- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Malina przypominam żeby nie było, dzisiaj X-factor

- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziś może jak będę miała wenę to umyję w końcu podłogę w salonie, bo wczoraj młoda rozmazała na niej banana

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aaaaa i czemu Dziecko wyslalas mi 60zl?! No juz przesadzilas.
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Polunia śliczną masz córunię! I jaka zdolna!
Ania dobre z tym napisem! Hi hi A Wojtuś cudowny! Ja to uwielbiam to imię, bo kojarzy mi się z moją pierwszą poważną miłością... no ale wyszło jak wyszło, dzisiaj się przyjaźnimy! i czasami ze smiechem wspominamy te czasy, gdy bylismy razem... tylko mój małż nie lubi... heh nie dziwie mu się!
Więc Wojtuś ma już plus u mnie za samo imię! I do tego blondynek o niebieskich oczkach.. ech... sliczny jest!
Chciałam oglądać, ale chyba przeoczyłam ten odcinek.. dzisiaj był? ja też sobie nie wyobrażam jak można 7-9 kg przytyć? no chyba, że najpierw ktoś schudnie 5 i plus te 7 to razem 14 ... ja przytyłam 14,3 kg ale miesiąc wcześniej urodziłam,a całą ciąże słodyczy nie jadłam bo wogóle nie miałam na nie ochoty! A od poczatku ciązy apetyt mi dopisywał, bo żadnych mdłości nie miałam.
aaa czyli jednak nie przegapiłam... w piątek mają chyba byc nie?
Nic zmykam bo słyszę, że mój wziął się za składanie mebli więc idę mu pomóc żeby nie było... Iza spi wiec mamy chwile dla siebie.. akurat na skręcenie jakiegoś mebelka hi hi
do później pa pa
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mikołaju buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziaczki
Kima ja pracuję od 8.30 do 17 ...z domu wychodzę przed 8 a wracam przed 18

Dorcia to myślę, ze trzeba zrobić Lence zdjęcie z tym guzem i się na forum pochwalić

Malina ja juz prawie zapomniałam o Wszystkich Świętych bo w Anglii prawie w ogóle się go nie obchodzi...zawsze bardzo lubiłam to święto no ale cóż...życie. Za to uwielbiam Halloween i u nas się mówi "Trick or Treat". Jutro muszę się przebrać do pracy... wszystkie dzieciaczki od tych maluszków z baby roomu po starszaków z pre-school tez się przebierają i będziemy mieć tzw. Halloween Party. Dom już od tyg mam ozdobiony duchami,potworami, lampkami w kształcie dyni, pajęczynami itp itd

Luska o matko ale się Aurelcia namęczyła!!!!!Ukochaj ja od nas

poluniamała akrobatka ci rośnie

aniaaja tez nie wiem jak to jest przytyć w ciąży 7 kg!!!!mnie przybyło dużo więcej...pod koniec było nawet 15-16 na plusie...za to moja mama z bliźniakami(czyli ze mną i moja siostrą)przytyła 9 kg!!!!
A dzis rano Natalka bawiła się moim tel. W drodze do pracy chciałam wysłać M smsa a tam patrze zamiast polskich znaków wyskakują jakieś chińskie!!!!!!Okazało się, ze dziecko zmieniło mi język klawiatury na chiński i japoński!!!!!Trochę się namęczyłam zanim do tego doszłam

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Lenisława śpi, choć pewnie się obudzi, mając to ostatnio w zwyczaju i zaśnie po 10.
He he Polunia Ona się bała tej piosenki Will I Am- This Is Love- tam był murzyn i w tej reklamie też jest. No tej reklamy to wyjątkowo się boi. Płacze niesamowicie.
Nasza pralka właśnie coś szwankowała, więc mi się udało

Ha ha Kochana Damian na następne Walentynki w prezencie uszczelni Tobie ta szybę

Ha ha to Cię Kacper urządził z telefonem.

Madziorskie powodzenia w diecie. Od jutra Tobie towarzyszę. Tylko cholerka Krzysiu mnie dziś zdenerwował i na przeprosiny kupił Rafaello. Muszę je schować

Oj to Ci Izunia. Pewnie dla niej to plucie jest śmieszne.
Aniaa ha ha to se zakupiłaś cukierasów. U nas nie chodzą.
Ola fajnie, że mężuś dał Tobie kwiaty. Potrafią być czasami mili.
Ha ha Madziorskie dobry ten mąż kumpeli

Aniaa Ty wyglądasz ślicznie. Co Ty chcesz zrzucać? Wojtuś jak zawsze fajowy

Co do Rozmów w Toku to dziś nie oglądałam, ale coraz bardziej mnie denerwują. Kiedyś ciekawe, poważne tematy, a teraz to coraz więksi debile.
Malina kopertka była w sam raz. Choć jak ja ujrzałam nie dowierzałam, że tam mogło się to zmieścić, ale nawet pogniecione nie było. Jeszcze raz dziękuję.
A w ogóle to powinnaś oberwać, bo mało się odzywasz, a widzę, że podglądasz.

Madziorskie czekamy na fotki mebli.
Emka lepiej zdjęcia nie, bo jeszcze mi ją odbiorą. Zasekurowałam go trochę takim czymś zimnym i jest lepiej. Choć zobaczymy jak będzie jutro.
Koniecznie nam fotki tutaj wklej w przebraniu no i domku.
Ha ha Natka –Agentka

Lenia dziś przeszła kilka razy całą długość pokoju

No a tak to nic ciekawego

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

emka to super imprezka w pracy się zapowiada

A dzieciaczki nie boją się duchów i potworów?

Dorcia ależ oczywiście, że ona się przy tym smieje i cieszy jak głupia! Gorzej ze mną... co prawda jak powiem, że nie wolno tak robić to chwilę nie robi, a potem znowu... a i zaczęła na nowo zgrzytać zębami! No tak mnie to denerwuje, że sama nie wiem dlaczego!
A na obiadek dzisiaj miałam piersi z kurczaka w przyprawach upieczone na elektrycznym grillu. Mężowi do tego ugotowałam 2 ziemniaki (normalnie to 4 zawsze gotowałam i wydawało mi się smiesznie mało w garnuszku, a dzisiaj 2 to już wogóle...) i surówke miał od niedzieli taka kupną. A ja do piersi miałam ugotowane jajco na twardo;) zapiłam herbatką, a potem po godz zrobiłam sobie ciepłe mleczko.. i nawet nie jestem głodna. Musze wybrac się na zakupy i kupić jakiś nabiał 0%.
Za to nie mam pomysłu na jutro!
Uwielbiam tort malinowy!
jedna komoda do połowy skręcona i chwilowo przerwa by Izuni nie obudzic...
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1

pisze z telefonu bo wracam do domu. znowu pilam he he

Dorcia Twoj pomusl z Mamita moim zdaniem jak najbardziej na moejscu.
odezwe sie jutro he he

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
A pomysł, żeby mamie dać kwiatki super sprawa, ale bedzie imprezka tyle solenizantów

Madziorskie w I fazie możesz np zrobic kotlety mielone (mięso wołowe i z indyka) tylko zamiask bułki dajesz otręby owsiane, albo np watróbki drobiowe, jest trochę tego

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
otręby, nabiał, słodzik by się przydał to bezy bym sobie zrobiła

nie wiem co tam jeszcze musiałabym z podstwowych skłądników kupić, żeby móc cokolwiek robić z przepisów Dukana? rzecz w tym, że mogłabym coś zrobic ale nie mam składników! u mnie na wsi niby 2 sklepy na krzyż, ale nie ma tam takich cudów:( a do marketu 6km nie chce mi sie jechać... ale chyba nie mam wyboru, bo ile mozna jajka jeść>...
a na obiad najlepiej cos co moge męzowi podrzucić też tyle, ż ejemu jakieś dodatki ugotuje..