- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)

Madziorskie zazdroszczę pogody. U nas mgła też juz przeszła ale jest strasznie zimno

My mamy jakis płyn do mycia szyb i kominków, kiedys Z nim mył i działał więc i teraz da rade. Może dzis wieczorem się za to wezmę jak wrócę z masażu i młoda pójdzie spac.
Kredzia ja przez to, że młoda raczkuje i staje mam tyle zabezpieczeń na szafkach i szufladach że masakra. wirek faktycznie mógłby byc pyszną przekąską. Natalka kiedyś dorwała się do psich chrupków i to jeszcze jaka cwana była! Zbyszek poszedł za nia do ganku bo cosik sie cicho zrobiło ale zdązyła ze dwa zjeśc

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Chciałm sie pochwalić , że w czerwcu bede miała polsko-belgijskie wesele. Cieszę sie jak cholera

Uciekam , paap

- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Młoda juz wstała i wcina jabłko, więc mam trochę spokoju

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Iza zasnęła w drodze z poczty do palarni, a tam akurat maja sklep taki, że samochód pod samym sklepem parkuję i wchodzę do środka i widze co się dzieje w aucie, bo to taki kiosk jest... potem w sklepie tak samo... i dzięki temu jak wróciłam do domu to Iza nadal śpi... w aucie..

W między czasie zdążyłam też wstawić do piekarnika bułeczki Dukanowe

Kredka jesli to pocieszenie to ja mam w tym miesiącu debet na koncie.. no ale juz wszelkie opłaty popłaciłam

Ooo to bardzo fajnie, bo te co uwielbiam warzywa mozna wcinać... hmm ale mam sobie robić zupkę jarzynowa bez ziemniaka??? cóż... jak mus to mus...
no ale tak teoretycznie biorąc to jak zrobię sobie gyrosa (bez tłuszczu i majonezu) to moge sobie nawet całą miskę wciągnąc i schudnę??? hmm coraz bardziej podoba mi się ta dieta.. hi hi
Idę do okna zobaczyć co tam w aucie..
Młoda śpi na całego! Korek wypluła i tak na usteczkach jej się zatrzymał.. smiesznie wygląda.. he he
Olu u nas tez zimno, ale słoneczko świeci...
Tym płynem co my robimy to schodzi wszytsko do zera i jest czyściutka szyba, bez śladu po sadzy... a jak się tak rzadko czyści to czsami przez szybę nic nie widać...
No patrz mama jaką masz zdolna córeczkę! Widać jej smakowało! A one chyba słonawe są nie?
Polunia to gratuluję i powodzenia życzę!
A z angielskim warto warto! ja się niemca uczę i fakt faktem do niedawna nie miałam żadnych zaległości.. a teraz mam chyba z 700 powtórek zaległych... mąz tylko mnie wyzywa... no ale jakoś ostatnio wolę na forum wejść niż niemca odrabiać...

- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Właśnie przyszła babcia Z - patrz wampir energetyczny

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Przecież TY NIE JESTEŚ GRUBA!!! Więc nie wiem o co Jej chodzi!
Mojej bratowej babcia na jakiejś imprezie tez mi powiedziała "ale przytyłaś po izie...".. noż jakbym nie widziała siebie w lustrze!!!
To pewnie zmykasz, bo nie wypada siedzieć "na kompie"... a po co ona tak czesto przychodzi? pewnie z nudów co?
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

mam ochote upiec bezy z przepisu Dukana... albo inny dozwolony łakoć.. polecacie coś sprawdzonego???
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Iza bawiła się ze mną na tapczanie. Zadzwonił telefon, wstałam żeby po niego iść i do niej wrócić. Wziełam tel a w tym momencie Iza spadła z tapczanu! Walnęła głowa o podłoge! bokiem głowy! Huk na całego, płacz tez! Góza też ma ogromnego!!!
No i nie wiem czy jechać na prześwietlenie czy cekać i obserwować...
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
3,5 szklanki płatków owsianych
kostka masła - rozpuścic
1 szkl miodu
1 szkl rodzynek
1 szklanka/ cała tabliczka czekolady - może byc gorzka
1 szkl orzechów
1 łyżeczka sody/proszku do pieczenia
1 łyżeczka soli
1 i 3/4 szklanki mąki
Nakładac mase łyżką na papier do pieczenia. Co do mąki to najlepiej na oko sypac, żeby masa była bardzo gęsta. Piekarnik nagrzac do 170 stopni i piec 10-12 min.
Można zrobic to z musli zamiast pojedynczych składników a jest nawet i lepsze

Madziorskie może poczekaj chwilke a w razie czego pojedź na przeswietlenie. Może nic sie jej nie stało.
Na razie zmykam. Postaram sie wejśc wieczorkiem

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1

Podczytywałam Was z telefonu przez cały dzień i oczywiście nie pamiętam zbyt wiele z tego, co chciałam odpisać

Muszę teraz iść robić sałatki na jutrzejszą mini imprezę z Mamcią i Psiapsiółą, więc postaram się zajrzeć tu późnym wieczorem.
W każdym razie rzuciło mi się w oczy Olcia, Twoja schizofreMia

Idę robić sałatki, wpadnę tu później. Baj, baj

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

a jakie robisz sałatki?
Olu ciasteczka mogą być pyszne, ale doóki jestem na Dukanie nie skuszę się, by je upiec

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
W końcu dotarły do mnie zaproszenia , ale powiem wam średnio jestem zadowolona.Ładne są , ale w porównaniu do tego co miał Olo to bez reweli .Ale i tak dzwoniłam do gościa i się okazało , ze on mi na każdego maila odpisał , tylko wszytko szło jako spam

Pola jasen , że widelec

no i sobie oczywiście , ze nic nie kupiłam ,ale w końcu musze sobie jakies dzin kupić.Juz sobie obiecałam , ze jak gady małe wyjada do babci przed baletami , to ja zaliczę rzesy , solarium, fryzjera i zakupy dla siebie.
A ta kurteczka jest na 12mcy , chyba

POla Aureska z Olem maja to samo jak widza Ł.Jak on wróci z roboty , to życja nie ma, bo go obsiadam .Ale wiesz co, ja się nie przejmuje , tylko jak on włazi , to taka ulga , bo ja mam wolne

Hheh no Pola powiedzmy , ze kochanek i jakoś tak wyszło , że się z nim tez spotykałam .Oficjalnie był jedn facet

Olu ja z Ł i sprzątaniem mam to samo , już nic mi nie pozostaje jak pogodzić się z tym , ze codziennie odkurzam i myje podłogi.
A bacia no komplemety wali

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
a miałam wam wrzucić filmik Aureski jak sprząta , no rozwaliła mnie dzis , ale jutro wrzucę , bo mam takiego nerwa na ta prezentacje , że szkoda słów.Ale młoda beże ścierę i zawija z nią po podłodze

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A. dopiero dzis pojechal, obibok jeden

Sliczne nasze dzieciaczki, Zuzolinka przeslodka, tak dorosle wyglada i jaka ma kite! No ja nie wiem czemu jej tak szybko kudelki rosna

Olo i Aurelcia boscy w czapach!
Igorek i jego afro wymiata

Probuje wlasnie prezentacje wrzucic na youtuba. Jak sie uda to Wam pokaze.
Podczytywalam Was caly czas z telefonu, ale odpisac to raczej nie zdolam.
Aaaa jeszcze mialam sie pochwalic, ze moje dziecko codziennie robi siku na nocnik, a dzisiaj poszla do lazienki, przyniosla nocnik i mowi "siiii" i ja posadzilam i zrobila! Bylam w ciezkim szoku! Ona chyba zaczyna kumac juz. Ma tego misia do wanny tryskajacego woda i dzisiaj tez pokazuje mi na niego i mowi, ze "siii" misiek robi

lusia mnie tez szlak trafial z ta prezentacja, niby zapisywalam wszystkie zmiany, a potem wchodzila i dalej pokielbaszone bylo. Coz zmienilam to mi sie wszystkie napisy przesuwaly i ciagle cos. Malo brakowalo, zebym to pizla