- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]

emka jeku biedna Natka, dobrze , ze nosek juz doszedł do siebie.Tez już się nie mogę doczekać fotek po imprezach

Docia no Lenka to mały szkodnik

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
docia moja ciocia też tak miała ,jej córka była chora miała 40 stopni gorączki i nie poszła do szkoły io popołudniu miał tele ze szkoły i musiał przynieśc zaświadczenie od lekarza.A jak jeździł z moim bratem po dziewczyny do szkoły to on nie mógł wejść , tylko rodzic

heheh docia co ty chcesz chyba , żebym ja sie wykończyła , bo już z trójka małych dzieci , to nie wiem czy bym podołała.
Emka to widze taka powtórka hehe jak nawet filmy sobie puszczasz co w dzien porodu ogladałaś

Docia a kiecka bedzie dobra

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1

Ledwo żyję. Wysprzątałam póki co łazienkę i pomyłam wszystkie okna. Zjedliśmy obiad i odpoczywam. Zuzia była z babcią na spacerze, Babcia wynalazła maskotkę żyrafkę, która trzyma kocyk w żyrafkę ha, ha, ha

Torta będę miała, już gadałam z tą dziewczyną, wyniesie mnie 100 zł, no ale myślę, że warto.
Emcia to ja Tobie życzę też udanej imprezy

Madziorka Aparatka z Ciebie

Oj te motylki. Życie po prostu tak się układa, ale troszkę dziwnie, że u mężulka motylków nie było. Nawet na początku?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lusia, Boziu 5 telefonów zgubiłaś? To Ty jesteś naprawdę roztrzepana

Oj Olo łobuzuje, dobrze, że nie zepsuł tego lapka

O, to chyba jeszcze dzieciaki będą miały rodzeństwo

Dorcia ha, ha

Idę odpocząć i zabieram się za dalsze porządkowanie mieszkania.
Piotrek poinformował mnie, że o 17 idzie na piwko. A niech se idzie.
A jutro wpadnie do nas Aneta z Michałkiem, bo Piotrek i tak będzie w pracy

Zuzia dyskutuje w łóżeczku, liczę, że za chwilę zaśnie.
Miłej soboty i co poniektórym udanych imprez urodzinowych!!!

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
hehe oj ale wy ciemne

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
- Otrzymane podziękowania: 0
PRZEDE WSZYSTKIM WSZYSTKIEGO NAJ DLA FILIPKA!!!!!!!!!11
JA TAK NA CHWILE WPADLAM
ALE WZTLUMACZCIE MI O CO KAMAN Z TYM DUPHASTONEM????
O MATKO JA TEZ JESTEM ZAKRECONA ALE ZEBY ZGUBIC 5 TELEFONOW TO NORMALNIE GENIALNA JESTES HEHE
JA NIE WIEM KIEDY MY ROCZEK ZROBIMY- BO NIE WIADOMO KIEDY DOKLADNIE D...WROCI:(
OJ JAK CZYTAM JAK WY DZIECI KARMICIE- MOJA JE Z NAMI WSZYSTKIE ZUPY , WSZYTSKIE DRUGIE DANIA

U NAS DZIS STRASZNIE WIATR WIEJE:( ALE BYLAM NA ZAKUPACH Z IGOREM NO STANAL SOBIE NA SRODKU ULICY BO ON CHCE ISC W DRUGA STRONE A NIE TU GDZIE JA GO PROWADZE

VESTUSIA SZKODA ZE MIESZKAMY OD SIEBIE KAWALEK DROGI BO W OSTATNIEJ CHWILI ZNALAZLAM BABKE KTORA ROBI SUPER TORTY I IGOR MIAL SMOKA NA URODZINY A MALUTKIEJ ZROBIE MYSZKE MIKI:)
IDE W TYM TYGODNIU JAK MALA SOBIE NIE ZDAZY GUZA NABIC HEHE DO FOTOGRAFA ZROBIE ZDJECIE NA ROCZEK
TAKA DZIS JESTEM NIE DO ZYCIA ZE NIE SPRZATAM DZIS ALE JUTRO BEDZIE LEPSZY DZIEN ( A CO TAM ZE NIEDZIELA) ALE JUTRO OGARNE PODLOGI...TZN JA CZESTO W TYG SPRZATAM WIEC W SOBOTE MAM LUZ TYLKO PODLOGI ZETRZEC , PRANIE POROBIONE NO ALE NIE MAM NATCHNIENIA DZIS;)
MOZE ZDRZEMNE SIE POKI DZIECI SPIA
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kupilam sobie kiecke na Poli roczek no i jeszcze na pazurach byłam

W rzeczywistosci jest duzo ładniejsza niz na mnie ale co tam , bardz mi się podoba

Buziaki , wpadne wieczorkiem bo musze jakies zarło zrobić

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zostało odkurzanie i zmycie podłóg, ale to jak Zuzanna wstanie, nie będę jej teraz hałasować

No Polunia! Toś poszalała! Ekstra wyglądasz, co tak krzywo nogę postawiłaś? Buty czadowe, no moje kolory generalnie - ja uwielbiam czarne i szare kolory. Ekstra

Batmanik ja już znalazłam dziewczynę, co zrobi mi takiego torta

Zuzia też generalnie je wszystko, tyle że w domu to nie jada dwóch dań. Zresztą, my jakoś sami nie jadamy dwóch dań, zawsze jedno. Z kolei w żłobku Zuzia nadrobi, bo tam jada dwa dania.
A i wczoraj pytałam babkę ile drzemek mają dzieciaki. Okazuje się, że tylko jedną, ok. 10-11. Zdziwiłam się, że Zuzia wytrzyma do tej godziny, ale mówiła, że Zuzia daje radę. Pewnie dlatego jak potem wraca do domu to musi się kimnąć

Batmanik jak zrobisz Nadzi zdjęcia to nam wklej. Kurka, szkoda, że nie wiesz, kiedy D. wraca.
A, chyba Dorcia pytała, kto w końcu u nas będzie. Będziemy my z Zuzią, Piotrka rodzice i mój ojciec z żoną. Czyli 6 osób + Zuzia.
Zabieram się powoli za prezentację, bo nie zdążę do grudnia

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*

He he Dukan na pewno już spał, więc luzik. Dobra jesteś

Emka daj znać czy mężuś Tobie kupił kozaczki. Znając jest (z opowiadań) to pewnie tak.
Luśka Ty alkoholico

Vestusia kurka okna- przypomniałaś mi - ja to już tak długo planuje je umyć i coś mi nie wychodzi :/
He he opętana jesteś z tymi żyrafkami. Co ja gdzies jakś widzę to myślę o Tobie

Polunia no pięknie. Jaka Dżaga z Ciebie. Sukienka bardzo ładna, no i w końcu tak porządnie fryz widzimy. Ładnie Ci. Ha ha też zwróciła uwagę na to, żeś tak krzywo nogę ułożyłaś

Vestusia jeśli chodzi o mnie to i podstawa tortu skomplikowana. Jakoś nie mam daru do tego, a mama kucharka

Krzysiu się nie zdenerwował

Lenia śpi, a jak się obudzi to jedziemy do jakiegoś centrum handlowego pochodzić.
Buziaki
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*

My dziś winko skonsumujemy

Luśka kupiliśmy Leni w HM takie białe bolerko na ten strój roczkowy.
Ojej Lenia nie śpi :/
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wląnie zasiadlam przed tv , ogladam Bitwę na głosy i w międzyczasie postarm sie poczytać co tam nadziergałyscie. A postów jest sporo - to lubie

Ola mówisz , że reklamy swiateczne w tv... To ja Ci powiem hit dnia , jade dzisiaj przez moja wies i o mała się za kierownica nie przewróciłam , pewna rodzinka ma już wywieszonego takiego zajebistego gwiazdora który wchodzi po drabinie na dach. To jest dopiero przegięcie , no durni na maxa

Jak tam samopoczucie? Mysle , że juz Z cos zaradził żeby Ci sie polepszyło

madziorskie no rozwaliłas mnie tekstem o motylkach w brzuchu , ciekawe czy Twój M bylby zadowolony gdyby to przeczytał

Nie no diete musisz przerwać i nawet kilka rogalików zjesc , w końcu tradycja to tradycja

Lenislawa cudna

Malina teraz to juz chyba po imprezie , no przynajmniej po cześci oficjalnej , wrzucaj nam tu zaraz fotki Michaski! I prezentację!
Wysyłam i biegne czuytać dalej

Kredzia super , ze imprezka udana. Jejciu a Mikolaj to uz taki duzy powazny chłopak. A jaki elegancki

vESTA po mojemu to wcale nie takie skromne prezenty. Ja twierdzę , ze bardzo odpowiednie na roczek , mi osobiście nie odpowiada to co teraz się dzieje. Jak widze na imprezach jakie prezenty czasami dzieciaki dostaja to głowa mała. Póxniej taki dzieciak (komunijny na przyklad) zamiast cieszyc sie sama uroczystoscia jest skupiony tylko i wyłacznie na prezentach. A co takiemu malemu dziecku jak nasze moze sprawic więcej radosci niz nowa zabawka. Wazne , ze cos nowego i gra a czy to bedzie kosztowało 200 czy 50 zł to radosc taka sama.
Oj ten Bob

Super , że udalo Wam sie trafic na lekarza , ż którego jestescie naprawde zadowoleni. Szkoda tylko , że ci w przychodniach się tak nie przykladaja do swojej pracy...

Bądź mama dumna z takiej grzecznej córeczki - rzadki okaz

Ooo , i torcik bedzie taki jak chciałas

Malina to bedzie miała Miśka pamiątkę

Dorcia no to Cie babka uswiadomila

Pola tez wszedzie giry zadziera

Wysylam i czytam dalej

Luska jaj nie rób , jak swięta bez choinki? Wex ja czyms obstaw żeby Aurelcia do niej nie podchodzila i tez bedziesz miaal spokoj

Kiedy Aurelka miala chrzciny , ze jej jeszcze kiecka dobra? Poli chrzcielna (miala pod koniec maja) nawet jej dupska nie zakrywa , tunika się z niej zrobila

Jaka kiecke kupilas? Bo chyba cos przeoczylam

A Aureska dba o odpowiedni poziom adrenaliny u mamy. Kurde kombinuje mala

madziorskie oj Ty

No to mega Ci bułeczki wyrosly

Sarna normalnie nie wierze! W koncu się odezwalas łosiu Ty

No popatrz jakiego masz zdolnego synka. W ogóle fajne te twoje chlopaki , wszystkie trzy znaczy się

Tobie to nawet te 5 kg do przodu nie zaszkodzi - chudzilcu

Kurde a wiesz , że ja Ci troche zazdroszcze - fajne dzieci fajny maz fajny kochanek i do tego fajna pasja. Normalnie spełniona mama

Zagladaj do nas cześciej malpo

O ja , dzis Filipkowy roczek! Wszystkiego najlepszego Filipku

emka boziu , to Natalka tez sporty ekstremalne uprawia. Biedna a raczej b iedny jej nos

O , widze , że nie tylko moja panna ma zajawki na rzucanie się na ziemie jak jej cos nie pasuje. Ja to mam pietra i jak widze m że cos nie halo to biegne do niej zeby czasami znowu nie zaliczyla bańki w plytki

Dorcia przyklej naklejke jeszcze raz i Krzysiu nie zauwazy

emka widze , ze u Was taka bardziej lajtowa imprezka. A M napewno przyniesie jakies fajne buciki

Vesta nie szalej z porzadkami bo mi wstyd. Moje okna wolaja o pomstę do nieba

Batmanik nie sprzątaj w niedziele bo Ci Dorcia reprymende da

Vestusia buty stare jak świat ale w idealnym stanie bo od roczku Kacpra ich chyba na nogach nie miaalm

O i masz zamiar tortowy biznes kręcić. Ćwicz ćwicz i w marcu na zjeżdzie Luskowemu Ł na urodziny upieczesz

Dorcia dla Poli kiecy nie mam , bo ja na zkupy spozywcze wyskoczyłam tylko a , ze to taka mała galeria była to dla Poli niczego bym tam nie znalazla.
Aaa , jakby co to w Top Secret jest akcja promocyjna. Babka w sklepie mi powiedziała i jak juz mialam placić(kupiłam sobie jeszcze 2 bluzki

Jak tam zakupy? Co kupiłas???

No poczytalam , nadrobilam , lece dokończyc ciasto

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dzisiaj pan Dukan na kolacje serwuje pastę do upieczonych wcześniej bułeczek...
Pasta: zmielona wędzona, gotowana pierś z kuroka, jajka, cebula, musztarda, pieprz i ... powinien być majonez no, ale pan Dukan majonezowi powiedział "nie" i dałam salatcreme, który ma 29% tłuszczu, a nie jak mojonez 74...

emka kupujesz tak w ciemno bez przymierzania buciki? Podziwiam! No ale skoro tak to niech mąż kupi!
Biedne dzieci w tej Angli... nie wiedzą co to wagary...

Vestusia no właśnie widzę, że jakaś obsesja u Was na punkcie żyrafki

Nawet na początku motylków nie było! Ale na początku mnie strasznie denerwował i w sumie nie wiew czemu zgadzałam się na kolejne randki... w zasadzie to się zgadzałam i myslałam, że na tej nastepnej powiem mu, że nie chce się więcej spotykać, no ale i tak się umawiałam... zrozum kobietę.. he he No ale po krótkim czasie się odmieniło o 180 stopni i od tego czasu jest super

Ale wcześniej 5 lat byłam z innym i już też planowalismy slub, ale zwiałam mu.. hi hi

I nie żałuję decyzji! To była chyba najlepsza decyzja mojego życia

A WY WSZYSTKIE Z OBECNYMI MĘŻAMI, NARZECZONYMI, CHŁOPAKAMI, KOCHANKAMI, KONKUBENTAMI CZY JAK ZWAŁ TAK ZWAŁ (nie obrażac się czasami) MIAŁYŚCIE MOTYLKI???
Wniosek Vestusi, że taśma była dobra bardzo mi się spodobał!!!
Vestusiu a kto to Aneta i Michałek? Bo jakoś nie moge przypomniec sobie

Luska ale te płytki będa kłaść w zachowaniu? czy jak?

Batmanik dobrze, że masz jakiś haczyk na małego! No ale jak wykapuje, że tylko tak mówisz, a nie dzwonicie to będzie ZONK...
Polunia bardzo ładna sukienka! Taka klasyczna i do wynoszenia! ja takie lubię!
Ślicznie w niej wyglądasz!
Ale halo halo kto tu ma płytki na wysoki połysk? Na mnie mawiała a sama ma wypolerowane, że ho ho..

Vestusia jak masz chęci to próbuj! Na kolejne imprezy będziesz miała swoje, a i po ludziach możesz sprzedawać

Polunia a co to za okazja? bigosik? sałatka? placuszek? drineczek? hm... mów nam tutaj szybko!
Dorcia ja dzisiaj byłam w H&M i widziałam białe bolerka... z takiego czegoś jak te bolerka były kupiłam Izuni buciki takie ala EMU

Wogóle vbyłam dzisiaj na zakupach w Realu, bo obniżka na zabawki... kupiłam wózek-pchacz taki allegro.pl/fisher-price-wozek-dla-lalki-...523-i2743006061.html kosztował 99 ale miałam 10% rabatu więc za 90 kupiłam (to jest prezent od moich rodziców na mikołaja), a ja kupiłam od nas na mikołaja jej kulę taką allegro.pl/vtech-kula-hula-do-raczkowani...-3m-i2749485426.html oczywiście dzisiaj już prezenty dostała...

Polunia jestes pewna, że tego gwiazdora teraz powiesili? ja widziałam we wsi obok, że jedni mają cały rok powieszonego.. hi hi
wogóle te gwiazdory to fajna sprawa, ale tylko w Wigilie.. późnije juz mi sie nie podoba...
Ja byłam we wrześniu jakoś pod koniec w centrum ogrodniczym i juz mieli tam ozdoby świąteczne.. ja w tym roku nie kupuję nic (chyba) bo w zeszłym roku miałam pierwsze święta w tym domu i musiałam wszytsko kupić a tyle kupiliśmy, że az za dużo..
Polunia no dzisiaj oczywiście rogale kupiłam i jednego zjadłam!!! Przyznaje bez bicia, ale to raz do roku tak smakują więc nie mogłam nie zjeść... mieliśmy iśc na imprezę do znajomych, ale coś im wypadło i rano dzwonili i odmówili... łeee a tak liczyłam, bo lubie z nimi imprezować.. zreszta to nasz szofer ślubny

A jutro idziemy do Marcinka na imieninki...

- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Lusia-
Dorcia- oj z tą sciana hehehe ale to nie ostatni ubytek domowy, niech się na to mężotata przygotuje

Madziorskie- witaj kochana

ja nie jestem fotografem, ale bardzo bym chciała byc

do zdjęc nie pozuje...no moze czasami

Polusia- fajna kiecka a Ty chyba schudłaś cooooo?
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Myslałam, żeś pani fotograf, bo dziewczyny tak bardzo czekały i liczyły na Twoje zdjęcia.. jak zaczęły robić prezentacje na roczek to tylko wspominały szkoda, że ich nie mają.. stąd wywnioskowałam, że pewnie superowe fotki robisz...

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ja jakoś nie robię zakupów w TOP SECRET ale dzięki za info! Dobrze wiedzieć!

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-