- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Jedzonko na jutro prawie skończone, jeszcze ostatnia sałatka mi została i koniec. Ale jeszcze ogarnąć chałupkę tak na błysk muszę. P. zaraz idzie do piwnicy po drugi stół, bo nie zmieścimy wszystkich na jednym
Prezentację skończyłam, zdjęcia też obiecuję powrzucać, pewnie jutro nie będę miała siły, ale w poniedziałek napewno.
Oj dzisiaj cały dzień w biegu, jakieś drobne zakupy i jeszcze stwierdziłam, że zrobię małe upominki każdemu,na podziękowanie, więc chwilkę mi z tym zeszło!
Do usłyszenia, lecę kroić ogóraski!
Nadrobię Was niebawem, bo szału z postami nie ma
Baj
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Kima trzymam kciuki by jutro wszystko się udało i posżło po Twojej myśli!
Przed taką imprezką jest co robić w domku i z gotowaniem i ze sprzątaniem...
Ja miałam umyć meble w kuchni, no ale zanim sie wzięłam to izunia się obudziła i plan został przeniesiony na inny termin... hi hi
Jutro idziemy na imieninki do męża chrześniaka i się tak zastanawiam, bo kupiliśmy mu kombinezon zimowy i w zasadzie juz daliśmy, bo kupowałam na oko i mąż wziął żeby małemu przymierzyli, żeby w razie czego wymienic na inny rozmiar (wiadomo jak jest z rozmiarami) i oni zapytali czy mogą juz zatrzymać? więc mąz się zgodził to było 2 tyg temu. No i teraz nie wiem czy jutro jeszcze jakiś upominek/pierdołkę mu dokupić czy tak bez niczego iść? a jak co s dokupić to co mozna dac 1,5 rocznemu dziecku? Hmmm????
Własnie oglądam bitwę na głosy i przed chwilą spiewali piosenkę Seweryna Krajewskiego "Nie jestes sama".. no bardzo mi się podoba ta piosenka... aż się wzruszyłam
Kima oczekujemy w takim razie prezentacji i fotoreportażu z jutrzejszej imprezki
Jeszcze raz powodzenia!
Faktycznie pusto sie tutaj zrobiło...
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Puchy tu, ze ho ho
Kima, powodzenia
Madziorskie, nie chce wogole takiej ozdoby w sukience, nie lubie takich udziwnien W aparacie chyba nie mam zadnego programu do prezentacji. Ten power point nie jest zly... Ja mysle, ze kombinezon na imieniny to spooooory prezent, no nie wiem moze cos slodkiego dla takiego malucha...
Natalka cudna
Lenia jak fajnie tupta Oooo i widze garnuszek na klocuszek U nas wlasnie rbi furrore. Hania ciagle cos do czegos wklada, przeklada, wyjmuje, potrafi tak nawet 15 min siedziec i sie bawic. Lubi tez ta zabawke, nie wiem jak sie to nazywa. Jest taki drazek i kuleczka sie naklada. Ciagle je naklada i zdejmuje
Milej nocki laseczki
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Właśnie wróciłam od znajomych. Krzysiu nie chciał pić, wiec ja zgrzeszyłam alkoholem (Madziaska kazałaś ) .
Madziorskie wiem, że Pan Dukan nie pozwolił, no ale mam nadzieję, że się nie obrazi. Za tego gyrosa też. Ktoś musi go zjeśc ALe majonezu mało jest, bo nie lubię.
A Tobie jak dzisiaj szło?
MAdziorskie Lenia też miała taki czas, że ciagle tylko mama i mama. No wysikać się musiałam iśc nawet z nią.
Ool witaj w klubie chudych mężów. Choć podejrzewam, że Twój mojego nie przebije
Ładne te mebelki. Ale Księżniczka będzie miała fajny pokój
Madziorskie na pogotowie gdy im mówiłam co się stało z pierwszą ciążą to problemów nie robili. Ale wkurzało mnie to, że na przy każdym obchodzie gdy dr pytał się która ciąża to za każdym razem musiałam to samo opowiadać. Mogli gdzies to napisać na pierwszej stronie :/
Kima miłej imprezki jutro. Oby wszystko pięknie wyszło. A my bedziemy czekać na relację i fotki
Madziorskie kombinezon fajny prezent. W sumie nie musisz nic kupować, ewentualnie jakis drobiazg, np jakiś samochodzik mały i tyle.
Madziaska u nas garnuszek jakiejś furory nie robi. Ale same klocki od niego tak. Wkłada je całe do buzi, a ja się stresuję.
Ok, lecę spać, bo Krzysiu mówi, że mam już przestać "stukolić".
Mam nadzieję, że od poniedziałku zacznie się tutaj większy ruch.
Buziaczki
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Kombinezon nie był drogi, bo nie jest jakis tam firmowy. Oni nie przykładają wagi do metek, a ja tez nie, więc kupilismy tańszy w osiedlowym sklepiku wiem, że jakiś polski producent.
Coraj bardziej kusi mnie zrobienie prezentacji...
Dobrej nocy mamuśki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Dorcia Tez myslę, że pan Dukan się nie obrazi...
ja wczoraj zaprzestałam dietę do jutra wieczora, bo idziemy na im, a w poniedziałke od samego rańca zaczynam na nowo! Ale sobie dzisiaj zjadłąm normalne sniadanko tzn bułkę z salami, pomidorkiem, prazona cebulka i ketchupem... mniam mniam... aa i jabłuszko sobie zjadłam
Dorcia Iza tez za mna do łazineki nawet gania... i to z płaczem raczkując za mną... podobnie jak ide do kuchni...
Faktycznie mogli wpisac w kartę, a nie stale się pytać!
Ok lecę pod prysznic... pa pa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Normalnie ze skrajnosci w skrajnosc , ostatnio chodziłam jak snieta ryba a dziś na bezsennośc cierpie No ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo - przynajmniej poczytam i popiszę
Jakby co to klawiatura znowu jobla dostaje i polskie znaki nie wskakuja wiec bedzie nieco po chinsku
PO PIERWSZE TO JA PYTAM GDZIE VESTUSIA I LUSKA??????
MALINA Z PATRYKIEM WALCZY WIEC JEST USPRAWIEDLIWIONA A WY PINDYRYNDY JEDNE GDZIE SPIEPRZYŁYSCIE???????
emka Natalka cudna No i ma dylematy typowej baby z tymi ciuszkami A mostatnie zdjecie najlepsze , niczym Coperfield czy jak tam się pisze
Dorcia super Lenka maszeruje , a jakie ukłony po drodze daje
madziorskie moja panna tez ma etap - mamo nie odchodź ode mnie nawet na krok bo bedę ryczeć No ale cóz poradzimy , minie im za jakis czas
Bardzo ładne te mebelki które kupiliście , moze i Calineczka bardziej "księżniczkowa" ale faktycznie mało rozwiazań przy nich.
A i juz nawet testowalam , jak podłacze laptopa kablem HDMI do telewizora to filmik pieknie idzie wiec mam problem z wyswietleniem prezentacji z głowy
Kima pracusiu , życze udanej imprezki
A tak w ogóle to kiedys znajoma mojej tesciowej(mega zkrecona kobitka w pozytywnym tego slowa znaczeniu ) mi powiedziała , że przed goścmi sie ogarnia chałupe a sprzata na blysk po ich wyjsciu , cos w tym jest. Nie wiem czy u Was bedzie duzo dzieciaczków ale u mnie jak zjada sie wszyscy z dzieciakami to jest ich takie stado , ze na drugi dzień nie weim w co rece włożyć
Modziorskie ja mysle , że jakas kartka imieninkowa i jakas czekoladke i bedzie ok. No przeciez prezent juz kupiliscie a Maluch sie z czekoladki bardziej ucieszy niz z tego kombinezonu co juz dostał
No ja tez uwielbiam "Nie jestes sama" ale to wykonanie do mnie nie przemowilo w ogóle. Jakos tak bezpłciowo jak dla mnie - no niby bylo super hyper zajebiscie wedlug jurorów.
Ja to w ogóle wszystko co Sewerynowe uwielbiam
madziaska u nas to samo , Pola wiecznie cos do czegos wkłada , Kacper ma takie klocki drewniane w takim wózku i mała potrafi przy tym dośc dluga chwile przysiedzieć(no jeszcze kilka dni temu bo teraz tylko na matki nodze wisi albo na łapskach) , wyciaga wszystkie i wklada i tak w kółko. A garnuszek na klocuszek to tak jak u Dorci , obzera tylko klocki - ale calych do buzi na szczescie nie wmiesci
Dorcia ja mysle , ze Pan Dukan absolutnie się nie obrazi za ciut alkoholu a , że do tego jeszcze troche gyrosa to nic takiego A co tam , nie mozna sobie wszystkich przyjemnosci odmawiać
No co Ty , Krzys nie jest az tak chydy jak piszesz , no chyba , ze ja w Powidzu miałam podwojne widzenie No jest bardzo szczuply ale tez nie jakis bardzo zachudzony
Ja tam mysle , że Krzys to ma ochote na "stukolenie"
Własnie zdżarlam pierwszego w tym roku rogala marcińskiego - pyszny był!!! W sumie to moge go potraktowac jako sniadanie już Żeby nie było , ze sie słodyczami w nocy objadam
O jest i Izka z kwiatkiem we wlosach
Dorcia mnie wkurzalo jak w szpiatlu każdemu z osobna bylo trzeba wszystko mowic. Nikt nie zerknąl w kartę tylko wiecznie te same pytania a co dopiero Ciebie. Niekiedy przydałaby sie lekarzom jakas lekcja taktu!
Zaczyna mi sie chciec spać wiec spadam bo zaraz znowu mi godzina na spanie przejdzie i dupa bedzie a rano tzreba wstać
Dobranoc
Laski co z tym wyjazdem do Szczecina??? Malina znalazlas jakis nocleg?
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Madziorskie, Dorciacieszcie się, że wasze córeczki są tak za wami i wszędzie chcą za wami chodzić...Natalka niestety mamy nie widzi przez cały tydzień i czasami wydaje mi się, ze jej to obojętne czy ja jestem w domu czy zajmuje się nią Ola albo M....chociaż czasami jak zamykam drzwi do łazienki to wyje, ale to pewnie dlatego, ze chce się pobawić tymi wszystkimi kosmetykami, które są w łazience..
Polunia no braaaaaaaawo!!!!!! jeszcze dodasz ze sto zdjęć i prezentacja na ur gotowa
Wczorajsza imprezka średnio udana Natalka przeziębiona, zasmarkana i zmęczona więc po 20 M pojechała z nią do domu a ja zostałam jeszcze dwie godzinki, żeby obejrzeć film z wesela koleżanki...Pierwszy i ostatni raz tak zrobiłam, że ja zostaje na imprezie a M wychodzi...strasznie mi się to nie podobało i czułam się mega dziwnie.. Kupiliśmy Natce travel cot direct.asda.com/Red-Kite-Sleeptight-Trav...lt,pd.html?cgid=6045 i łudziliśmy się z M ,że zaśnie w nim na imprezie, ale nie było o tym mowy.A Natalka bawiła się wczoraj ze starszym od niej o 3 mies. Kubusiem. Jejku jakie słodziaki z nich były!!!Mogłabym patrzeć na nich całymi dniami!!!!
Moje dziecię jeszcze spi...normalnie wstaje po 5 a juz jest prawie 7:)ale to dlatego, ze wczoraj poimprezowała...a za tydzień kolejna imprezka...tym razem urodzinowa!!!!a za dwa tyg jeszcze jedna imprezka urodzinowa bo zapraszam wszytskie dziewczyny z pracy na ur Natalki
Miłego dnia mamusie
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Podczytuję Was, ale humorku nie mam i generalnie wszystko się sypie.
Polunia świetna ta prezentacja Też muszę się skusić
Izunia to mała pomocnica, świetna jest
Jak superowo Lenisławka chodzi Jak ja zazdroszczę. Zuzia zaprzestała chodzenia i ani jej w głowie puszczanie się. Owszem, stoi bardzo długo, chodzi naokoło wszystkiego, ale nie chce się puszczać, bo idzie od razu na cztery łapki.
Nie mam kompletnie pomysłu na prezent dla Zuzi, oczywiście Piotrek uważa, że my nie musimy żadnego prezentu kupować. Z nim to ja nigdy nie dojdę do porozumienia w tych kwestiach.
Uciekam teraz do Zuzanki, postaram się jeszcze do Was dziś zajrzeć. Nie mam po prostu humorku, wybaczcie.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
tutaj za 26 zł:
allegro.pl/ShowItem2.php?item=2744037753..._id=8&ars_rule_id=12
a tutaj za 61 zł:
allegro.pl/garnuszek-na-klocuszek-fisher...omo-i2733182681.html
czy to jest ten sam garnuszek na klocuszek??? Zgłupiałam, wydaje mi się, że to są inne, ale wyglądają chyba tak samo???
Kupię na urodziny Zuzi zabawki i dlatego buszuję właśnie na Allegro.
Heh, teraz widzę jaka ze mnie blondynka. Ten pierwszy garnuszek to nie z Fisher Price'a he, he, he
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
miłej niedzieli
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
cały dzień minął a tu 3 posty do nadrobienia...no tak rozpiszecie się kiedy jutro pójdę do pracy i będę was do północy czytać...
A dokładnie rok temu pakowałam torbę do szpitala i miałam mieć wywoływany poród...
Natalka ma coś w rodzaju tego garnuszka i bardzo lubi się tym bawić
A mała robi takie postępy, ze ho ho Jeszcze w piątek ledwo co stała a dziś już tak ładnie stoi....tak długo i robi pierwsze świadome(nie z rozpędu) kroczki
Jutro do pracy o godz 15 5 listopada zaczęły się moje skurcze....i tak się całą noc męczyłam...aż do godz.9:56 6 listopada
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A. pojechal Miśka po prostu nie odstepuje go na krok jak przyjezdza. Jak wieczorem w piatek go zobaczyla to az sie trzesla z radosci, A. chcial isc po piwo, a Michaśka tak wyla, ze musial ja ubrac i wziac ze soba do monopolu
emcia fotki Natki sliczne, a z tej gdzie unosi przedmioty sila woli niezle sie usmialam
Pamietam jak przezywalam Twoj porod bo my dwie sie na ostatkach zostalysmy
Dorcia Lenisława zdolniacha Pieknie jej juz idzie.
Co do chodzenia to Miśka mi uciekala w sobote w hurtowni. Zobaczyla jakis rozowy chodzik i co ja postawilam (bo dzwigac klocka juz nie daje rady) to ta w nogi Opanowala juz bardzo dobrze chodzenie w butach zimowych, bo na poczatku chodzila jak w protezach
madziaska Hania bedzie wygladac bosko w tej kiecce!
Kimuś czekamy na foty, prezentacje i relacje z Roczku Kubusia
polunia nie no prezentacja pierwsza klasa Ja swoja skonczylam, ale pokaze dopiero 11.11
A o ta witamine D pytalam, ze wzgledu na te zeby, a wlasciwie ich brak Poli. Ktos kiedys mi mowil, ze czasem jak zeby nie moga sie przebic to trzeba zwiekszyc dawke wit.D, no, ale to lekarz musi orzec.
Ogladalismy w sobote foteliki i chyba bedziemy musieli kupic Maxi Cosi bo Romer-y nie pasuja do naszego zajebistego auta Za tydzien kupimy.
Miśce sie podobaly laptopy w hurtowni wiec chyba jej kupimy, jeszcze taki stoliczek edukacyjny z FP mi sie podobal.
Aaaa testowalam- jedna kreska Czy teraz juz do menopauzy bede miala takie schizy?
Michalina wczoraj i dzis przebudza sie z histerycznym placzem, nie wiem o co chodzi, pewnie zeby. Dostala Ibum, ale nie bardzo efekt widac.
Ide legnac, brzuch mnie cos boli, chyba ciotka jedzie
Dobrej nocy!