BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 5 miesiąc temu #718255 przez nuśka09
Paula cieszę się że piesek się znalazł :) teraz to pewnie go z oczu nie spuścisz :)

Kochane mam nadzieję że najgorsze za nami a to co teraz to po prostu normalne sprzeczki :)
a co do psychologa to też uważam że to żaden wstyd, tak samo psychiatra bo po to są żeby pomagać.:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No ale już nie zanudzam :P
Kochane trzeba olać przeszłość i iść do przodu nie patrząc w tył :) a najlepiej jeszcze to iść pod prąd :) głowy do góry kochane co nas nie zabije to wzmocni! :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #718264 przez Agusiak
nusia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #718285 przez Tośka27
No to wyobrazcie Sobie ze ja tez sie eczylam na nerwice

11 lata 5 miesiąc temu #718294 przez Agusiak

11 lata 5 miesiąc temu #718298 przez Tośka27

11 lata 5 miesiąc temu #718304 przez nuśka09
Agusiak współczuję Ci bardzo, bo ciężko jest panować nad sobą.
Cholera wie skąd takie problemy się biorą... większość niestety siedzi w naszych głowach...
Damy radę :) teraz masz jeszcze większą motywację przy drugiej córci :)

11 lata 5 miesiąc temu #718307 przez ewe88
Kochaniutka twoja historia jest dla mnie szokiem! Kochana aż mi gęsia skórka wyszła. Biedactwo ile ty już w życiu przeszłaś i dałaś sobie radę! Teraz musi się wszystko zacząć układać.. mówią, że jak pierwsza połowa życia jest do d.. to 2 połowa będzie dużo lepsza! 3mam za Ciebie kciuki i zgadzam się z tobą w 100% nie przejmuj się ludźmi, którzy na to nie zasługują! Mocno ściskam! I życzę wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i twoich dzieciaczków! :)

11 lata 5 miesiąc temu #718309 przez nuśka09
Tośka kurcze to nie dobrze a próbowałaś w ciąży melisę pić? tylko że to nie na noc tylko bo wtedy tylko spokojny sen zapewnia ale powinno się 3 razy dziennie pić [file/]

11 lata 5 miesiąc temu #718314 przez Agusiak
dziewczyny ja piję czasem takie krople L72, poczytajcie sobie na necie. Nie wiem czy pomagają ale czasem muszę je wziąć i nawet teraz w ciąży, bo te moje tabsy niby bym mogła ale musiałabym zapomnieć o karmieniu piersią.
www.doz.pl/leki/p5400-L.72

Toska jak ja Cię rozumiem, też właśnie tak mam :(

11 lata 5 miesiąc temu #718315 przez ewe88
Nusia kochana ja nie wiem skąd wy bierzecie tyle siły! Podziwiam Was! I z całego serca życzę wszystkiego co najlepsze! Zobaczysz, że życie kiedyś wam to wynagrodzi! ściskam mocno! :)

11 lata 5 miesiąc temu #718316 przez Tośka27
Ale Kochana tak jak ewe pisze bedzie Okey Prawda :) musimy dac rade buziaki

11 lata 5 miesiąc temu #718318 przez Tośka27
Ewe DZIEKUJEMY :* :*

11 lata 5 miesiąc temu #718329 przez Agusiak
no pewnie,że damy radę, musimy, no bo jak inaczej? ;)
Uszy do góry :)

11 lata 5 miesiąc temu #718353 przez Karo290392
NUSKA
Mała dostanie paszport Angielski ale ze rodzice sa Polakami to po nas bedzie miała polskie czyli tak jak piszesz bedzie podwójne ale jak np. bedzie pełnoletnia to ma prawo wybrac czy chce miec podwójne czy tylko angielskie.

KASIAA
Z ciekawości weszłam na strone apteki ale nie maja czegos takiego takze zostaje mi jedynie jeszcze troche sie przemeczyc . jeszcze tylko kaszel został takze byle do przodu :)

OLECZKA
Uważaj bardzo na siebie bo wiem jak to jest u mnie tez ze niby mam odpoczywac ale jak maz w pracy to ktos musi wszystko pozałatwiac a ze auta nie ma to piechotka wszedzie, wczoraj w nocy znow pogotowie mnie zabrało ale na szczescie koło 2 nad ranem blismy w domku dostałam opierdal ze mam odpoczywac, jakies tabletki i antybiotyk bo jakas pierdzielona infekcja sie przypaletala i tyle .takze ile mozesz tyle odpoczywaj niech te nasze dzieciatka jeszcze posiedza w brzuszkach :)
Na twoim miejscu zadnych ubranek bym nie zostawiłą! Jak na nikogo liczyc nie mozesz teraz a Ty masz komuś ułatwiać?Czemu niby ?

ANECIA
Piękna czapka :D normlanie mnie zatkało :) Ja jestem pełna podziwu dla ciebie jak znajdujesz na to czas. u nas jeszcze maluszka nie ma a ja juz ledwo c oczas mam zeby kocyk dokonczyc

P@UL@
Cudowne wieści! Widzisz? wszystkie trzymałyśmy kciuki i sie psinka znalazła:)

A propo waszych historii to aż ciary przechodzą. ile wy sie kochane nacierpiałyście .. no ale jestescie silne babeczki co na kazdym kroku udowadniacie takze ze wszystkim sobie dacie rade :*

11 lata 5 miesiąc temu #718365 przez Tośka27
karo no trzeba trzeba na Ciebie pokrzyczec Kochana chyba trzeba Cie uwiazac :) hiiii MNie jeszcze ta dieta zalamuje nie dosc ze grosz do grosza czlowiek lapie to jeszcze jedz posilki nie wiadomo jakie kazdy co innego szok meczy mmnie to po porodzie chce bulke zwykla z maslem i wedlina i zjem ja jak nienazarta bo ile mozna sie glodzic w ciazy a tak sie boje insuliny ale chyba bedzie potrzebna zobaczymy :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka