednoczęściowy z tup tup na 80cm tylko, że różowy siostra kupiła mi jak byłam w końcówce ciąży, bo nie wiedział, że będę miała synka
Kombinezon super,jest z takiego miękkiego materiału, rozmiar akurat na Igusia, jak mu przymierzyłam to normalnie mógł się w nim poruszać i chodzić, bo w tym dwuczęściowym który mamy jest mu niewygodnie, bo jest strasznie sztywny tylko ten kolor RÓŻOWY. Najwyżej będzie na podwórko, żeby miał wygodny
Iguś spał dziś tylko godzinkę w dzień, jeden raz.
Kasiula my nie robiliśmy Igusiowi tej wróżby, ale znamy ten zwyczaj
- Moni190
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Kuba spał dziś dwa razy, ze względu na pobudkę o 6. Pierwszy raz spał 40 min a drugim razem 3godz
Moni to super! Gratuluję ząbeczka
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Łukaszku gratuluję ząbka
mamokuby mój Iguś nigdy nie spał trzech godzin, czasem ponad dwie, ale z pobudką i jak np go przełożę do wózka.
- kasiulaaa77
- Wylogowany
- rozmowna
ona super ze masz zapas ciuszkow dzieci nie raz nie zdążą zniszczyć a już za małe więc warto trzymać dla innych maluchow my mielismy po cioci synku sporo jak julka się urodziła i te niebieskie zakładałam w domu co do kombinezonu to mamy taki plaszczyk i jest niewygodny sztywny masakra jakas
mamakuby super ze kubuś stawia kroczki teraz już pójdzie jak burza .co 3godz spał ale ci zazdroszczę
- Moni190
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jesli chodzi o ciuszki to nie ma co szalec bo dzieci tak wyrastaja i czasem w niektórych w ogóle nie chodzą.Mały dostał od chrzestnej kombinezon ale nie wiem czy w grudniu jeszcze bedzie dobry-dostał pare rzeczy w których praktycznie nie chodzi bo za małe juz sa a miał raz a czasem nie zdazyłam ubrac.Wiec wole takie na wyrost.
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też kupuje Igusiowi zawsze większe ubranka. Chłopcu zawsze pasuje jakaś np luźniejsza bluza.
Dziś np byłam u mamy i mieliśmy iść do kościoła, a dla Igusia miałam tylko dresy, więc znalazłam, spodnie po siostrzeńcu (rozmiar z metki 3 years ) wywinęłam mu nogawki i byliśmy w kościele co prawda tylko na chwilkę, bo Iguś przestawiał za bardzo wszystkie krzesła i wolałam z nim wyjść żeby ksiądz nas nie wyprosił za hałasowanie
A i dziś założyłam Igusiowi pierwszy raz zimowe butki podobały mu się bałam się, że będzie mu w nich źle chodzić, bo są takie wyższe, ale jest ok.
A i mamy kurtkę, mam nadzieję, że będzie fajna
allegro.pl/bench-cudo-kurtka-z-uk-na-12-...6cm-i2723884774.html
A butki mamy bardzo podobne tylko brązowe
allegro.pl/nowy-wzor-2012-buty-kozaczki-...-23-i2724225962.html
wydaje mi się, że są bardzo cieplutkie
Uciekam spać, bo M wzywa
DOBREJ NOCKI
- kasiulaaa77
- Wylogowany
- rozmowna
:
- Moni190
- Wylogowany
- pierwsze słowa
kasiulaaa77Teraz to ja juz wiem A pierwszy moment szok 39 st.nawet jak miał 6 tyg. i zapalenie uszu nie miał goraczki wiec ja nie wiedziałam co to jest goraczka.Teraz to juz bede wiedziała -ale mam nadzieje ze az taka goraczka sie nie powtórzy
Masakra
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ona19 ładna kurtka i buty, mamy podobne, ale za małe będą, zresztą muszę dziś przymiarkę zrobić Na teraz mamy polarową kurteczkę z misiem w środku.Ma chyba jakiś uniwersalny rozmiar, bo zakładalam ją Kubusiowi w marcu, a nada dobra jest