- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
A może zapisywałaś dobrze, tylko w innym miejscu? Wejdź w prezentację i jak klikniesz zapisz jako to pokaże Ci gdzie zapisywałaś tamtą, bo to samo miesjce powinno pokazać! No albo kliknij "start" następnie "wyszukaj" i następnie "pliki lub foldery" i tam wpisz nazwę tego pliku jaki nosi i niech go poszuka! Może zapisywało w innym miejscu... oby!!!
Malina to poszaleliście sobie...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Twoja Miska juz taka rozumna dziewczynka! Brawo brawo brawo! Gratuluje i ściskam za te siusiu na nocniczek! A że sama przyniosła i mówi sii to już wogóle rewelacja!
No w tym programie to tak jest, że jak dodasz napis pod danym zdjęciem i e międzyczasie dodasz jeszcze jakies zdjęcie to napis pozostanie w tym samym miejscu, a zdjęcia przesuną się i musisz automatycznie napisy przesunąć...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Nic ja się zbieram do spanka...
miłej nocy mamusie
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Zabiegana jestem strasznie!
Czytam was nad ranem chce odpisać wieczorem a wtedy już nic nie pamiętam
rzuciły mi się w oczy fotki Zuzi i Aurelci!!!Śliczne z was dziewczynki!!!! Faktycznie Zuzanka wydoroślała
Malina w takim tempie to Michasia wyląduje na Uniwersytecie w wieku 4 lat!!!!!
Natalka zakochała się w tv i ciągle tylko ogląda baby tv i wtedy mama czy tata mogą w ogóle nie istnieć
Poluniaja tez mam córeczkę tatusia w domu chociaż ostatnio mi się wydaje, ze najbardziej to jednak telewizje Natalka kocha
Luska u nas w Anglii te czapy ze zwierzakami tez robią furrorę!!!!A i mam nadzieję, że jednak znajdziesz sposób, żeby odzyskac te prezentacje. Może faktycznie gdzieś indziej się zapisała....
KredkaNatalcia nosi 4...M kupił jej 4+ ale za wielkie były!!!!Ale wiadomo chłopcy są więksi w tym wieku więc 5 to pewnie norma dla rocznego chłopczyka
Madziorskie
W pracy zbieramy jutro pieniądze na biedne dzieciaczki i mamy tzw Pyjama Day i wszyscy-dzieci i dorośli-ubieramy piżamki
Zuzanko spełnienia wszytskich marzeń Mamy z Natalka nadzieję, że milutko spędzisz dzisiaj dzień..Jesteś już taką dużą dziewczynką
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Oj tam Vestusia czepiasz sie
Ja wczoraj po masażu miałam nadzieje, że mąż położył spac małą a on mi z tekstem, że czekali na mnie bo on tak zrozumiał i zeszło mi sie z usypianiem do 19.30
Wszystko mnie boli a poza tym przeziebienie nie chce odpuścic więc dzisiaj czuje sie fatalnie.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Nadziejko Tobie również przesyłamy z Wojtusiem wszystkiego co najwspanialsze i spełnienia marzeń z okazji pierwszych urodzinek
Mamusie kochane przepraszam, że ostatnio mnie nie ma ale nie mam humoru , cięzkie dni teraz miałam, a w dodatku teraz roczek sie zbliża i nie bedę miala pewnie czasu żeby na dłużej do Was przysiąć, pozdrawiamy i do usłyszenia
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nadziejko dla Ciebie rowniez serdeczne życzenia
Co do pampersów to my już dawno na piatkach jedziemy. Chociaz teraz kupilam w promocji Huggiesy po zachwalaniu Vestusi i sa wieksze niż pampersy, ale 4+ nie maja, a bałam się, ze 4 będą za male.
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Właśnie poszła spac a ja idę wstawic pranie bo już się troszkę uzbierało. Witaminki i położę się na chwilkę pod kocyk. Mam nadzieję, że babcia dziś mnie nie nawiedzi bo widzę, że teściu jest w domu i Kasia więc towarzystwo ma a ja nie mam nastroju na jej towarzystwo, nie dzisiaj...
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jejku jaka ciotka guła!!!!!!!!1
NADZIEJKO NAJLEPSZE ZYCZONKA Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK
Czytam posta emki i musiałam poszperać zeby doczytać jaka sztuke opanowała Miska No pięknie , normalnie Miska bije wszystkie dzieciaczki na głowę , Mama normalnie duma powinna Cie rozpierać. Gratulacje Miśka!!!
emka na Poli jeszcze baby tv nie testowalam ale Kacper swojego czasu patrzył jak zaczarowany na nie i jeszcze świat małego ludwika , fajne edukacyjne bajeczki
Nie no , ja sie wykończę , moje dzieci sie chwile temu bobiły , tak na serio i to nie Pola a Kacper ryczał po go poszarpala za fraki , pociągnela za włosy i jeszcze po plecach natlukła książeczką. Wszystko w takim tempie , ze zanim zdążyłam do nich dolecieć to ten juz leżał i ryczał Teraz wjeli sobie łyżki ze zmywarki i trzaskaja po stoliku tym Kacpra plastikowym , impreza na calego.
Nic lecę bo robota czeka i juz się bardzo niecierpliwi kiedy sie za nia zabiorę
Miłego dzionka , buziaki
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa