BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #465127 przez polunia
Hej Gwiazdy :woohoo:

A moje dziecię jeszcze gada w łóżeczku. W drodze do domu (całe 2 km od mamy do mnie :blink: ) usypiała a teraz walczy i nie w glowie jej spanie. Moze za chwile znudzi jej sie gadanie samej ze soba i jednak zdecyduje sie pojśc spać.

Póki co lece poczytać :side:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #465145 przez madziorskie
A co Dorcia czy my nie szczęśliwe?? Pewnie, że szczęśliwe!

Ja pomarańczowych pampersó nie lubię, tzn. ani razu nie miałam... ale słysząłam, że nie mają tej rozciągliwej gumki w boczkach.

emka o której to wyszłaś z domu???
Ooo ale fajnie będzie miała Natalka! 2 imprezki urodzinowe no no no.. gorzej z matką... ale miło spędzisz czas i to się liczy!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Polunia a co to za gaduła mała??? spac a nie gadać! Moja ostatnio to nie ma mowy, żeby sama zasnęła, bo zaraz wstaje i koniec... szkoda, bo juz sama zasypiała, a teraz wróciłam do punktu wyjścia... :huh:

Dzisiaj seskanowałam moje zdjęcia z USG.. 12 ich mam ;) a brzuszka to nie bardzo mam fotki... ale za to mam kilka zdjęć 4 dni przed porodem ;) a z poczatku ciąży 1400 bo brałam slub wtedy :P hi hi i teśc robił ile chciał... he he

12 lata 4 miesiąc temu #465165 przez Malina86
No Michasia spi :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu #465180 przez polunia
emka ze niby Ty w kompleksy wpadniesz :cheer: Przecież Ty chudzina jesteś!

A Natalka niezłą imprezowiczką kiedyś będzie jak już teraz z racji urodzin dwie imprezy "zaliczy" :blink: Ale fajnie - więcej prezentów dostanie :woohoo:

Pola tez zajada budyń , ja robię na mleku 3,2% i też nic jej nie jest. Dzisiaj moja mama jej zrobila lane kluseczki na mleku tak srednio jej wchodzily - za to mi bardzo smakowały :woohoo:

Vesta no w końcu :woohoo: A z waga poszalals , weź Ty się juz wiecej nie odchydzaj bo kolejnym przecinkiem forumowym bedziesz :blink:

Juz wieczór a Twojego mega posta nie widać :dry: :silly:

Piosenke Arki znalazlam ale tej Taka tyci ni diabla nie moge zlokalizować nigdzie :dry: Ta Arki bardzo mi sie podoba , jak przegladałam prezentacje roczkowe na YouTube to ja slyszłam i tez myslalam czy jej nie wrzucic ale staneło na Wielkiej milosci.

Zdrówka dla Hanulki :kiss:

Malina no niska ta wanna moja bo ona troche w podłoge wpuszczona - zamysł byl ,że bedzie wygodniej ale wcale nie jest :silly: A do tego wlasnie sprzyja skakaniu na glówke do niej :dry:

Kurde Wy o tych opaskach do stroju a ja nie wiem jak wygladaja stroje Waszych Dziewczynek , chyba gdzies przeoczyłam :dry:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Dobra wysyłam i czytam dalej :woohoo:

12 lata 4 miesiąc temu #465194 przez Batmanik
no heja
wkoncu jestem

a co do pamkow to ja dzis zaliczylam tetre bo jeszcze jak pracowalam D...matka tak mala odparzyla ze nic nie pomaga i kora debu i alantan i linomag no doslownie nic wiec dzis probowalam tetrowe pieluchy ale zrezygnowalam po dwoch hehe no i zastosowalam argoslulfan bo bidula ma jedna rane..
ja narazie roczku nie planuje bo nie wiem kiedy D... zjedzie:(

dziekuje za przepis bede musiala mu zrobic ta zupe:))
empakl znam ten bol bo nie raz ja wogole dzieci nie widzialam jak szlam o 8 rano i wracalam po 21wszej i co ani wyplaty a raczej marne grosze i kupa stresu...
oj uciekam dziewczyny!!!
Milej nocki papa

12 lata 4 miesiąc temu #465210 przez madziorskie

[

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #465214 przez Dorciaition
To chyba ta piosenka

Emka super, że dwie imprezki się szykują :)

MAdziorskie
szczęśliwe, szczesliwe :)

Ja lubię te pomarańczowe, bardzo :)

Zdjęć z usg mam sporo, o brzuszku nie wspomnę- ciagle go fotografowałam, ale jakoś na prezentacje nie daje za dużo.

Moje dziecko śpi. Jeju jak ona się rzuca w tym łóżku. Zasnęła normalnie, potem godzinę spała odwrotnie- mając nogi na poduszcze, a teraz znowu się przmieściła na właściwą pozycje ;)

Kupiłam jej dziś kubez z bidonem. Kuźwa ja z ledwościa ciągnę tą słomkę, a co dopiero Lenia.

Też zmykam,

dobranoc

Alanek[*] :(

12 lata 4 miesiąc temu #465222 przez madziorskie
Batmanik u nas sprawdza sie Kalia. Przemywam jej pupcie przy kazdej zmianie pieluszki jak jest taka sytuacja.
a o co loto z ta praca

12 lata 4 miesiąc temu #465233 przez madziorskie
Dorcia pierwsze słysze ta piosenkę, ale bardzo fajowa jest!

A Iza spi w prawym górnym rogu i co ją niżej położę, to ona i tak do tego rogu się przykleja...

oki ja też zmykam do mężulka...

Dobranoc

12 lata 4 miesiąc temu #465255 przez polunia
Dorcia dla mnie Minnie i Miki to jedno i to samo , bardziej mi chodzilo o sama bajke, włączam mu z YouTube klub przyjaciól myszki miki i patrzy jak zaczarowany :woohoo:

Sorry za brak polskich znaków ale moja klawiatura cos nie styka :dry:

No tak , dobrze , że Lenia woli facetów - za matka sie nie wydala :silly: :kiss:

Malina A ocipieje jak Go zaczniesz po tym Outlecie targać :side: Kup nam czasem cos fajnego i podeslij :woohoo:

Dorcia teraz juz po ptokach , nic nie wygrałam , 99zl w plecy jestem i musze odrobic :dry: Jak kiedys bede obrzydliwie bogata to obiecuje , ze sie do raty kredytu dorzucę :side: Tylko moze byc problem bo nie wiem czy przez 30 lat zdaże sie dorobić :woohoo:

Nie no , prawie oplulam monitor(zapozyczone od Vesty :blink: ) jak przeczytałam o pożyczaniu pampersow od kobitki obok :woohoo: Podejrzewam , ze Krzys nie widzial w tym zadnego problemu :blink:

Dorcia ja cie proszę , co to za tekst z ciagnięciem słomki :lol: Czy może tylko mi sie tak skojarzyło :silly:

Madziorskie no no , do mężulka powiadasz :blink: :cheer:

No i jak nadrobilam to wszystkie polzly spać!!!

Dupa jasiu pan parasol! Ale halo halo , ja czekam za Vesta , obiecała byc wieczorem i co????? :cheer:

A i humor mi sie ciut poprawił , uzbierało mi sie 58 osób na andrzejki. No to sa juz takie pewne , zobaczymy czy ktos jeszcze sie zglosi. Do standardowych 100-120 jeszcze sporo brakuje ale to juz jest taka ilosc gdzie nie musze odwoływać bo sala bedzie w miare wypełniona a na drugiej zrobie wiejski stół i cos jeszcze do zapchania miajsca tylko jeszcze nie weim co ale pomyslę :woohoo:

No to ja tez lece w takim razie , buziole , papa :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #465262 przez polunia
Aaa , Dorcia , ten "Twoj" sprzedawca to widze , ze z Poznania jest. Ja kupowalam wyro w Gdńsku a Ty ciuchy w Poznaniu :woohoo:

12 lata 4 miesiąc temu #465273 przez luska
hej moje kochane

Tęskniłyście oj wy to kochane jesteście :kiss:
Nadrobiłam tak pi razy oko ale juz nie będę się zagłębiała , bo oczopląsu dostane..
sarenko no zaglądaj tu częściej i doczekamy się tych fot z powidzia??

No i tyle z mego pisana , ale tak mnie gardło zab i ucho bola , ze zaraz umrę i ukasza zaraziłam :dry:

12 lata 4 miesiąc temu #465283 przez polunia
No Luska to poszalalas z długoscią psota :blink:

Idź Dziewucho do lekarza , weż L4 , jedź do mamy się wychoruj a Ł niech z dziećmi zostanie , nie nie zostanie , bo Go zarazilaś :dry: To niech Mama przyjedzie do Ciebie a ty do wyra sie kladź a wczesniej do dentysty leć.

Jak juz Ci bedzie lepiej to zaszczyc nas swoja obecnoscią :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #465286 przez luska
no najważniejsze

Sto lat dla naszych roczniaków .buziaki dla dzieciaczków :kiss: :kiss: :kiss:

Ach no i nie wiem czy ktoś zauważył , że do party samc that coraz bliżej :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #465292 przez luska
Polunu kochana l4 nie możliwe , bo mamcia tez zdycha .Miała w zeszłym tygodniu wypadek samochodowy B) No mówię wam u nie to się tyle działo jak nigdy.ale teraz już luz tylko roczek na głowie mi został, wiec juz na bieżąco jestem z wami

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka