- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kimuś mam 100 slajdow bo w tym programie tylko tyle mozna i zjebiscie ciezko bylo wybrac
My juz od pol roku w duzej wannie
madziorskie moja Miśka wszystko szybko lapala, jakies 8-9 miesiecy miala jak ja zaczelam uczyc. Wtedy lepeij kumala niz teraz
Zdrowka dla Izy.
No teraz to naprawde spadam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Madziorskie, ja daje na szczoteczke odrobinke pasty AQUAFRESH dla dzieci od 0 do 6. naparwde malusio, bo i tak ja zjada
Ide laseczki spac
Jeszcze pare minut do 24, ale juz teraz zeby byc pierwsza
Kubusiu kochany moj zieciu, wszystkiego co najlepsze na roczek. Rosnij zdrowo, samych slodkich chwil!!!!!!!!!!!!!!!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam dokłądnie takie samowrażenie jak Pola, że Ona taka grzeczna Nie to co Lenia
My już w brodziku prysznicowym od początku lipca
Ha ha Kubusia mina rewelacyjna
Kimuś gratuluje wagi.
Madziorskie co dzisiaj w menu?
Izunia też zdolna dziewczynka. Lenka też już troszeczkę potrafi, ale ją głównie tańcowanie i skakanie interesuje
Zdrówka dużo dla Izuni.
Co do pasty to ja głównie daje Lenia samą szczoteczkę z wodą, a tylko czasami z pastą. A mam jakąs dziwną od bratowej z Anglii- Hello Kity
No i już ładnie chodzi. Z dnia na dzień coraz lepiej- więcej kroczków.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
U nas wczoraj dzień w rozjazdach oczywiście. Zaproszenia na roczek rozdane. KRzysia kuzynka z meżem zrezygnowali, tzn ona z góry powiedziała, że ich nie bedzie. A dlaczego? Bo nie Myślę, że jej przykro, bo oni juz długo się starają o dziecko.
Teście ok.
Idę na śniadanko
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Aurelko kochana nasza kruszynko, wszystkiego najjjjjjjjjjjj
Moja Hania grzeczna?????? hehehhe, dobre Jest bardzo ruchliwa, wszedzie jej pelno, ale usiedziec w miejscu gdy sie bardzo czyms zabawi tez potrafi...
Brawo dla Leni
Hania nadal boi sie isc sama, dwa kroczki, mowi bam i siada na pupie
Zdrowka dla Izuni???? Jak tam nocka madziorskie????
Dorcia, pewnie przykro kolezance, ze nie maja dzidziusia... No, ale moim zdaniem Lenislawie sie nie odmawia
Milego dnia:)
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Sto lat dla Kubusia w jego pierwsze urodziny
I spóznione dla Hani
UUU Malina normalnie twoja waga , to ja się przeraziłam.No jelitówki to specjalnie nie miałaś , żeby zgubiC kg.ale teraz musisz się wziąśc i chociaż te 2 przytyć.
Madzia kurcze , ale Hasnia "wydoroślała" a jak włoski ma juz długie.
Madziorskie zdrówka dla Izuni
Izunia tez juz duzo umie
EE ja tez miałam iśc na dukana i co przez te chorby to nie wiem jak sie nazywam Ale ide od poniedziałku
no i jest marynarz
hehehe Madzia bardzo dziekuję , ale zapomniałam , ze moja mała tez z 2
U nas nocka od tygodnia normalna , w końcu.z tym , ze moja kac hana @ przyszła ze zdwojona siłą tak jej chciałam i musiałam spac w podkładzie poporodowym , bo tragedia i tak przeciekłam.
Docia troche nie ładnie ze strony tej kuzynki , no ale trzeba uszanować czyjes zdanie , nie to nie .Niech żałuje
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O kurcze Luśka współczuję takiej mocnej @.
Tobie dietka nie potrzebna.
Mnie na tym dukanie brakuje warzyw. Chyba jednak będę robić odstępstwa. Uwielniam marchewkę, kupiłam kilka dni temu kilo i patrzy na mnie.
Od marchwi to chyba za wiele nie przytyje co?
Dostałam juz dziś 2 telefony od kuzynek co mają Leni kupić. Jeju, jak ja sama nie wiem. No ale mówiłam, że jest fanką myszki miki, no i teraz obawiam sie, że dostanie kilka takich interaktywnych myszek
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
I 100 latek dla Aurelci
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kubusiu najlepsze zyczenia w dniu Twojego swieta!
Aurelciu dla Ciebie tez buziaczki na ostatnia miesiecznice
Dorcia u nas chyba wszyscy kase beda dawac, ciotce mowilam, zeby kupila Misi domek szczeniaczka z Fisher Price-a bo jej sie bardzo spodobal w sklepie. My tez jej napewno jaks zabawke kupimy, chyba laptopa i cos jeszcze pewnie
Kuzynka troche dziwna, ze nie chce przyjsc na urodziny... A to Ci co pisalas, ze obgaduja zawsze?
Miśka spi, Batman poszedl na spacer, ja ogladam "Gotowe na wszystko", no zyc nie umierac.
No i dzisiaj piatek!
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorcia no ja mysle , że marchewka nie zaszkodzi
Madziorskie jak tam Izold , lepiej cos?
Luska no to @ na całego , współczuję
Aaa , własnie ja tez dzis dostałam , HURRRRRAAAAA
Ni cholery nie weim co jeszcze miałam napisać.
Zaraz jade z dzieciakami na obiad do mamy a mam taki sajgon w chacie jakby jakies tornado przeszło. Dwa dni ogarniecia po lebkach i się burdel zrobił
W ogole to tak mi sie nie chce robic roczku , że głowa mała. No zupelny brak weny na jakiekolwiek planowanie czy cus. Nawet zaproszeń nie mam. W sumie mial byc 1.12 ale z racji tego , że nie robię tych cholernych andrzejek to moze zrobie 24.11. Jeszcze nie wiem , musze zadzwonic do D brachola czy czasami do szkoły w ten dzień nie idzie , jak pójdzie to jednak 1.12 bo lubie tego małego gnojka i chciałabym żeby był. No małego gnojka piszę bo On 6 lat mlodszy a charakterek to gorszy niz ja ma Ale chyva przez to dobrze się z nim dogaduje , chociaz jeszcze kilka lat temu to koty darliśmy na czym swiat stoi , widocznie trzeba bylo sie dotrzec
Pola śpi na raty , jakis taki kiepski ten sen ma bo spi w sypialni a juz dwa razy się ovbudziła jak Kacper krzyknał czy jeżdził na betoniarce(normalnie jej to nie rusza).
Chodzenie nadal mojej córki nie interesuje , jak mówie chodx do mnie to klap na dupsko i po czterech.Zębów oczywiscie tez brak ale za to dziasla jak banie
O i robi papa , daje cześc , przybija piątke , pokazuje różne rzeczy paluszkiem , wiecej nie pamietam ale kilka dobrych rzeczy by sie jeszcze znalazło. Odwidzialao jej sie z kolei przytulanie , normaln ie wierzga sie i ni cholery nie przytulisz gada
A ja wczoraj tak zmarzłam na cmentarzu(w sumie to nogi mi tak cholernie zmarzły) , ze dzisiaj juz smarkam. Zaaplikowałam sobie cały arsenał specyfików z czosnkiem włacznie i licze , że szybko minie.
No i tyle , koniec egoistycznego posta.
Aaa , Luska , zeby nie byo , że zapomniałam , skaładałam Aurelci dzis zyczonka kilka postow wczesniej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My dla Leni- Miki, sztabki i impreze.
Ta, co obgaduje nic nie mówiła. Krzysiu zaniósł jej zaproszenie. Powiedziała tylko, że będą.
Ale masz dobrze z tym, że Batman sam se wychodzi. Choc ja w sumie też źle z Daisy nie mam, bo ona wcale nie chce wyjść ze mną. Nie wychyla się dopóki Krzysiu nie przyjdzie
Dziś idę do fryca na odrosty. Zastanawiam się czy obciąć wlosy. A jednej str mnie wkurzają, a z drugiej szkoda mi.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
KUBUSIU STO LAT STO LAT!!!!!!
Aurelciu buziaczki
I zalegle buziaczki dla Hani oczywiście Faktycznie Hania na podstawie zdjęć wydaje się taka grzeczniutka i spokojniutka ale "cicha woda brzegi rwie" więc pewnie niezły z niej urwis, a wszystko i tak uchodzi jej na sucho przez wygląd aniołka
Malina mnie by się taka jelitówka przydała , bo ostatnio na za dużo sobie pyszności pozwoliłam
Dorciano to będziesz pewnie miała całą rodzinkę chodzących Myszek Miki
A ja dzid nie poszłam do pracy!!!!!Wzięłam dzień wolny, żeby spędzić czas z Natalką. Wtorek też będę mieć wolny bo to małej urodzinki
Natalce wychodzi druga dolna jedynka ale wydaje się jakaś taka krzywa
w piekarniku robi się własnie indyk z warzywami będzie wyżerka
A my ciągle coś Natalce kupujemy...a to ciuszki a to zabawki i wiem, ze na ur też dostanie tylko prezenty a nie kaskę wiec postanowiliśmy z M wpłacić na konto Natalki trochę kasy...
Natalka coraz dłużej sama stoi i czasem uda jej się przez przypadek zrobić z rozpędu dwa trzy kroczki Jak wstaje nad ranem to pierwsze słów jest "am am"czyli jest głodna i chce jeść i zauważyłam, że jak przychodzi pora karmienia to sama z siebie też to mówi jak się kąpie w wannie i mówię do niej "myju myju" to się zaczyna myć po brzuszku i ramionach strasznie słodko to wygląda. poza tym jak sie jej zachce to powie: mama tata papa...szału nie robi
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gratuluję @ ha ha
Zdolniach Pola.
O tak, wczoraj było mega zimno. Staliśmy na cmentarzu koło małego na mszy, ale szybko niestety zrezygnowaliśmy, bo zimno jak cholerka. Ale mój tata został. To dobrze, bo tak głupio żeby nikogo nie było przy Młodym.
Emka Lenia też ma krzywe zęby
No i dobrze, że nie poszłaś do pracy A co tam Imprezkę też macie we wtorek, w dniu urodzin? My ponad tydzień po :/
Cały czas nie wiem co do tej spódniczki Leni ubrać. Szukam jakiegoś fajnego bodziaka, ale nic nie ma ciekawego.
Z tego bolerka Krzysiu sie śmiał, wiec nie wiem. W ogóle ono kosztowało 3 dychy, na stronie też, a teraz w niedziele patrzę i cena 49,99 - 20%. Ludzie się nabierają na to, że w promocji Ja też, ale cenę tego akurat widziałam wcześniej.
Ale chyba to kupię, podoba mi sie, choc w sumie nie wiem czy do tego stroju będzie pasowało. no nie moge sie zdecydować
Emka nie pisz tutaj o takim dobrym jedzonku, bo głodna chodzę. Za chwile ugotuję sobie łososia, tzn mam od T, tylko muszę go podgrzać
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
A przyszła nam dziś kurtka zimowa dla natalki, która na e bayu kupiłam...wyobraźcie sobie, że jest na 6-9 miesięcy czyli 68-74 cm(a nie jak myślałam na 9-12) i jest na Natalke dobra!!!!!
kupiłam też 2x body z długim rękawem....fajny maja wzór... zrobię później fotki i wkleję. poza tym nic już nie mogę kupować, bo od rana słyszę od M, że nie mamy pieniędzy!!!!!