- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE PAŹDZIERNIKOWE 2011
MAMUSIE PAŹDZIERNIKOWE 2011
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :*
Ona19 fajnie,że Iguś dał Wam poimprezować i grzecznie się bawił Oj a nockę mieliście nie ciekawą Ja aż się boję co będzie jak zaczną wychodzić 3 i 4...
Kiedyś, jak nie byliśmy małżeństwem to co rok gdzieś wyjeżdżaliśmy na Sylwestra i świętowaliśmy we dwójkę Ale teraz chyba bym nie mogła zostawić tak Kubusia z babcią i się bawić... Co innego jak jakieś wesele, ale Sylwestra sobie darujemy i posiedzimy w domu.
Jak wspomniałam wcześniej byliśmy u T. Kubuś grzeczny był, tylko kursował w tą i z powrotem. Włazi już na wszystkie krzesła i stołki. Żadne przeszkody mu nie straszne
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasiulaaa77
- Wylogowany
- rozmowna
- nasze male wielkie szczescie :*** Julisia :)
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
wstalismy po 7.
w nocy mieliśmy kilka pobudek, na herbatke, później Igus zakwekal M do niego poszedł,a on cały przesikany...najlepsze jest to,że miał pieluche pampersa.
Igus wczoraj pił normalne mleko z kaszką na śniadanie i dziś też chce mu zrobić.
Narazie nic mu nie jest,mam nadzieję,że już nic mu nie wyskoczy. Mam zamiar dawać mu na śniadanie i w dzień zwykle mleko,a na noc i w nocy bebiko,bo strasznie dużo nam idzie.
to duze opakowanie mieliśmy na 4 dni.
Mamokuby fajnie,że kiedyś tak fajnie spedzaliscie sylwestra,my zawsze w domu lub ze znajomymi.
powiem Wam,że odkad mieszkamy u T to nie mamy w ogóle znajomych,nie wiem dlaczego te dwie rzeczy tak się nałożyły.g
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Odezwę się po południu .
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nawet zapraszalam ją z chłopakiem do nas na sylwestra,ale nie przyjdą.
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ona19 to na króciutko Wam wystarcza to duże bebiko. Nam prawie na tydzień starcza.
Życzę Wam moje kochane udanego Sylwestra (nawet w domu ) I Szczęśliwego Nowego Roku
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W ogóle ostatnio dużo pije mleka, czasami zje np serek, a za chwil idzie do kuchni i pokazuje na mleko żeby mu zrobić, no i wypija po 210, czasem 240ml na raz.
A Kubuś ile pije?
A Julka przekonała się do mleka czy nadal pije tak mało?
Wam również moje Kochane życzę udanego Sylwestra i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lennya
- Wylogowany
- gaworzenie
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas nocka masakryczna. Iguś zasnął o 20, a o 22 był wielki płacz i nic nie pomagało, aż musieliśmy go rozbudzić, później o 1 płacz i tak do 2. Już sama nie wiem czy mu się coś śni, czy trójki zaczynają wychodzić... Jak tak płakał to czasem odchodziły mu gazy, więc nie wiem, czy może to mleko mu nie psuje i brzuszek boli..
Jak on tak płacze, a my nie możemy mu pomóc to i mi się chce płakać. Moje małe biedactwo.
Tak więc u nas nocy sylwestrowej prawie wcale nie było. Bo jak zasiedliśmy z M przy winku, to Iguś zaczął płakać.
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ona19 biedactwo Twoje małe Wiem co czujesz, jak Iguś tak płacze, nie raz tak było że i ja płakałam z Kubą
Można powiedzieć,że mnie się udał sylwester Kilka piwek i po 12 szampana się napiłam O północy Kubuś się zaczął kręcić,dałam mleko i spał do 6, znów mleko i spaliśmy do 9
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A nie mówiłam Wam, o tym! jak idę z Kubą do łazienki, zdejmuję mu pampersa a On patrzy się w dół i mówi Śśśikuuu I siku oczywiście ląduje w nocniku. Kupiliśmy mu przed świętami ładny nocniczek,żeby miał swój
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na razie odłożę picie normalnego mleka na jakiś tydzień i zobaczę co będzie w nocy.
Jeśli chodzi o jakieś plamki, krostki to nic nie ma po tym mleku, no ale może ten brzuszek boli.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
My od 7 na nogach.
Ale już rosołek wstawiony.
Zazwyczaj nie piję kawy, ale dziś musiałam się wspomóc, bo normalnie taka nie wyspana byłam, że masakra.
M jeszcze śpi, ale wybaczę mu, bo też w nocy z nami nie spał, a dziś w nocy już jedzie w trasę.
Tak szybko minęły te święta, z jednej strony ciesze się, że już wszystko wróci do normy, a z drugiej M nie będzie znów.
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Odstaw to mleko i się przekonasz co dokucza Igorkowi.
''Moje'' maluchy oglądają bajkę i zajadają się parówkami A M też jeszcze śpi. Juto rano do pracy jedzie, i dobrze, bo trochę się spłukaliśmy przed świętami
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My też wydaliśmy dużo za dużo przed świętami, a nic n ie kupione:) ale zawsze tak jest
Teraz trzeba zacisnąć pasa i składać na okna
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa