BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 1 miesiąc temu #460535 przez vestusia
Witajcie Kochane :)

Sto lat dla naszej dzisiejszej solenizantki :D Haniu sto latek :* :lol: :lol: :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #460539 przez luska
hej laseczki

W koncuy juz na serio wracam do życia :P
ale wirus złapała jeszcze Ł, Aureśce wyszły kolejne zęby i następne idą.Strasznie ja męczą w dzień , bo w noc jest oki

Przepraszam ale mimo chęci nie dam rady nadrobić .Obejrzałam tylko fotki :P .Dzieciaki jak zwykle cudaczne.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
w oczy mi się rzucił butki Poli , mi sie podobają , ale zdecydowanie wole obcas ;) Znowu u nas w zapijzdziejeweie dostałam zajebiaszcze szpile :P

No i tyle z mego pisania Aureska wyje do księżyca :ohmy:

A

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #460577 przez Dorciaition
Witajcie.

Hanulka sto lat!

My juz w domu.

Malina zdrówka. A testa robiłaś?
:silly:
Madziorskie noo ciekawe te naleśniki. Zrobię je :) A można ich zjeść ile sie chce? :)

Emme no aż się wzruszyłam :) O tak, to miesiąc naszych roczkowych dzieciaków.

Emka ale superowo wyglądacie. Natalka śliczna, no i mamusia też off course :)

Wpadnę jutro.

Buziaki

Alanek[*] :(

12 lata 1 miesiąc temu #460640 przez polunia
Helołłłł :)

NAJLEPSZE ZYCZONKA DLA HANULI :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Malina uuu , współczuję i szybkiego powrotu do normalności Twojego żołądka :blink:
No i też pomyslałam to samo co Dorcia - testowałaś???

Dziś nie popiszę bom zdechła :P

Buziaki , miłej nocki , papa :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #460649 przez Malina86
Czesc Babuszki!

Ze mna lepiej. Waga po rewolucjo zoladkowej 46kg! Mogloby tak zostac.
A od kiedy to sraczko- rzygaczka jest objawem ciazy? :laugh: Zrobie testa w niedziele. Pamietam, ze w ciazy w drugim, albo trzecim miesiacu tez mialam taka akcje... :huh:

emcia wygladalyscie szalowo na Halloween!

Vestusia tos sie spisala :silly:

lusia no dziekuje Ci bardzo, ze do mnie wirusa przyslalas :laugh:

No i ja przez zle samopoczucie nie wychylilam dzisiaj nosa z domu. Odwiedzila mnie mama ze swoim bratem i moja siora. Od mamy kazanie dostalam, ze wygladam jak cien, ze wszystkie kosci mi wystaja i ogolnie to chyba to zatrucie to od odchudzania bylo w jej mniemaniu.

Ide moja prezentacje konczyc :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #460653 przez madziaska
Mialam nadrabiac i dupa blada ;)

Malynaaaa, kurka 46kg to faktycznie malo... Nie przesadzasz kobitko???? Ja cm nizsza, a mam 48kg i wydaje mi sie, ze za chuda jestem... ;)
Z tego co wiem, to rzyganie na cizaze, a sraczke niejedne mialysmy jak porod sie zblizal :P

Vesta, a co TY taka milczaca????

Chlopek, Sebus juz duzy chlopak :kiss:

Zdjecia cudne :)

Ide zobaczyc do sypialni, Hanka nie spi a juz 21.25 :angry: Sz z nia walczy :silly:

Dziekujemy za zyczonka :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #460663 przez kima
Hej Pipeczki Moje :laugh: :kiss: :silly:

No my dzisiaj dzień w rozjazdach - najpierw na cmentarzu, ale tylko świeczkę położyć, bo ziąb jak cholerka ;) W sumie to 8st było, ale i tak jakoś wietrznie i zimnuśko, a potem do teściów i do moich rodziców, generalnie dzień udany :)

No ja właśnie też już prezentację kończę, jestem już na 10 miesiącu :laugh:

Malinex, haha ale by było, gdybyś była w 3cim :laugh: jaja jak berety :laugh: Ale może rzeczywiście Luśka Ci coś podesłała, u niej wszyscy srająco-rzygający ostatnio :laugh: No rzeczywiście kości Ci wystają,ja jestem 6kg lżejsza niż przed ciążą, ale kości żadnej u mnie się nie dopatrzy :P

Madziaska, to nie ma spania dzisiaj moja synowa? :laugh: Kubunio mój po takich wojażach, padł jak mucha zaraz po kąpaniu :laugh:

Właśnie coś Ty Vestolini milcząca taka? Może Ty zaciążyła cichcem? :laugh:

Dorciu Kubuś ma nawet dwa dołeczki w obu policzkach :laugh:
A zapomniałam chyba napisać, że avatarek świetny, jaka poważna Lenusia - myślałby kto, z niej przecież taka śmieszka :laugh:

Luśka fajnie, że @ dostałaś, skoro chciałaś :P

Z tego co piszecie, to nie doszły Wam te fotki od Sarenki ze zjazdu? Bo pamiętam jak pisała, że wysłała ;) Sory, że tak pytam, bo mnie przecież nie było ;)

Emcia haha uśmiałam się ze zdjęc :laugh: Natalka jaka mała czarownica :laugh: :laugh: :laugh: ale urocza! :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #460671 przez Malina86
madziaska no ja 46kg to przez ta chorobe mam, bo tak to 48,5kg. Ty napewno chudsza niz ja jestes, ciezkie kosci widocznie masz ;)
Haha myslisz, ze porod sie u mnie zbliza? :laugh: No to chyba by mnie wzieli to tego programu "Ciaza z zaskoczenia" :laugh:

Kimuś no jakos nie dostalysmy tych sarenkowych fot. One chyba przez Kambodże ida :laugh:
Ja wlasciwie prezentacje skonczylam, musze tylko jeszcze jutro Miśce fotke pstryknac jak pokazuje ile ma lat :laugh:

Ide legnac, glowa mnie boli.

Baj :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #460674 przez kima
Malinex, ile Ci slajdów wyszło?

Ja narazie mam 124 :ohmy: , a to jeszcze nie koniec :laugh:

śmierć mnie tu zagryzie :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #460679 przez madziaska
Malinka, no moze i ciezkie kosciska mam ;)

Kimus, gwiazda padla w ramionach tatusia w koncu ;) Bez cyca sie obylo ;)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 1 miesiąc temu #460682 przez kima
Moja synowa Cudowna gwiazdeczka :kiss:
Ona się mieści jeszcze do wanienki?
My już od ponad miesiąca w dużej wannie :laugh:
A włoski ma świetne, jakbyś jej tak z tyłu zapuszczała a przód podcięła :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #460684 przez madziaska
Kimus, no w wanience na lezaco sie juz nie zmiesci ;) Siedzi tylko w niej. Wanne mam bardzo duza, nie chec mi sie codziennie czekac az sie woda naleje, aby choc troche ja zakrylo ;) Fryzure Hanka ma jak Czech ;) Musze jej tyl podciac ;)

12 lata 1 miesiąc temu #460687 przez madziorskie
Cześc mamusie!

Jestem wykończona! Moje dziecię cały czas gorączkuje i co jej zbiję tempkę to na nowo narasta... przed chwila mierzyłam i ma 38,3... jak pójde spać podam jej coś przeciwgorączkowego i pewnie nurofen bo ze smakiem go połyka... a mam pedicetamol to właśnie mam problem z jego podaniem, no chyba, że w herbatce... ale czy wypije herbatkę?

HANUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANIE!!!

Musze sobie w końcu pospisywać, które dziecię kiedy ma swoje święto ;)

Malinaooo to nie dobrze... a czy to na pewno jelitówka??? :silly:

Aniu bedzie w niedzielę ciężko, no ale postaram się wytrwać w diecie.. to już będzie 7 dzień.. więc warzywka tego dnia wprowadzę i będe mega szczęsliwa! Mam nadzieję że teściówka stanie na wysokości zadania... ech może jej podpowiem, ż ejestem na diecie, o co chodzi w tej diecie i zeby zrobiła coś co będę mogła schrupać... zobaczę.. zawsze serek lub jogurt z otrębami moge zabrac ze soba hi hi :laugh: :laugh: :laugh:

Albo powiem, żeby jajca ugotowała to z jogurcikiem zjem...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dorcia no właśnie niby mozna ile się chce ;) mi wyszły z tego przepisu 4, jednego zjadł mąż a resztę JA :lol:

Malina ojoj to TY naprawdę jesteś mega szczuplutka! A twoja Miska taka zdolna dziewczynka! No moja to za nic nie chce pokazywać na nic palcem... a ile ma lat to wogóle!

Ale pochwalę się co umie moje 10-miesięczne dziecię..
-pokazać jaka jest duża
-zrobić kosi kosi łapci oraz brawo.. no bo w końcu to to samo.. :laugh:
-uczy się robić "pa pa" tzn wyciąga wyprostowaną rękę, rozczapirzy paluszki i ostatnio uda jej się raz machnąc całą ręką, ale najczęściej to tak tzryma wyprostowaną jak.. hitler niuekiedy.. tylko inny gest bo rozczapirzone paluszki...
-umie pokazac jaki ma kaszel... dlatego nie do końca wiem czy ma kaszel czy tylko udaje...
-i to w zasadzie wszystko... nic nie mówi, nie powtarza... a jak powiem "powiedz mama" to się smieje w głos... heh czasami "lala" powie ale to sama z siebie pewnie przez przypadek, a nie celowo

chciałam ja nauczyć ile ma latek, albo jakie dobre było.. ale jakoś cięzko jej przychodzi nauka... może ma jeszcze czas???

madziaska na pierwszym zdjęciu tak na pierwszy rzut oka jakbym Ize widziała...
ząbki pianą myje? :laugh: Jaka ładniutka Hanusia! Osttanie zdjęcie baaardzo mnie się podoba!!! Serio kojarzy mi się z moją córcią... za to na 2 zdjęciu zupełnie nie podobna!

oo a powiedzcie jakiej pasty uzywacie? bo ja tylko samą woda jej myję, ale myslę, że czas już chyba pastę wprowadzić jakąś dziecięcą... coś polecacie sprawdzonego?

Zmykam bo zaczęła płakać... dobrej nocy mamuski

12 lata 1 miesiąc temu #460689 przez polunia
Cudna Hanula! :kiss: Ona mi sie taka spokojna ulozona , ale to chyba za Mamusia ma :blink:

No Malina Madsziaska Wy to waga piórkowa :side:

Kima jak skończysz prezentację to ja nam tutaj wrzuc , Malina Ty też!

Łoo , to Miska pokazuje ile ma latek , super!

Malina ja mysle ,że Sarenkowe foty Odra do Ciebie płyną :silly:

No to sie napisałam , koniec reklam , uciekam na film :blink:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #460690 przez kima
Ups! :blush:

Hanulko synowo moja 100 latek od Ciotki, a Kubuś mi kazał przekazać soczystego buziaczka :laugh: :kiss:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka