- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziś na pewno zasiąde do Was
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moje dzieci okupuja pralnie i ni cholery nie chca z niej wyjsc
Lece miłego dzionka Dziewuszki
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ha ha Pola Kacper lubi Minnie, a Pola zmywarki.
Lenia to jednak woli Miki, choć mamie bardziej Minnie się podoba, ale Ona woli chłopców- to chyba dobrze
Malina masz już jakiś pomysł na wierzch, na ten strój roczkowy?
Ja nie wiem :/
Wczoraj kupiłam opaski, upatrzyłam też rajstopki, ale są różowe, a wydaje mi sie, że za wiele tego różowego i wole białe.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
polunia nie zmienie suwaczka
Dzwonilam do hurtowni i kolor fotelika, ktory zamawialam raczej nie zdazy przyjsc do piatku Na stanie maja tylko czarny. W drugiej maja czerwony, ale 80zl drozszy.
Dzisiaj otwieraja w Szczecinie pierwszy w Polsce Outlet Park- takie wielkie centrum wyprzedazowe z sieciowymi sklepami, ale wszystko od 30 do 70% tansze. Bedzie Smyk, Reserved Kids i Cocodrillo I w dodatku to nawet po mojej stronie odry to centrum I wez oszczedzaj
Ide srajde przewinac.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Emka Twój M kochany jest, naprawdę.
Luśka tęsknimy za Twoimi specyficznymi postami .
Polunia, wiesz co, a jaaa??? Kredyt mam na 30 lat :/
Ha ha ciekawe po kim Polcia taka złośnica
Pierwsze zdjęcia Kacperka wymiata he he. A jak se fajnie razem śpią Polunia śliczna. E tam, jaki pulpet, przesadzasz.
Z prezentacją dasz radę. Ja przysiadłam i w 2 wieczory była gotowa.
Malina u nas właśnie odkąd Lenia musi mieć butlę do zaśniecia nie bierze smoka.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Czarny fotelik fajny- taki uniwersalny, więc i dla chłopca się nada
Opaski kupiłam takie allegro.pl/show_item.php?item=2749314426 i allegro.pl/show_item.php?item=2763410948 W ogóle bardzo podobają mi się ciuchy tego sprzedawcy.
Oo, to poszalejesz. U nas też jest Outlet, ale rzadko tam bywamy, bo zawsze jest masa ludzi i nic nie da się kupić.
MAdziorskie ja też po takim czasie zobaczyłam Lenię. Bardzo żałuję, że nie miałam nawet aparatu w szpitalu, bo te z tel to nie to samo. Jak zadzwoniłam do Krzysia mówiąc mu, że idę dziś na oxy i pewnie urodzę i ma przyjechać z ciuchami i aparatem to powiedział, że ok. PRzyjeżdza i nic nie zabrał. Kazał mi najpierw urodzić. Gdy zapadła decyzja o cc to też mógł szybko skiknąć, ale nie pojechał. Musiałam pampersy pożyczać od kobitki obok.
Nóżki Izki faktycznie chudziuteńkie A w tym pampersie jaka maluśka. Jejciu. Ile Ona ważyła jak się urodziła?
Kima super, że imprezka się udała. Takie opowiedzenie urodzin to mi się podoba>. Nawet z przepisami. Kochana jesteś. Torcik świetny. Masz talent. Prezenty Kubunio dostał super. Wyglądał jak zawsze cudnie. A Mamuśka jaka dżaga. No no Szkoda, że prezentacji nie puściałaś, ale możesz dodać zdjęcia z urodzin, nagrać na płytkę i podrować rodzince.
Sarenko my też tęsknimy. Koniecznie nam tutaj pokaż Twoich Przystojniaków.
Joanna a Ty co tylko tak na chwilę? Nie ładnie
Vestusia przywołuję Cię do porządku. Widzę pozytywny opis na gg, wiec opowiadaj nam tutuaj.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Polunia- wiem ile postwó bo się wyswietla ile naskrobałyscie od mojej ostatniej tu wyzyty-dziaj bylo 13:)
a dzieciaczki masz przecudne fajne foteczki...ja oczywiscie jak sie ogarne to tez cos tu wrzuce, no ale moje ancymony na bierząco pojawiaja się na fb
Dorcia- smutno ze familia nawala, ale zobaczysz i tak bedzie fajnie Lenia i tak bedzie szczesliwa z całej imprezy mimo ze nic nie zrozumie hehe
Domiś dopiero w tym roku zajarzył i co pare dni mnie prosi zebym zrobiła mu urodziny heheh
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Batmanik powodzenia! Daj znać kiedy będziesz w tv to zobacze sobie wschodząca gwiazdę...
Malina fajnie by było jakby udało się odsmoczkować. Iza ma tylko do zasypiania i chyba ciężko będzie oduczyć No ale, smoczek słuzy nam do zasypiania, bardzo rzadko do uspokajania. Jak byłam w poniedziałek w przychodni to przyszła babka z dwójką dzieci, które miały ok. 3 - 4 lat.. i ze smokami w buźkach! Okropnie to wyglądało...
Kima bardzo ładen dostał prezenty Kubuś. Iza ma klocki, ale wogóle się nimi nie interesuje. Za to ma coś podobnego (a raczej wersję uproszczoną) warsztaciku i ją uwielbia. Tzn ona ma tylko te 3 przyciski co świecą i się je naciska, a w zasadzie uderza w nie młotkiem (ona młotka do tej zabawki nie używa - tylko trzaska nim o podłogę) i nad tymi przyciskami są misie, które wyskakują jak naciśnie się przycisk świecący. Środkowym misiem mozna kręcić sobie w kółko i ona lubi bardzo tym misiem kręcić! Bardzo fajna zabawka, potrafi zabawić na długo. Ostatnio byli moi bratankowie (3 i 4 latka) i tez sie tym bawili, bo jak przestawi się tam taki guziczek to jest wersja, że tzreba zapamiętywac po kolei jakie światełka się zapalały i w tej kolejności naduszać. I za każdym razem o jedno światełko więcej trzeba zapamiętac Fajne to. U nas nazywa się circus pounder, nie widac producenta więc typowo chiński wyrób, ale bardzo fajny, bo zajmie dziecko na dłużej. Wpoisałam w allegro i jest... ostatnio nie było.. allegro.pl/muzyczny-ubijak-circus-pounder-i2770132336.html
Super się postarałaś i pokazałas wszystko co dostał! Jesteś wspaniała!
Bardzo fajny pomysł ze zdjęciami w ramkach!
U nas pomysł ze zdjęciami nie przejdzie, bo T. jest fotoreporterem, On wszystkie zdjęcia obrabia itp. I jakbym dała mu takie po zrobieniu to by pewnie skomentował, że to tzreebaby obrobić itp... Zreszta my się wycwanilismy i jak Iza ma nowe fotki, to mąż na pendrakuzawozi do T. a Oni wywołują i dają nam wywołane hi hi
Ale ktoś o lizaczkach pisdał na podziękowanie za prezenty więc nad tym pomysle.. no chyba, że któras z Was bedzie miała jakiś fajny pomysł...
Czy ja mogę schrupać tego ślicznego chłopczyka o imieniu Kubuś???
Przy takich maluszkach ta różnice 3,5 miesiąca nadal widać, ale już niedługo zaniknie;)
Heh zazdrosny
Super, że tyle zdjęć dałaś! Chyba każda z nas uwielbia oglądac zdjęcia z naszymi pociechami
Jeszcze raz wszystkiego naj naj dla Kubusia!
Polunia cudne dzieciaczki! A co tak do wanny lubi wskakiwac Twoja panna?
Ide grzac obiadek a zaś wracam nadrabiać
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Wczoraj młoda tak dała mi w kośc, że padłam na cyce. Kregosłup mnie tak napier..., że jeszcze dziś na prochach jestem a ona nadal swoje. Teraz spi, ale jak się obudzi to znowu bedzie to samo.
Dziś byłysmy na szczepieniu na różyczkę - naste pne dopiero w czerwcu Natalka waży 10kg i mierzy 76cm - kawał baby. A uśmiałam się z niej strasznie. Na szczepieniu troszkę płkała - nie przy samym wkłuciu tylko jak już było wstrzykiwane a jak pielęgniarka dała jej naklejkę "dzielny pacjent" to od razu banan na twarzy - przekupne dziecko! Lekarka powiedział mi też, że jak młoda je mleko modyfikowane to z mlekiem prawdziwym powinnam się wstrzymac do 3 urodzin! I bądź tu człowieku mądry a młoda tak uwielbia to mleko, a szczególnie kluski lane...oj tam. Raz na jakiś czas jej dam. A! I jajka mooże jeśc 3-4 razy w tygodniu, więc już lepiej
Dziś ide na kontrole do gina, mam nadzieję że już nie będę musiała ziółek pic bo mi juz nosem wychodzą a i swoje kosztują bo 170zł na 2 tyg.
Vestusia i Dorcia szkoda, że rodzina daje ciała. W takim dniu powinni byc wszyscy razem a spoy powinny byc schowane w kieszeń. Tak nie można...
Sarna no kope lat sie nie "pisałyśmy"
Kubuś jak zwykle mnie rozwalił. Te oczęta i loki..ech...gdybym była młodsza o 27 lat
Polunia prezentacja super
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
zaraz napisze, tylko pójdę po książkę...
To jest przepis z ksiązki Anny Ciesielskiej "Filozofia zdrowia"
zupa śniadaniowa
do ok. 1,5l wrzącej wody dodac
- szczypte kurkumy
- 2 łyżki kaszy jaglanej (mozna kukurydzianej - ja tak osobiście wolę)
- 3 łyżki płatków owsianych
- imbiru na końcu łyżeczki
- sól do smaku
gotować ok. 30 min, a potem dodać:
- łyżeczkę soku z cytryny lub utarte jabłko (zawsze dodaje jabłko)
- wrzaca wode, jesli trzeba uzupełnic ilosc zupy
- 5 orzechów włoskich pokrojonych (ja nie daje)
- łyzeczka rodzynek
got ok 1o min a potem dodac:
- masło i miód do smaku
got minute.
Można podac z chlebkiem z masełkiem lub sama...
Pisze 1 reka wiec bez pl znaków wybaczcie
Ide przebrac bo sie zesrała.. fujj...
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Dorcia to super, ze masz już prawie skończoną prezentację! Ja wczoraj się wzięłam ale tylko poczatek zrobiłam... 5 slajdów bodajże, bo najpierw muzyke musiałam ściagnąć.. he he
Ojj brzydka ciocia przeoczyła!
Wszystkiego najlepszego dla Olinki!
No Malina teraz to dopiero będziesz miała wyzwanie... hi hi no ale tańsze ciuchy więcej kupisz za te same pieniądze...
Dorcia śliczne opaski. Druga bardziej mi sie podoba!
Iza miałą 2250, a waga zjechałą jej do 2040g...
chyba jednak nie popisze bo znów na kolanach mi siedzi skrzeczy... nic ide ją uśpic...