- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nie wiem co za przesyłka ale na bank znaczek był naklejony skoro dotarła

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Co do Dukana, to od wczoraj jestem. Nigdy na niej nie byłam, więc dla mnie zupełna nowość! Od wczoraj do dzisiaj rana (w tej samej piżamie) 1kg mniej... ciekawe to, ale skoro mniej jadłam to i jelita się oczyszczają i dlatego mniej w nich zalega i pewnie stad ten kg... zobaczymy dalej... ale ja chce czekoladę! zwłąszcza, że przed @ jestem...

NO bez przesady! Żeby rocznemu dziecku mięska nie dać??? To moja ma 10 m-cy i juz spore kawałki potrafi sama gryźć... tyle, że ja same chude jej daje, najczęściej cielęcinkę i piersi z kuroka

Mozecie pisac Madziorka byleby tylko nie myliło się z Madziarką

Iza pewnie bedzie niska, bo ja i mój małż jesteśmy niscy... chociaż nózki ma chyba długie jak na nią więc juz całkiem rewelka

Dorcia no nieźle z tym przepytywaniem z obsługi pralki... hi hi
co do soczków z rurką to spróbujcie przelac do szklanki i tą słomkę od kartonika dać... bo jak ściśnie za mocno kartonik to wylatuje wszytsko.. poza tym jak ścisnie to nie musi ciągnąć, a ma nauczyc się ciagnąć przez słomkę, więc może lepiej tak spróbować?
jak pisałam słowo ciagnąć to tak jakoś dziwnie sama do siebie ise usmiechnęłam.. hi hi
Batmanik 3 razy czytałam że drogie te tory... i dopiero po chwili zajarzyłam, że nie tory a torty... ile smiechu mam przy tym teraz..

Aleksandra bardzo ładny torcik! Wygląda bardzo apetycznie... zwłaszcza, że od wzoraj jestem na diecieeeeeeeeeeeeeeee....

BUZIAKI DLA MIKOŁAJKA! 100 LATEK!
Luska dużo zdrówka dla Was i przede wszystkim dla dzieciaków, bo one zawsze najgorzej przechodzą! I najwięcej obaw o nie...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dorcia oj biedna Lenka! Ucałuj ja mocno! A jakiej to pisoenki się boi? he he murzynów się boi.. dobre

Super, że jestes z pralki zadowolona! Jak kiedys będziemy wymieniali pralkę (oby nie prędko) to tez sobie taką kupię...a może już będą z funkcją prasowania????

Oby wykonali te torty i oby nie za kosmiczną cenę!
Polunia no akrobatka nie ztej ziemi ta Twoja córnuia! Dobrze, że sobie nic nie zrobiła! A Kacper nie kepszy skoro rozlewa herbatę... no co to ma być?
Aaaa własnie! Nie pamiętam , która to pisała, że jej córcia pluje jedzeniem? Wczoraj Izabela zaczęła podczas jedzenia wymawiac tak jakby literke "P" wraz ze śliną.. normalnie tak jakby pluła jedzeniem bo kawałki jedzenia, slina jej z buzi wylatuja... od wczoraj ma buraczkową na obiad więc byłam zła, bo po buraczkach trudno potem sprac...
rano dostała kaszkę z jagodami i to samo... udusić...
To prawda bez faceta jak bez ręki! Szkoda Malina, ze nie przyjedzie!
Ania, Polunia bardzo fajnie tak dostac ciuszki! Ja na poczatek dostałam po bratankach całe siaty ciuszków dla Izki, a dla niemowląt sa takie uniwersalne, że nie było problemu i jej ubierałam. Teraz mam po nich dla niej dresiki (błekitne, zielone), dwa sweterki (brazowe) a reszta to juz typowo chłopiece wiec odpada... ale od drugiej bratowej dostałam siatke ciuszków to właśnie sporo rajstop, kurteczke, 3 czapki, bluizeczki (ale za duże sa na razie) więc też już sama mam mniej do kupienia!
Polunia ojj tam mnie się wydaje, ż epodswiadomie wyszukujesz pretekstów by czuć się jak w ciąży... no chyba, że...
50 zeta to faktycznie nie duzo, bo widziałam że po 100 są.
A kurteczka za duza by była w takim razie bo Iza 68 nosi czasem 74

Super, że siedzenia ładnie się wyprały (wyprałas) i sladu nie ma! A tym bardziej smrodu!
Ojj laski, aż Wam zazdroszcze tych walentynkowych prezentów...

Polunia i jak telefon znalazłaś????
A Iza spi od 14:10.. ciekawe kiedy się obudzi, bo zazwyczaj równiutkie pół godzinki tylko...a tutaj już 50 minut

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
a Iza właśnie się obudziła... ech miałam nadzieję jeszcze na wstawienie obiadku...
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ale ci maluchy skitrały telefon Polunia nieźle i jeszcze te dzwięki wyłączone
Kurde ale gapa ze mnie, czytałam Was zamyśliłam się i zapomniałam co miałam napisać.
Chyba mnie tez by się jakas diet przydała
Kupilam dzisiaj z wojtkiem pałno cukierków, bo dzisiaj ten Halloween w zeszłym roku byłam nieprzygotowana i dzieci musiały się zadowolić owocami, mam nadzieję że w tym roku nie zrezygnują i tez przyjdą, bo jak nie to się zalamie , bo wszytkie te cukierki i czekoladki sama będę musiała zjęść, a wszytkie kupiłam takie jak lubie oczywiście.
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dostałam dziś od męża kwiaty...bez okazji

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Olu ale fajnie mężulek się postarał, ehhh moj to brak słów na niego, nawet młotkiem bym mu do głowy nie wbiła żeby kupił kwiatka dla żony swojej.
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
A Hallowin jutro jest... bynajmniej u nas jutro chodzą i pytają cukierek czy psikus?
Apropo to opowiem Wam coś...
kumpela moja mi opowiadała, jak jej mąż przyjął dzieci... dzieci przyszły, zadzwoniły dzwonkiem, on wyszedł i dzieci do niego: cukierek albo psikus... a on do nich mówi "cukierek" wziął cukierka sobie od nich i poszedł... a dzieci w szoku były buaha ha ha ale psikusda nie zorbiły.. hi hi
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ale sie uśmiałam z tego psikusa!! Dobre! U nas nie chodzą w halloween (czy jak to się tam pisze) ale ja staram się robic świateczny nastrój w domu

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

W zeszłym roku koleżanka po pracy pojechala po cukierki, wraca do domu, a tu na drzwiach napis kredą " Tu mieszka czarownica co nie daje dzieciom cukierków"

Polunia, Pola slodka, ale aż sie wystraszyłam jak zobaczyłam ja na tym krzesełku

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A z Wojtusia to już "kawał chłopa"