BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #465891 przez madziaska
Dziewczyny, jak myslicie. Chyba za duzo tych zdjec, co??? Chyba usune to gdzie Hania stoi????

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #465893 przez polunia
Madzia mi tez sie wydaje , ze za duzo ich tam ale ja akurat to gdzie Gania stoi bym zostawila :blink: A jakie sliczne to główne zdjęcie , rany jeszcze nie tak dawno wszystkie dzieciaczki były takie malusie :side:

12 lata 4 miesiąc temu #465896 przez madziaska
Polunia, no wlasnie za duzo tych zdjec... Moze usune jednak to, gdzie ma zamkniete oczka, ojjj juz sama nie wiem :silly:

12 lata 4 miesiąc temu #465901 przez polunia
Madzia a gdziej Twój awatarek???
No ja Ci nie powiem które masz usunac bo wszystkie mi sie podobaja , z reszta sama musisz zdecydować :blink:

12 lata 4 miesiąc temu #465902 przez polunia
O jest awatarek , przed chwila nie było tylko jakas głowa w opasce chyba pirata

12 lata 4 miesiąc temu #465904 przez madziaska
hehehe Polunia, zmienialam wlasnie, tylko teraz jakis rozmazany jest ;) Ojjjj, ja jaks dzisiaj niezdecydowana... ;)

12 lata 4 miesiąc temu #465908 przez madziorskie
Widzę, że produkcja znów wzrosła ;)

Byłam w Biedronce i kupiłam skrzynię na zabawki bardzo fajną taki kuferek jakby za 23 zł... co prawda niby na kółkach, ale się kiepsko kręcą i raczej cała przesuwa się po podłdze a nie na kółkach jedzie... ale i tak fajna!
I rajstopki takie cieplejsze z frotki jej kupiłam za całe 8.99 ... ;)

nic idę czytac co tam dzisiaj po południu naskrobałyście ;)

12 lata 4 miesiąc temu #465915 przez madziaska

12 lata 4 miesiąc temu #465923 przez madziorskie
Olu 80 za pół godz to i tak sporo... gdzie zarobisz 160 zł w godzine?

I co jak długo młoda spała? 2,5 godzinki tak jak chciałaś???

Dorcia mi najbardziej podoba się sukienka nr 3 czyli ta z kołnierzykiem ;) potem ta z rekawkiem 3/4, Ta pierwsza nie na mój gust, ale to dlatego, że ma dekold w łódkę, który powiększa piersi, a moje i tak już ogromne!

Ta z kołnierzykiem tez pewnie powiększy bioust, ale kołnierzyk odciągnie od niego uwagę ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Idę podac mojemu obiadek... do zaś...

12 lata 4 miesiąc temu #465936 przez Dorciaition
Wieczór ;)

Polunia
fajnie ,że się trochę pobawicie.

Madziorskie
no to niezłe sranie miała Iza na początku ;)
Jak Twoja dietka? Moja różnie, raz lepiej raz gorzej ;)

Luśka
bardzo ładne zaproszenia. Pierwsza wersja bardziej mnie się podoba.
O facet powinien mi jakąś prowizję dać ;)

Madziaska
to chyba nie kwestia załapania u Lenki, bo tam naprawdę nic nie leci, nawet jak ja ciągne. Chyba jakaś lewa jest.

Tak, tak tą Tyci tyci podałam co śpiewa ta Lilly.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Madziaska dużo, ale każde ładne, wiec szkoda usuwać. No nie wiem ;) Ale chyba to z zamkniętymi oczkami. To, gdzie stoi fajne jest.

Madziorskie
musze zobaczyć ten kuferek, choć ja to chyba bym takie wysoki potrzebowała co by mniej miejsca zajął.

Ola
mnie się też wydaje, że to wcale nie tak tanio.

Alanek[*] :(

12 lata 4 miesiąc temu #465955 przez madziorskie

Ja lubie duże imprezki ;)

Madziaska mnie się podoba tak jak jest! A jakbym miałą usuwac to te dwa po lewej co wchodzą na buźkę głównego zdjęcia! Sama musisz zdecydować, któe usuniesz ;)

A gdzie Ty w tym linku co podałaś widzisz żyrafkę??? Ja widze tylko krówkę, hipopotama, zebrę, pingwina i lwa... :lol: :lol: :lol:

Dorcia no ja trzymam w tym tygodniu dietkę! I nie odpuszczam niczemu! No ale jakby wazyła tyle co TY to tez bym sobie pozwalała na małe co nieco! 50 kg to ja nawet po mega schudnięciu nie będe miała!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Ten kuferek jest właśnie dośc wysoki! Ma wymiary: 58x37x40. Za wysoki tez nie może być bo dziecko nigdy by do dna nie doszło.. a wiadomo na dnie najlepsze zabawki, bo dawno się nimi dziecko nie bawiło... ;)

www.promoceny.pl/gazetka/-8647/p/1/

12 lata 4 miesiąc temu #465968 przez Aleksandra
Ja już po masażu. Jak jutro wstane z łóżka to będzie sukces !! Może o sporo bierze ale jak patrzyłam na ceny w Warszawie to za godzinę biorą 250zł!

Madziorskie niestety Natalka po południu spała tylko 40min ale i tak później była w dobrym nastroju. Zaraz idę ją lulac na noc.

12 lata 4 miesiąc temu #465977 przez Dorciaition
Moje Dziecko już śpi. Tak marudziła, że z tego wszyskiego wsadziłam ją do kąpania w pampersie :ohmy: :laugh:

Madziaska ale się uśmiałam. To ja nie mam 50 kg, tylko Vestusia :)

Bardzo ładny ten kuferek, no i nie drogi. Ostatnio oglądałam w Black Red White i były bardzo podobne za 4 dychy.

Nie mówiłam Wam- mojemu dziecku wrócił apetyt :) Chyba przez te górne zęby tak słabo jedzenie jej wchodziło.

Alanek[*] :(

12 lata 4 miesiąc temu #465980 przez Aleksandra
Ale numer...młoda padła, nawet długo nie musiałam przy niej siedziec - dobrze, bo tyłek mnie boli :silly:

Biore sie za chowanie zabawek i ta kupę prasowania bo juz na mnie długo czeka.

12 lata 4 miesiąc temu #465993 przez madziorskie
Łoo matko :ohmy: 250 za masaż??? to ceny nie na moje zarobki!
Teraz jak jestem na chorobowym to na 6 takich masazy by mi pensja starczyła... :lol: :S

Dorcia no nie wierzę! W pampku do wanny? HI hi Mogłaś od razu do pralki w ciuchach... przynajmniej miałabys już wyprane lompki a dziecko wykapane ;)

Ojj tam ojj tam, Wy wszystkie takie szczuplutkie jesteście! Tylko ja grubas przy Was... :angry:

A ja oglądałam w "mable-agata" taką fajną skrzynię, ale 200 kosztowała;) a na allegro widziałam takie skrzynie na zabawki a na niej masz ławeczkę.. albo pufę, ale drogie...

Fajnie, że Leni wrócił apetyt!

No nic idę kąpać moje dziecię, potem kaszka i chyba szybko zaśnie bo już jest chętna do snu...;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka