- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Spadam przerobic moja prezentacje w tym drugim programie.
Dobranoc!
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
EE jak to liczysz , to juz jest postanowione i mnie to nie interesuje piejmy w Szczescinie.
Malina ty po roczku bierz się za łatwienie nam noclegu.
wy o tych prezentacjach i w koncu ja tez bede robić .Ale licze , ze Sarenka coś prześle fotek
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no i tym miłym akcentem się z wami zegnam do jutra kochane
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Wczoraj byłam u gina a później na masażu a raczej na akupresurze. Było super, nawet nie wiedziałam, że tyle kręgów może mi strzelac Teraz mam mega zakwasy i siniaki ale i tak jestem zadowolona - poza tym dziś też ide
Luska dobrze, że mamie nic się nie stało
Idę coś zjeśc a późnije pocwiczyc bo lekarka kazała mi sie wziąsc, ziółka nadal mam ale inne. Krążenie mam fatalne i dlatego kazała mi iśc na masaż który robi jej mąż.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olo o nie mi by sie tez masaż przydał, bo mnie tak plecy rypią
Młoda śpi a ja ma chwile do siebie,w końcu, Olo ogląda bajki.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ola a ten masaz nie byl zalecony po to zeby maz mógl zarobić Ale jęśli pomogło to dobrze
Ooo , Luska to weselicho sie szykuje , fajnioe
E tam bvryka , wazne ze Mama cala i zdrowa , auto rzecz nabyta.
A ja po dwóch dniach biegania mam dzień mega lenia nic mi się kuźwa nie chce! Chate trza ogarnac i obiad zrobić. Dziś Pan Dukan serwuje kuroka z rozna z surówką z Chaty Polskiej Jakby co to kuroka sama na ruszt wrzucam bo tych pieknych rumianych z marketu to do geby bym nie wzięła
Cos jeszcze miałam napisać i mi z głowy wyleciało
A w ogóle to wczoraj dzwonila do mnie jakas laska po bilety i juz na samym końcu rozmowy sie z nią zgadalam , że to moja znajoma. Przedstawiła sie i wiedziałam , ze to samo imie i naazwisko ale głos jakiejs 40-latki przez tel miala wiec pomyslałam , że to zbiarzność. No ale do rzeczy , kpierdu pierdu , ze teraz mieszko blisko mnie(wprowadzila się do swojego faceta - zreszta mojego byłego ale ona o tym nie wie ) i na jakas kawke musimy się umówić. No i od słowa do słowa ona rzuca hasło czy jutro jestem w domu bo moze by po pracy wpadla. Oczywiscie spławilam ja , wykreciłam się robota. Raz , ze na dziis mam zaplanowany przeglad pralniowych lumpów i ostra selekcję i prasowanie - zobaczymy co z tego wyjdzie A dwa , ze ja chyba się mało towarzyska zrobiłam bo jak ognia unikam wszelkich gości i sama tez nie jade nigdzie. D mowi , że za chwile jak tak bede wszystkich zlewala to bez znajomych zostaniemy ale ja serio nie mam ochoty na pierdoły. Zreszta ta laska to nawet nie kolezanka , poznalymy się na weselu u wspólnych znajomych i póxniej kilka razy z nią tylko gadałam , pewnie nie ma tutaj jeszcze za bardzo znajomych i chce sobie jakos dzień wypełnic bo ten jej facet praktycznie do samego wieczora w pracy siedzi Jestem dziwna czy to tylko wymysły Damiana?
No nic , znowu sie nawynaturzałam w temacie ni z gruszki ni z pietruszki ale co tam
Miłego dzionka , papa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Polunia ja też jestem jakaś antytowarzyska - raz, że moje wszystkie koleżanki albo pracują albo wyjechały, a dwa że mi się nie chce. Do Warszawy mam 30km, poza tym moje koleżanki albo mają już odchowane dzieci albo nie mają i ciągle imprezują w dyskotekach a mnie to nie rajcuje.
Młoda zasnęła więc mam godzinke ale nie dla siebie niestety bo musze chałupę ogarnąc. Kurdę - codziennie sprzątam a na wieczór i tak nie widac, żebym cokolwiek robila
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Polunia to Kacper ma ten sam gust co Lenia, co do bajek
Że co??? Matka też lubi facetów
Oo, to poszalałaś z totkiem. Stówka plecy, no ale kto nie gra, ten nie wygrywa. My wcale nie puściliśmy.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wiedziałam, że o tym ciągnięciu to albo Ty coś napiszesz, albo Malina. Wy takie zboczuchy
Luśka tęskniłyśmy, pewnie. Ty się zajedziesz kiedyś. No ale dobrze, że nie tylko obowiązki, ale też imprezka się udała. Opowiadaj co u Was.
Malina, a Ty jakie pieśni dajesz do prezentacji?
Ola no też bym z masażu skorzystała, nie powiem.
Ha ha Polunia kto wie, może ten masaż jeszcze jest aktualny. Powinnas się wybrać. Ja to mam jeszcze 50 min na solarium, ale chyba już po terminie bo sprzed pierwsze ciąży.
Oj no pewnie, że jesteś dziwna Czasami fajnie jest tak pogadać o pierdołach. A Damian ma rację. Nie długo to nawet z nami nie będziesz chciała się spotkać.
Vestusia poszalałaś z postem, nie ma co
Miłego dnia, u nas pada i wieje :/
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Młoda spi a mi sie juz nudzi....Pogoda okropna, więc nigdzie nie wyjdziemy
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak tak Matka lubi facetów , niech i tak zostanie Co najwyzej lubi damsko-damskie masaże
No ja Cie proszę , ja zboczuch... Malina to tak , z reszta Wy wszystkie po jednych pieniadzach , wstawic jakies zdjecie?
No na Andrzejkach mam zamiar sie troche pobawić. Wiadomo , że na pierwszy ogień bede musiala zasuwać z "kotletami" ale potem musza sobie juz laski radzić , ewentualnie z doskoku im pomogę. Tesciowa z dzieciakami bedzie wiec jedna z niewielu okazji do imprezy z D - no jeszcze jej nie mowiłam zeby z nimi zostala ale pewnie się zgodzi
Teraz i tak mam luz , jak mialam podkoziołek to akurat Pola w szpitalu była i meksyk na kółkach był. Urzedowałam miedzy hotelem a szpitalem(prawie caly tydzień D z nia był - ja byłam tylko dojeżdżajaca ) . Moja mama się wtedy zdeklarowala , że zostanie z mała w szpiatlu a D ma przyjechać do mnie bo jakis facet musi byc "na stanie" w razie W.
Która chętna na usia-siasia?
Dobrze , ze Ci się karnet na solarium przeterminowal - szkoda zdrowia na gówno
Nie no z Wami to co innego - zawsze i wszedzie
Ide kuroka wstawic ndo piekarnika , papa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorcia muze mam bez wiekszego znaczenia taktycznego, po prostu to co lubie- Jassie Ware, Adele, Gotye, ale chyba jeszcze cos dodam, albo pozmieniam bo teraz bede dluzsza miala i nie wiem, czy goscie nie zasna
polunia tak jestes dziwna No, ale skoro nie bardzo lubisz ta dziewczyne to rozumiem. Czasem tez mam taki dzien, ze nie mam ochoty na spotkania towarzyskie.
lusia nocleg zalatwie bez obaw, tylko sie okreslcie na 100%.
Spadam konczyc prezentacje poki Miśka spi