- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorcia ale Lenia poszalała , skąd w tych naszych dzieciaczkach tyle energii to ja nie weim , nie , juz wiem , to sa te wampiry energetyczne czy jak tam one się zwą
Łoo , prezenty swiateczne Boziu ja nawet jeszcze przez moment o nich nie pomyslałam W sumie to ja robie tylko dzieciom , w sumie jest ich 6 i 2 moje do tego Staram sie wszystkim równo kupować , a i tak schodzi na to kupe kasy. Średnio 100 na jednego z reguly , w tym roku pewnie okroje jeszcze bo kryzys przyszedł Dla rodzicow i rodzeństwa(razem z zonami czy mezami - a co się bede rozdrabniać ) jakąs pierdole , z reguły sa to jakies swiąteczne wydania czekoladek , jakies ferrero czy mon cheri , musi im starczyć
Chociaz już wczoraj D powiedziałam co chce w ramach prezentu gwiazdkowego(bo ja lubie bardzo praktyczne - ostatnio nauszniki emu , przdostatnio buty emu , przedprzdostatnio dolce gusto , wczesniej chyba jakis portfel ). No a tym razem buciki kolejne , o takie cudo. D patrzył na mnie jak na losia ale juz chyba przywykl do mojego specyficznego gustu www.crocs.pl/crocs-berryessa-tall-suede-...d=060&cgid=women-new
Powiedzcie , ze zajebiste
Wyczaiłam je przy okazji kupna butów dla Kacpra jemu kupilam takie , mam nadzieje , ze sie sprawdzą , podobno maja byc do -20 stopni www.crocs.pl/crocs-kids-crocband-gust-bo...6&cgid=boys-footwear
Dorcia prezentacja piekna , normalnie prawie mi lezki polecialy , kurde to chyba zly objaw
O , to ja Ci podesle zdjecia a Ty mi zrobisz prezentacje bo ja nie kumata w tym temacie
Czyli jednak kurteczka w kropeczki , bardzo ladna Spódniczka mega!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
madziorskie powodzenia zyczę! Trzymam kciuki zeby Ci sie udalo wytrwac na Dukanie
Co do obiadków dla dzieciaczków to ja Ci nie pomoge bo u nas słoiczki ida , no chyba , że mam cos takiego na obiad co i Pola przeżuje to jej daję i nic jej nie jest , a przyprawiam normalnie(z tym , że ja wogóle mało przypraw uzywam).
Ja tez bym się bała czy tego dzyndzla od naciagania nie odgryzie , ale widac , że zabawę ma przednią
Wysyłam i dziergam dalej , pewnie z 5 postów mi wyjdzie Miłego czytania
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
A siorze pomagam, bo jakoś tak zawsze mi się z dzieckiem kojarzy.. 8 lat młodsza jest i zawsze taka mała mi się wydaje (chociaz jest wyższa ode mnie)... no i na dodatek robi za niańkę gdy musimy wyjść...
A my stwierdziliśmy, że w ramach prezntu światecznego kupimy sobie ekspres do kawy.. licze na jakies promocje... oo taki: www.ekspresyjura.pl/produkty.php?menu=1&subm=10&model=4
rok temu kupilismy sobie aparat foto.. coby można było dziecię fotografować
23/24 listopad mam szkolenie w Nowogrodzie koło Łomży... szkoda, że tak daleko, bo jak zasypie to nie wiem czy dojadę tam, a chce jechac aytem bo nie mam zbytnio połączenia ciapongami... zabiorę kumpelę "po drodze" więc w dwójkę pojedziemy.. oby pogoda była przednia.. może być zimno byle drogi nie było oblodzone i zasypane sniegiem...
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
a powiedzcie mi tak w skrócie co na oniad w I fazie mozna jeść?
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorcia odrost pojawia mi sie juz po jakims tygodniu , jak miałam taki naturalny kolor to nie było tego nawet za bardzo widac i nawet 3 tyg z nimi chodziłam ale teraz mam te czerwone i juz mam "francuski od tylu" Kosmetyczka mi mówila , że mam sobie przemalować paznokcie zwykłym czerwonym lakierem ale w domu mam tylko jakis stary co sie juz gumowaty zrobił a co jestem w Las Vegas to zapomne kupic
Kima jaja to by były jakby bliźniaki wyszly Boziu , nawet nie chce mysleć , tfu tfu
emka prezentacja cudna , kurde , fajny ten Twój M , ze takie rzeczy dla corci robi , mojemu by pewnie nawet to przez myśl nie przeszło
madziorskie czekam za zdjęciami mebelków Ja juz D zapowiedziałm , że po nowym roku jade po meble do małej pokoju , tam sa ale takie "dorosłe" a ja chce właśnie takie dla "małej księżniczki"
madziorskie podobno na Gwarnej nad Sfinxem(pisze się przez X czy KS ) jest jakis wielki lumpeks , kiedys w esce reklamowali. Tyle razy mialam się tam wybrac i jakos dojechac nie mogę
Aaa, i kupiłam w końcu Poli ten nieszczęsny kombinezon.
Kurteczka sklep.coccodrillo.pl/product/15549/Odziez/KURTKA/KURTKA.html
Spodnie sklep.coccodrillo.pl/product/15524/Odzie...E_TKANE/SPODNIE.html
Oczywiscie dla siebie nic nie kupiłam
madziorskie faktycznie malo fajnie z ta kuzynka w Stanach ale trzeba byc dobrej mysli
Ooo , Kima cos podejrzany ten Twoj apetyt , ostatnio w ciązy taki miałas powiadasz
Okaże się , że jak zaczna zachodzic to wszystkie naraz
Kubuś obłędny , te jego oczy
emka widze , ze i Ty sobie jesienny nastroj zakupami poprawilas
Luska powiem jedno , Twoje dzieci sprawdzaja Twoja wytrzymałośc Toz to srodek nocy! Ale przynajmniej Ł mial okazje sie wykazać Widzisz jakiego masz fajnego Męża
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
madziaska no w koncu sie odezwałaś
Torcik bardzo ładny! No patrz a ja myslałam , że z takim napisem bedzie
Jak tam zakupy? Pochwal się
Vestusia ogromne gratulacje dla Zuzanki Widzisz , w koncu Cie zaszczycila samodzielnymi kroczkami My nadal na czterech , no ewentualnie wchodzimy na krzesełko czy zmywarke i chodzimy przy wszystkim co sie da ale puścic sie boi Ale dobrze , niech za wczesnie się nie puszcza bo to nieładnie w tak młodym wieku zaczynać
Dobra , wysylam bo zaraz mi zje i dostane oczopląsu albo
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No tylko wlasnie z tymi rozmiarami nie zawsze si,etrafi Ja chciałam Poli kupic jakis uzywany kombinezon na allegro bo niektore sa w naprawdę idealnym stanie ale własnie problem z rozmiarem. Niby wymiary podane ale dopóki nie przymierzysz to nie wiesz Niedawno kupiłam Poli kurteczke zimowa na allegro i wszystko super. Stan naprawdę idealny , mieciutka cieplutka tylko taka ździebko na wcisk
madziorskie Izolda cudna! Ona taka malusia drobniusia , a wtej czapie kucharza to mega uroczo wygląda!
Mi ta piosenka się mega podoba. Stara jak swiat ale zajebista.
Mi sie jeszcze podoba piosenka DeSu , przed swiętami wszędzie jej pełno az do znudzenia ale tez ponadczasowa jak dla mnie
Łeb mi pada , więcej nie dam rady przeczytać.
Może to i lepiej bo mi administrator jeszcze konto zablokuje za zbyt duza ilosc postów
Aaa , miałm jeszcze napisać. Jechalismy dzisiaj do teściow i w sumie kółko zrobilismy spore bo jeszce cos po drodze jechaliśmy załatwić i Pola mi zaczęła na środku takiej wielkiej krzyżówki ze światłamui wymiotować. Bidula zaczęła sie krztusić. Nie wiem jak to zrobilam ale tak szybko ja wypięlam i wzięlam do przodu (bez wysiadania z samochodu - origami na porzednim siedzeniu z siebie zrobilam ), że do teraz nie weim jak to zrobiłam. Biedna sie cała zarzygala , swój fotelik , mnie i jeszcze moje siedzenie D zjechal na pobocze ale nie bylo opcji wyjsć z samochodu bo zdązyla się cala spocic przy tym , poza tym była bez kurtki i czapki a na dworze piździawa. Jak juz było po akcji wypiła pól butelki herbaty i jechala ze mna na przednim siedzeniu , taka boczna droga pojechalismy do teściow , ale z tyłu nie bylo opcji bo zarzygane wszystko i ciasno jak cholera miedzy dwoma wielkimi fotlikami. Bidula moja , poszło sniadanie i obiad Pewnie ja zemdlilo , słońce swiecilo jak oszalałe(niby maja te osłonki i ciemne szyby są ale i tak grzalo jak smok) , mielismny trzy ronda jedno po drugim i efekt byl jaki był
Uciekam spać! Buziaki
ZGAGA MNIE MECZY CAŁY CZAS , ZARAZ JA SIĘ
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
ja tylko na chwile
mala wczoraj zaczela chodzic:)) chodza juz jakies listopadowe brzdace??
rzucila mi sie w oczy wiadomosc anakol o bidonie
super sprawa mala juz pije z niego kilka miesiecy- nauczyla sie od igora- on nie mial od kogo dlatego nauczyl sie jak skonczyl rok
u mnie sie troch epozmoenialo ale znajde chwilke to napisze
trzymajcie sie cieplutko papap
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas dzis pogoda do dupy , zanosio sie na ładny dzień , slonko swieciło ale nachodzi coraz wieksza mgła i dupa ze spaceru.
Ja mam humor do dupy przez te moje Andrzejki , normalnie mam aż 18 osób! Poczekam do końca tygodnia ale pewnie nie mam na co juz liczyć Normalnie w szoku jestem , nigdy jeszcze nie mialam problemu z zebraniem kompletu gosci a tu taki zonk!
Pola ma dzis ewidencyjny dzień jeża! Teraz śpi , może jak wstanie bedzie miłała lepszy humor.
Aaa , obudziłam sie rano bez zgagi!
Aurelcia jak Luska?
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Sorrki, że nic nie pisze, ale moje dziecko dziś ma rozwala. Nie dość, że nic nie zjadła jeszcze, a jest godina 13:45 to chciałabym być cały czas na rękach.
Gotuje jej teraz sam makaron, bo lubi sobie sama go podjadać. No mam nadzieję, że chociaż coś skubnie.
Wpadne wieczorem jak zaśnie.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa