BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470801 przez madziorskie
Luśka no szkoda, że tak się stało i ajko spam potraktowałas tego pana... ;) może byście coś uradzili...

A może zapisywałaś dobrze, tylko w innym miejscu? Wejdź w prezentację i jak klikniesz zapisz jako to pokaże Ci gdzie zapisywałaś tamtą, bo to samo miesjce powinno pokazać! No albo kliknij "start" następnie "wyszukaj" i następnie "pliki lub foldery" i tam wpisz nazwę tego pliku jaki nosi i niech go poszuka! Może zapisywało w innym miejscu... oby!!!

Malina to poszaleliście sobie... :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Twoja Miska juz taka rozumna dziewczynka! Brawo brawo brawo! Gratuluje i ściskam za te siusiu na nocniczek! A że sama przyniosła i mówi sii to już wogóle rewelacja!

No w tym programie to tak jest, że jak dodasz napis pod danym zdjęciem i e międzyczasie dodasz jeszcze jakies zdjęcie to napis pozostanie w tym samym miejscu, a zdjęcia przesuną się i musisz automatycznie napisy przesunąć...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #470833 przez Batmanik
heja ja na chwile mysle ze najszybcxiej w piatek zagladne do Was

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470841 przez madziorskie

Nic ja się zbieram do spanka...;)

miłej nocy mamusie

12 lata 1 miesiąc temu #470866 przez polunia
Luska :P :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #470881 przez polunia

Hmm , Ktoś ma dziś swoje pierwsze urodziny!!! Ciekawe kto zgadnie dla kogo ta żyrafka , najpiękniejsze życzonka i całe mnóstwo buziaków :kiss: :kiss: :kiss:
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470904 przez emkapl84
Dzień dobry!!!!!
Zabiegana jestem strasznie!
Czytam was nad ranem chce odpisać wieczorem a wtedy już nic nie pamiętam :huh:
rzuciły mi się w oczy fotki Zuzi i Aurelci!!!Śliczne z was dziewczynki!!!! Faktycznie Zuzanka wydoroślała :lol:
Malina w takim tempie to Michasia wyląduje na Uniwersytecie w wieku 4 lat!!!!! :lol: :lol:

Natalka zakochała się w tv i ciągle tylko ogląda baby tv i wtedy mama czy tata mogą w ogóle nie istnieć :huh:
Poluniaja tez mam córeczkę tatusia w domu :lol: chociaż ostatnio mi się wydaje, ze najbardziej to jednak telewizje Natalka kocha :lol:
Luska u nas w Anglii te czapy ze zwierzakami tez robią furrorę!!!!A i mam nadzieję, że jednak znajdziesz sposób, żeby odzyskac te prezentacje. Może faktycznie gdzieś indziej się zapisała....
KredkaNatalcia nosi 4...M kupił jej 4+ ale za wielkie były!!!!Ale wiadomo chłopcy są więksi w tym wieku więc 5 to pewnie norma dla rocznego chłopczyka :)
Madziorskie
W pracy zbieramy jutro pieniądze na biedne dzieciaczki i mamy tzw Pyjama Day i wszyscy-dzieci i dorośli-ubieramy piżamki :lol: :lol:

Zuzanko spełnienia wszytskich marzeń :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Mamy z Natalka nadzieję, że milutko spędzisz dzisiaj dzień..Jesteś już taką dużą dziewczynką :laugh: :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #470916 przez vestusia
no i minal Kochane rok od urodzenia Zuzi ;-) rok temu o tej godz. lezala na moim brzuszku :-*:-*:-*

12 lata 1 miesiąc temu #470918 przez vestusia
emcia dziekujemy za zyczonka :-D

Polunia :-*:-*:-*:-* zajebiaszcza zyrafa :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

12 lata 1 miesiąc temu #470920 przez vestusia
i oczywiscue orzesylam tez moc zyczen dla Nadziei :-* sto lat dla Ciebie :-*

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470939 przez Aleksandra
Zuziu i Nadziejko wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin. Rośnijcie duże i zdrowe :kiss: :kiss:
[/color]

Oj tam Vestusia czepiasz sie :P

Ja wczoraj po masażu miałam nadzieje, że mąż położył spac małą a on mi z tekstem, że czekali na mnie bo on tak zrozumiał i zeszło mi sie z usypianiem do 19.30 :dry:

Wszystko mnie boli a poza tym przeziebienie nie chce odpuścic więc dzisiaj czuje sie fatalnie.

12 lata 1 miesiąc temu #470994 przez aniaa_
Zuziu kochana wszystkiego najwspanialszego czego sobie wymarzysz z okazji Twoich pierwszych urodzinek, żeby wszystkie lata były tak wspaniałe i tak owocne w zdobywane umiejętności dla Ciebie jak ten pierwszy rok. Życzy ciocia Ania a Wojtusiem

Nadziejko Tobie również przesyłamy z Wojtusiem wszystkiego co najwspanialsze i spełnienia marzeń z okazji pierwszych urodzinek

Mamusie kochane przepraszam, że ostatnio mnie nie ma ale nie mam humoru :(, cięzkie dni teraz miałam, a w dodatku teraz roczek sie zbliża i nie bedę miala pewnie czasu żeby na dłużej do Was przysiąć, pozdrawiamy i do usłyszenia

12 lata 1 miesiąc temu #470999 przez Malina86
Zuziu nasza kochana w dniu Twoich pierwszych urodzin zyczymy Ci wszystkiego najlepsiejszego! :kiss:
Nadziejko dla Ciebie rowniez serdeczne życzenia :kiss:

Co do pampersów to my już dawno na piatkach jedziemy. Chociaz teraz kupilam w promocji Huggiesy po zachwalaniu Vestusi i sa wieksze niż pampersy, ale 4+ nie maja, a bałam się, ze 4 będą za male.

12 lata 1 miesiąc temu #471002 przez Aleksandra
Ja kupuje albo 5 albo 4+ bo w sumie większej różnicy nie ma a na noc wolę zakładac Natalci większe bo nie budzi się na zmianę pieluchy.

Właśnie poszła spac a ja idę wstawic pranie bo już się troszkę uzbierało. Witaminki i położę się na chwilkę pod kocyk. Mam nadzieję, że babcia dziś mnie nie nawiedzi bo widzę, że teściu jest w domu i Kasia więc towarzystwo ma a ja nie mam nastroju na jej towarzystwo, nie dzisiaj...

12 lata 1 miesiąc temu #471144 przez polunia
Helołłł

Jejku jaka ciotka guła!!!!!!!!1 :cheer:

NADZIEJKO NAJLEPSZE ZYCZONKA Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK :kiss: :kiss: :kiss:

Czytam posta emki i musiałam poszperać zeby doczytać jaka sztuke opanowała Miska :blink: No pięknie , normalnie Miska bije wszystkie dzieciaczki na głowę , Mama normalnie duma powinna Cie rozpierać. Gratulacje Miśka!!!

emka na Poli jeszcze baby tv nie testowalam ale Kacper swojego czasu patrzył jak zaczarowany na nie i jeszcze świat małego ludwika , fajne edukacyjne bajeczki :blink:

Nie no , ja sie wykończę , moje dzieci sie chwile temu bobiły , tak na serio i to nie Pola a Kacper ryczał po go poszarpala za fraki , pociągnela za włosy i jeszcze po plecach natlukła książeczką. Wszystko w takim tempie , ze zanim zdążyłam do nich dolecieć to ten juz leżał i ryczał :cheer: Teraz wjeli sobie łyżki ze zmywarki i trzaskaja po stoliku tym Kacpra plastikowym , impreza na calego.

Nic lecę bo robota czeka i juz się bardzo niecierpliwi kiedy sie za nia zabiorę B)

Miłego dzionka , buziaki :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471152 przez madziorskie
Dzień dobry!

Na wstępie mojego wypracowania pragnę złożyć najserdeczniejsze życzenia naszym dzisiejszym solenizantkom: Zuzi i Nadzieji! 100 latek kochane dziewczynki!

Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka