- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
boziu dziewczyny świra bez was dostaje ale jak mi się zaczął tamten tydzień beznadziejnie tak ciąg dalszy
Dzis o mało nie zemdlałam ,mało brakowało Ale jak sobie tyle na łeb wzięłam , to co się dziwić i jeszcze ta @ w weekend odpuściła i dziś come back.W sobotę doprawiłam się baletem do 5 rano i dziś myciem okien ale obiecuje się poprawić od przyszłego tygodnia ,bo w tym to nie będę wiedziała jak się nazywam buziaki moje kochane
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA NASZYCH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTEK NATALKI I NADII!!! 100 LATEK KSIĘŻNICZKI
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Moje dziecko ma już roczek!!!!!!!!!!!!!!!Tzn jeszcze się z nią o tej porze męczyłam...w sumie od 7 do 9:56 był chyba najgorszy okres...kroplówki z oksytocyny, decyzja o CC, odwołanie decyzji o CC, założenie cewnika(o matko jak to cholerstwo bolało!!!!!), epidural czyli znieczulenie zewnątrz-oponowe i poród kleszczowy...i to wszystko, żeby zobaczyć najpiękniejszą dziewczynkę na świecie(wiadomo, ze dla każdej mamy jej dziecko jest najpiękniejsze więc bez obrazy dziewczyny )
www.facebook.com/photo.php?v=23768423962...00122&type=3&theater
MadziorskieIzunia faktycznie chudziutkie ma nóżki ale śliczna z niej dziewczynka!!!!!
Mam nadzieje,ze chlebek wyszedł pierwsza klasa!!Ja kiedyś z M zrobiłam ze śliwkami i orzechami..mniam mniam mniam
Przepraszam, ze wszytskim nie odpisuje...trochę jestem podekscytowana dniem i tylko jedno mam w głowie
A M kupił mi wczoraj prezent...hmmm przecież to nie moje urodziny ale w sumie się namęczyłam, żeby Natalcia z nami była...Wiec dostałam kamerkę, żebym mogła filmować urodzinki, chrzciny w Polsce i nasze wspólne weekendy www.google.co.uk/imgres?hl=pl&sa=X&biw=1...s:0,i:78&tx=94&ty=68
Postaram się być dzisiaj z wami na bieżąco bo mam wolne
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze , ze realistka jestem i w takie bajki nie wierzę bo bym miała niezły zawód
emka ja Ci sie wcale nie dziwie , ze podekscytowana jesteś Toz to jeden z najważniejszych dni w Twoim zyciu , no rok temu byl znaczy sie ale teraz przezywasz go na nowo. Pewnie kazda z nas w "tym" dniu bedzie bardzo podekscytowana
A na tym filmiku wygladasz na taka "woobcowana" chyba , że mi sie wydaje Ale po tylu godzinach zmagań to nic dziwnego.
O i prezencikod M super. Moze mojemu też zasugeruje bo jakos sie kamery jeszcze nie dorobilismy a bardzo bym chciala
Luska no w koncu , jednak na cos "nawoływanie czarownicy" sie zdało Odpocznij sobie kobieto , olej okna i tak zaraz je zapada O i balety były
Suari ta chudzinka to Izka Madziorskie-j Z mojej to niezły pulpet
No to miałas dzień z przygodami , tez by mi się wszystkiego odechcialo
Malina moja tez ma takie golonki , pewnie będzie miała giry za Damianem On ma mega nabite grube łdy i uda , o ile facet to pół biedy to dziewczynka bedzie miala przesrane. Chociaz ja tez mam nabite tluste girska , nawet jak byłam zachudzona to lydy i tak mialam grube
Madziorskie sliczna Izka , a girki fajnie , ze szczupłe i zgrabne A M dlaczego ze zdjecia wycięłaś , pochwal się nam w koncu sprawca całego zamieszania
Kurde , nie wierze normalnie , fajnie masz , że Izka tyle spi w dzień. Moją kłade tak około 12 i spi jakies 2 godzinki. Potem dopiero o 20 ja kladę(zasaypia róznie czasami w kilka minut a czasami to godzine jej to zajmuje) i budzi sie 8-9 rano , z tym , że okolo 6 dostaje na spiku butle z mlekiem.
No i popisaam Lece bo szczurek z łóżeczka nawoluje corz bardziej placzliwie
Sewoją droga to taka mała zlosnica się zrobiła , ze szok! Na kazde nie , nie wolno , zostaw ... reaguje mega płaczem i złoscia. Czesto i gesto wymuszanie z kilometra widać mruzy oczy i niby płacze ale łzy zadnej przy tym nie uroni , tylko mina , zawodzenie i oczy przymrużone Mam stresa bo wrócil jej okres rzucania sie do tyłu jak cos jej nie pasuje , no małpa mała ostatnio z takim impetem porzywaliła w płytki , ze myslałam , że zawalu dostane. Usadzilam na podłodze i nie kazalam wejsc do wiatrołapu bo D wnosił kwiaty z garazu i pixdziło z dworu a ta upocona była. I co zrobiła ? Rzucila się do tylu i przywaliła lebkiem a huk byl przy tym... A jak wexmiesz na ręce żeby od czego s zabrać to wierzga lapami i nogami tak , ze musisz siła trzymać bo ci z rak wypadnie inaczej.
Lece serio bo płacze!
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Przepraszam, że się tak długo nie odzywałam ale w weekend praktycznie nie było nas w domu a młoda od wczoraj jest nie do wytrzymania. Marudzi, złości sie z byle powodu i ciągle na ręce chce a mój kręgosłup woła o pomstę do nieba - ledwo chodzę. Postaram sie was nadrobic ale produkcja jest taka, że chyba do wieczora mi to zleci.
Dziś i ja puszczę totka a co! Kasa sie zawsze przyda
Młoda śpi więc zmykam troszkę chałupke ogarąc...
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Najlepsze zyczenia na pierwsze Urodzinki dla Nataluszki i Nadusi. Szczesliwego zycia Gwiazdeczki!
polunia, a mi nic nie kopsniesz z wygranej? Przeciez ja bezdomna
Ja tez totka puscilam, moze to ja wygram Poki co 8zl w Kaskade wczoraj trafilam, co ja zrobie z taka kasa?!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ide sie ogarnac, na jakis spacer chyba pojdziemy.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
O kuxwa , cos mi sie z uchem dzieje. Taki jakis szum mam , piszczenie i dziwne dxwieki takie szeleszczaco-dźwieczace. Ucholog wzywa!!! Jakby co to wtedy zaprzestalam leczenia mojego ucha bo ...czasu nie miałam Ale hu...e uczucie , blee!
Uciekam , pakuje ekipe i jade ich zawieźc do mamy bo mam pare rzeczy do załatwienia.
Miłego dzionka , papa , do wieczorka
No i wyszła pobudka Poli o 8 rano, patrze a ta zasnela w krzeselku do karmienia Nic musze obudzić i zapakować , aż mi jej zal
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Zaczne od życzeń dla naszych dzisiejszych solenizantek! 100 LAT 100 LAT NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAM KOCHANE MALUSZKI! I JESZCZE DŁUŻEJ I JESZCZE RAZ... 100 LAT 100 LAT NIECH ŻYJA NAM! sPEŁNIENIA MARZEŃ KOCHANA NATALKO I NADIO. BUZIACZKI DLA WAS DZIEWCZYNKI
Sauri czy tekst o chudzince zamiast o Poluni córci nie miał być o mojej
Skleroza nie boli, ale nogi zazwyczaj odczuwają... dobrze, że wszystko dobrze się skończyło z Twoimi przygodami
Ooo jest i Luśka!!! Baletów się zachciało.. he he ale fajnie, że się wybawiłaś!
A coś Ty kobieto tak na siebie wzięła duzo spraw co???
musze przerwac i pójśc do dzidzi mojej małej ale wrócę za chwilkę
miłego dnia
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
szkoda, bo te pierwsze chwile, pierwsze zdjęcia, nagrania sa takie rozczulające! I niepowtarzalne!!! Wyjatkowe!!! Brak mi słów by je okreslić!
Myslę, że na pewno uronisz łezkę składając córci zyczenia urodzinowe nad tortem.. Zasługujesz na duzy kawałek tortu za to, że tak dzielnie się spisałaś! Smacznego!!!
Teraz, gdy Natalka ma juz roczek ma się wrażenie, że czas naprawde gna do przodu... i chciałoby się by zwolnił...
Bardzo fajny prezent dostałaś i jaki praktyczny! Ja za urodzenie córki dostałam od męża... dysk zewnętrzny do komputera bym m ogła zgrywac i kolekcjonaować na nim zdjęcia i filmiki.. na wszelki wypadek, gdyby z kompem coś się stało.... )
Niby mamy w aparacie kamerkę i mozna nim nagrywać, ale taka też w sumie by się przydała
Polunia chyba wolałabym żeby spała 2 godz w dzień pod rząd niż co chwile po pół godzinki... dzisiaj spała można powiedzieć od 20 do 8 rana i od 10:30 do 11:10. teraz pewnie koło 13-14 pójdzie na pół godz ...
jak przeczytałam co robi POla to mówię niemożliwe! Moja Iza nie jest nienormalna! serio juz myslałam, że z nią coś nie tak! Bo właśnie ostatnio od kilku dni stasznie się pręży, wykrzywia do tyłu zwłąszcza głowę... i kilka razy jak np siedziała na łózku i się tak wyprężyła to walnęła głową w ścianę! Na szczęście na podłodze się tak nie zachowuje, ale jak wezmę ja na ręce i chce dac jeśc a ona nie chce to sie tak starsznie do tyłu pręzy wygina, że ciezko ja utrzymac na rekach! Musza ją nagrać żeby miała pamiątke jak cięzko matka z nia miała hi hi
ja jeszcze dzisiaj odpuszczę spacerek chyba i od jutra zaczniemy. Co prawda już tempki nie ma, wysypka prawie zniknęła, ale gardełko miała czerwone, więc lep0iej niech do końca się wykuruje...
Polunia z uchem nie ma żartów dziewczyno!
Zmykam rozpalić w kominku bo coś chłodno mi się zrobiło... więc do zaś...
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
ja na chwile tylko
ale nozki madzoorskie corcia ma mega chudziutkie moja to ma takie serdelki hehe
oj tam oj tam ja nigdy nie mam pamieci do nazw hehe ale grunt ze wiecie o co kaman;)
oj rozne rzeczy gina jak ma sie sasiadke kleptomanke
ale kiedys zginal lancuszek igora ze chrztu porazka juz teraz jakos zyje z tym faktem ale jak zorientowalam sie to zalamana bylam totalnie;(
haha oj z tymi chrzesnymi tak jest hehe
malej chrzesna to nasza sasiadke( ale to nie ta kleptomanka;) ) i co od chrzcin byla ze dwa razy moze - na urodziny igora zapraszalam ich ale przyszedl tylko jej maz z corka i tyle ich widzialam:)
pozniej was nadrobie- czyt, wieczorem jak dzieci usna i poodpisuje co tam naskrobalyscie i naskrobiecie jeszcze;)
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja tylko na chwilke wpadam bo muszę mieszkanie ogarnąć. Mała solenizantka już śpi...a była padnięta bo spala dziś tylko godzinkę!pewnie nie chciała przespać urodzin
Madziorskie ale kruszynka!!!!!!
Ale mi się nic nie chce...przesilenie jesienne mnie dopadło