- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

jak to Cię przymusili do zaobraczkowania?
Łał na 4 fronty jechałaś!!! Niezła jesteś!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jak Polunia chce wiedzieć skoro założyła to ja tez się dołączam, bo nie chciałam nalegac wcześniej żeby nie było.. no ale skoro i zainteresowana chce wiedzieć to mów!
Sama chętnie posłucham (poczytam) coby byc mądrzejsza na przyszłość

oo a ja jakos przegapiłam emki filmik
Oki teraz to ja juz zmykam do wyrka.. acha miałam te zdjątka dać.. no to heja..
a ogólnie to cały czas była siłownia męzulka...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Madziorskie ale fajne mebelki!!!!!!!i siłowni tez pozazdrościć..przydałaby mi się taka w domu
Luska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A zapomniałam wam napisać, że M kupił mi te kozaczki

Natalka nauczyła się nowej rzeczy...kiedy chce jej się pić podchodzi do półki gdzie stoją jej butelki i wola am am a kiedy chce ciasteczko czy coś do jedzenia podchodzi w miejsce gdzie są ciasteczka i tez woła am am...mały spryciarz

W pracy nie najgorzej bo dzieciaki przechodzą ospę wietrzną i połowy nie ma w przedszkolu

- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Jednak mnie rozłożyło na cały weekend ale jeszcze mnie trzyma. Nie miałam na nic siły, masakra jakaś, dobrze, że Z był w domu to mogłam pochorowac

Postaram się was nadrobic puki młoda śpi

- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Malina śliczne foty

TyszAnka gratulacje kochana!! Wpadaj do nas częsciej i opowiadaj co słychac

Madziorskie sliczne mebelki

Ja ostatnio mysle o drugim dziecku, ale boje sie że nie wyrobimy finansowo. Wolałabym, żeby Z miała stałą pracę bo przeciez ile można ciągnąc kasę od moich rodziców (oni na szczęscie nie wypominają nam i sami chetnie wiele rzeczy lupują ale jednak mam wyrzuty sumienia)
Wczoraj byłam na masażu i było rewelacyjnie. Kręgosłup mnie nie boli i mam więcej energii. Idę w środę

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
mam chwilke i mam nadzieję, że uda mi się poczytać i odpisać... póki co mała bawi się sama na podłodze tj. wywala klocki ze skrzynki... no ale zawsze to jakies zajęcie

emka no to fajnie, że kupił! Podziwiam! Ja mam taką malutka nózkę, że niestety musze poprzymierzać, a i tak cięzko kupic... I jeszcze, jak się Tobie podobają to juz wogóle rewelacja!!!
Tylko uważaj, żebyś ospy do domu nie przyniosła... oby się udało;)
Olu duzo zdrówka!!!
To Cie wymasują na masażach

No właśnie gdyby nie kasa to pewnie więcej dzieci każdy by miał... a tak to własnie strach...
no bo nie wystarczy urodzic i odchować, ale i wykształcić i wogóle zapewnic im jakis tam dobry start w przysżłość...
Nic musze chwilowo zniknąć, bo Iza się znudziła i mi popłakuje... a przy okazji zupkę dla niej wstawię bo juz nic nie mam ...
Miłego dnia
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Młoda właśnie wstała. Załozyłam jej nową pieluszkę Fitti z biedronki i jakaś dziwna jest. Wielka i nie na rzep tylko na przylepiec. No nic....zobaczymy jak sie spisze....
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Moj malz nierob jeszcze w domu

lusia ja pilam w Powidzu z kielicha jak Misia juz spala wiec musiala od taty zalapac

Zmeczenie w oczach widze na zdjeciu w trojke, tak wyszlam jak pijana

polunia usta malowane

madziorskie sliczne mebelki!
emcia no ten Twoj malz to zloty normalnie.
A co do prezentacji to nikt sie nie zanudzil, na koniec nawet brawa byly

Spadam Kochane, jutro wracam na pelen etat

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Podczytauję ale ani za bardzo czasu ani weny na pisanie...
Teraz mam mała chwilke(w sumie powinnam robic co innego!) wiec moze cos dziergnę.
Właśnie dzwonila laska o andrzejki , czyli mam juz 78 osób. Wow i tak sporo sie uzbierało. Jeszcze 8 osób wisi w powietrzu a listę zamykam w niedziele więc jeszcze może ktoś dobije

Ola to dobrze , że masaze dzialają bo juz myslałam , ze Cie babka naciaga skoro to jej maz je wykonuje

No nie da się ukryc , ze dzici kosztują... To w takim razie zyczę , żeby Z szybko znalazl stałą prace i zebyście mogli pomyslec o o drugim dziecku

emaka ale Ci się trafił fajny model

Ola piszesz o pieluszkach i mi się skojarzylo , te nowe pampersy jakies takie dziwne mi się wydają. Albo sa mniejsze albo mniej chłonne , kurde nie wiem , nastepne kupie 5 (jestesmy na 4+ ) i moze będa lepsze

madziorskie bardzo fajne te mabelki. A ten uskok na suficie mozna wlasnie fajnie wykorzystać na jakies malunki , jakies niebo ze soneczkiem czy cuś

No i tyle , Pola się osrała i wyszlo bokiem

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
a chusteczek miałam chyba wszystkie rodzaje i najlepiej mi pampersa się spodobały te białe i zielone. Pomarańczowe juz nie sa tak fajne jak dla mnie...
Malina Ty niefotogeniczna??? No coś Ty laska!!!
NIC ZUPKA WSTAWIONA ALE TERAZ IDĘ USPIC IZOLDE...
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ola to dobrze , że masaze dzialają bo juz myslałam , ze Cie babka naciaga skoro to jej maz je wykonuje
A swoja droga to przystojny ten masazysta?
Ola piszesz o pieluszkach i mi się skojarzylo , te nowe pampersy jakies takie dziwne mi się wydają. Albo sa mniejsze albo mniej chłonne , kurde nie wiem , nastepne kupie 5 (jestesmy na 4+ ) i moze będa lepsze
Ciężko stwierdzic czy jest przystojny. Azjata po 50. Brzydki nie jest, dobrze zbudowany i ma zajebisty głos, taki sexowny

Ja zawsze kupuje pampersy ale z braku kasy kupiłam inne. Jednak pampersy to pampersy....
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ooo widzisz, a tak się martwiłas o listę osób! Fajnie, ż esię juz sporo uzbierało!
Gdyby nie mój mąż, który nie umie tańczyc, to pewnie tez na jakąs imprezę bysmy poszli...
Jesli chodzi o malowanie to generalnie ja sam:P wszytskie pokoje na górze, klatkę schodową, kuchnię malowałam sama samiuteńka

Co do pieluszek to my nadal 3 używamy... i jest dobra! Nie przecieka, nie wycieka... może powinnaś własnie mniejszych a nie większych uzywać?
Olu mówisz doświadczony starszy pan...

jak Izabela się obudzi to tez idziemy pospacerować... a po południu do mojej babci na urodzinki...
do później pa pa
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
od jakiegos czasu Iza przestała sama zasypiać w łóżeczku (to były piękne czasy) i musze ja usypiac na rekach, co jest męczące...
macie jakiś sposób by znów zasypiałą sama w łózeczku???
Jak zaniose ja do łóżeczka, dam butlę z herbatką i poczekam, az wypije i wyjdę to po chwili ona albo siedzi albo stoi w łóżeczku i nie ma mowy o spaniu tylko raczej płacz jest... jest to frustrujące czasami dla mnie... no a z drugiej strony żeby usypiac na rekach prawie 11 miesięczne dziecko to tez przesada...
Poradźcie coś plisssss....
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A ja czytam dalej

Vetsa przyłaczam sie do Luski , czyli masz juz podwójnego kopa

Nie nie nie nie!!! Ja tam na baby shower się nie piszę

Suari ja tam na diecie nie jestem wiec jak bys zaczynala mieć kompleksy to spytaj ile ja ważę wtedy Twoje ewentualne kompleksy odejdą w sina dal

Sie usmiałam , tak jak nie mieszkoanko to "chociaz" auto

Oj Ty tez taka ciekawa , juz mowilam , ze ciekawosc to pierwszy stopień do piekla

Łoo , to szybko Bob przed Toba kleczał

Noz Ty , że ja niby platfus , jeju trochę tylko ,czepiacie się szczegółów

No i juz się zgubiłam. Lecę troche ogarnąc chalupe bo od popołudnia czeka mnie walka w hotelu przed sobotnia imprezą i czasau na sprzatanie w domu nie bedzie a jutro ma ta laska - niby znajoma - po bilety przyjechać i zeby wstydu nie bylo ,ze gdzies jakis "kot" sie po podłodze kula

Milego dzionka zycze , papa

- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja też nie miałam spirali zakładanej pod znieczuleniem, ale może to indywidualna sprawa pacjentki.
Dobra biorę się bo na wieczór nie chcę odkładac bo planuję gorącą kąpiel a późnije uroczy wieczór z mężusiem