- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Właśnie wróciliśmy z zakupów. Głównie to były zakupy Z ale dokupiłam pare rzeczy do lodówki i innych pierdół Jak to po zakupach - humor rewelacyjny
Malina chyba z Miski jakaś modelka będzie bo foty ma rewelacyjne
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Miśka z tymi 2 włosami w kucyku mnie rozwaliła a to gdzie leży na miśku i pije sobie to już wogóle padłam aparatka mała
Madziorka zdróweczka dla Izuni, oby szybciutko przeszło
Dorcia ja tam bym Karoli za nim w świecie kasy nie dała A swoją drogą, czy T wie, że ona pali? Czy skrzętnie to ukrywa? Z tymi kwiatami super pomysł wg mnie, mamci napewno będzie miło Złóż też życzenia od Ciotek z forum, ona taka przyjemna ze zdjęć
Aniaa dołączam do dziewczyn - ślicznie wyglądasz a Wojtuś zdolniacha
Polunia miło mi, że dotarłaś do mojego porodu był zajebiście beznadziejny, bolący i wogóle masakrehszyn, ale jak patrzę na Kubunia to już nic nie pamiętam
Co do haloween to ja tego kompletnie nie czuję, bo nie jest to święto nasze polskie, dla mnie to durnota, ale nie przeszkadza mi, jak inni palą dynię
Ja już żyję roczkiem, menu mam prawie ustalone, trzymajcie kciuki, żeby ten tort mi jako tako wyszedł, bo nie mam za bardzo kasy, żeby zamówić, taki jak chciałam kosztuje 170zł Więc sama zrobię
Dobra i ja wrzucę jakąś fotkę, bo jeszcze tym razem mnie Polunia opitoli za brak zdjęć
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja lubię Haloween. Lubie te ozdoby, szkoda, że u nas nie jest tak bardzo popularne i zgadzam się z tym że nasze świeto jest smutne, ale skłania do refleksji. W sumie to większośc naszych świąt czy kościelnych czy państwowych jest obchodzone na smutno.
Lecę do kuchni bo młoda dorwała się do szafki z koszem na smieci - jedyna nie zabezpieczona...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Ucałuj Izunię, niech gorączko szybko się od niej odczepi.
Kubuś jak zawsze boski. Ta dziurka w policzku jest świetna. lenia też ma, ale nie aż tak widoczną
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kima wcale się nie dziwię, że żyjesz roczkie, bo mam to samo, choć jeszcze daleko. Nie moge się już doczekać, a z drugiej strony mam stresa.
Powodzenia na Waszej imprezce. Nie zapomnij zdać nam tutaj szybciutko relację, no i fotki, dużo, dużo
Kochane ja już pewnie do jutra wieczorem sie nie odezwę, więc się żegnam i do napisania.
Buziaki
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
oj /biedna Izunia, dużo zdrówka zyczymy z wojtusiem
Michasia i Kubus wymiatają słodziaki.
Ja siedze sama męża wysłałam na zakupy i zabrał ze soba wojtka a ja sie byczę, i zekam na dzieciaki, ale cos chyba w tym roku nie przujda bo juz 18, eh i kurde bede sama musiała zjeść cukierki ;
Kima na pewno uda Ci sie trocik
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Młoda dorwała się wcześniej do szafki pod zlewem i powyciągała wszystkie siatki i worki na śmieci...ech...musze wymyślec jak ta szafkę zabezpieczyc...
Znikam na film z mężusiem. Do jutra mamuśki
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale w pracy miałam ubaw!!!!!Dzieciaki tak poprzebierane, ze masakra!I w ogóle wszystkim udzielił się zabawowy nastrój więc dzień fajnie zleciał
Aniaau mnie co chwilę ktoś puka do drzwi i prosi o cukierki
Malina mina Michasi na ostatnim zdjęciu wymiata
Dorcia no to zaszaleliście z ta sztabką złota
Madziorskie buziaczki od nas dla Izuni. Niech szybko zdrowieje!
Za niecały tydzień Natalka skończy rok!!!!Wzięłam sobie dzień wolny w pracy...szkoda, że M będzie musiał pracować, no ale jakoś we dwie sobie damy radę i miło spędzimy czas Na pewno odwiedzimy Starbucksa mama na kawkę a Natalka na jakieś słodkości
Tak poszłam ubrana do pracy...
A to po pracy...kilka chwil z Natalka zanim poszła spać...
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
nie bede juz ponownie dzis pisac nie mam sił..
Iza nad gorączkuje.. teraz spi... idę tez się połozyc bo nie wiaodmo jak nocka...
pa pa
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Dzis pewnie bedzie mniejszy ruch, wiec moze chociaz troszke nadrobie
Kimus widzialam, ze pytalas o torcik... Jedna pani mi upiecze, tzn biszkopty i mase, a reszte zrobie sama. Zamowie chyba ten lukier marcepanowy na aalegro. Zrobie to wczesniej zeby sprobowac czy zjadliwe.
Ojjjj, a Kubunio jutro ma urodzinki Moj zieciunio kochany
Dobra, ide nadrabiac
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Spróbuję dzisiaj po krótce napisac to co wczoraj napisałam i mi zniknęło.. ech nadal jestem na to zła!
Izunia miała kiepską noc! Cała noc tempka! Teraz zasnęła więc zjadąłm sniadanko, umyłam włosy i mam chwilę by nadrobić wczorajszą nieobecność.
Olu ja przez WIFI się łączę z netem, który jest w domu rodziców obok.. ale mam problem bo często rozłącza i musimy jakoś kabel przeciągnąc do naszego domu i wtedy będzie juz ok.
Kima no to tzrymam kciuki za torta, by się udał jak nigdy dotąd!
Kubus jest niesamowity! On jest po prostu cudny!Takiego zięcia bym chciała ech..
Mi Halloween jest całkiem obojętne. Sama nei obchodzę, ale nie mam nic przeciwko jak inni pala dynię, czy dzieci chodza i zbierają cukierki...
Dorcia pewnie, że podrzucę jak tylko coś dobrego ugotuję zaraz będziecie miały przepis! Wczorak zrobiłam naleśniki, które mi smakowały, a mężowi nie!
2 jajka, 1/2 szkl mleka, łyzka skrobi kukurydzianej, szczypta soli. wszytstko razem zmiksowałam i smażyłam na rozgrzanej patelni bez tłuszczu! Nadzienie zrobiłam serowe.
Chudy ser, podusiłam widelcem, dolałam trochę mleka 0,5%, trochę słodzika w proszku i dużo cynamonu mi smakowao i się najadłam mega;) tym bardziej, że cały dzień byłam tylko na 2 jajkach zjedzonych koło 14... więc wieczorem te nalesniki tak mi weszły, że szok...
Aniu no widziusz udało Ci się z cukierasami
A jak myslisz czy będąc tydzień na Dukanie mogę w niedzielę na imieninach męża chrześniaka zjeść kawałeczek ciasta lub czegos innego z obiadowych dań? Bo jesteśmy na obiad i potem kawę zaproszeni i nie wiem w zasadzie... trochę głupio wogóle nic u nich nie ruszyć... ale nie chcę zabyrzac diety z drugiej strony... doradź coś plis...
emka super wyglądałaś! Natalka również!
A powiedz mi, bo widzę, że macie osłonę na kominek. czy ona się nien nagrzewa?
No to tak by było po skrócie odpisane na nowo...
Miłego dnia i pewnie do wieczora! My nie idziemy na żadną msz ena cmentarz bo nie chcę Izuni na taką pogodę wystawiać! Pojedziemy za chwilę na cmentarz do mąża dziadków i ja weźniemy, ale ja z nią zostanę w aucie (mam nadzieję że w aucie zaśnie, bo nim skończłam posta pisac to się juz obudziła..) a Przemo pójdzie zapalić znicze. Wieczorem poprosze moja mamę albo siostrę, żeby została z Iza a my skoczymy na inny cmentarz do moich dziadków i na miejscu mamy cmentarz, na którym leży mój dziadek więc tez pójdziemy. Ale Izuni nie bierzemy, bo mija się to całkiem z celem...
ooo cześc Madziaska
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny mam swietny sposób jak stracic 2kg w jedna noc! Grypa zoladkowa! Męczy mnie od wczoraj wieczór, cala noc w klopie spędziłam Masakra! Wpadne jak się lepiej poczuje.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Wszytkiego naj naj naj dle Haniiiii
Malina a może to nie grypa żołądkowa
Madziorskie no co ja moge Ci powiedzieć a no nie można , ta pierwsza faza najważniejsza bo najwięcej sie zrzuca w krótkim czasie, taka jest teoria a jak w praktyce to sama musisz zdecydować. Ja daltego idę na diete dopiero po roczku i do świat się biorę za siebie, nie ma to tamto
AAAAAAAAAaa Emka stroje świtne, super wygladalaś z córcią
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka