- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
ale męczę się dziś strasznie cokolwiek nie zjem to do kibla latam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
od wczoraj mnie męczą bolesne wzdęcia ale nosz kurcze nie wiem od czego:(
Tośka ja tam się zupełnie na tym nie znam to nie wiem ile powinno być po posiłku... a co do męża to weź mu powiedz, że cię to wkurza, mój czasem też ma takie dni, że tylko przyjdzie zje, tv i komp i nic więcej to zaraz go opieprzam.
Agusiak szkoda, że nie udało się z tym kinem, no i z tą obrączką szok aż pościągałam swoje pierścionki jak to przeczytałam- i chyba dobrze zrobiłam bo też spuchnięte i ciężko było zdjąć.
Nusia jeżeli chodzi o zachcianki ciążowe to ja jedyne co to czekolada:D ale też mega rzadko:) Fajnie, że jedziesz na wieś odpocząć
Jutro znów do pracy... ale jeszcze tylko miesiąc- mam nadzieję, że dam radę...
Miłego:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mnie teraz martwi moja macica.. jak ona mi teraz często twardnieje nie chce brać za bardzo tej nospy ale chyba lepsze to niż poród przedwczesny Eh.. wiecznie coś...
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Dopiero usiadłam do kompa, jakoś cały dzień na dworze dziś, bo pogoda nawet przyjemna, a najpierw odsypiałam nockę Wczoraj niestety burza wygnała nas z działeczki i nocowaliśmy w domu, ale rodzeństwo K. zostało i siedzieliśmy pół nocy, jakieś filmy oglądaliśmy... Nawet fajnie było. Ja cały czas psa na oku muszę mieć, a że ten jak nie jest za gorąco to woli na dworze siedzieć to ja muszę z nim.
ewe88 może to skurcze przepowiadające? Ona raczej nie powinny martwić.
Elusia podobno organizm przed porodem się oczyszcza. Może warto o tym wspomnieć lekarzowi jeśli sytuacja się nie zmieni.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Elusia współczuję spraw żołądkowych, ale może przejdzie. Ja mam tak czasem jak jest duże słońce i przebywam na dworze, od razu latam do kibelka, ostatnio też mnie tak pogoniło jak się objadłam arbuzem ale był pyszny
Kochana dobrze zrobiłaś z tymi pierścionkami, ja żałuję że nie zdjęłam obrączki wcześniej i trzeba było ją przecinać
A u nas popołudniu słonko zniknęło i nawet leciutko pokropiło, ale i tak było bardzo ciepło chociaż o wiele przyjemniej.
Ciekawe jak będzie jutro
Podwórko podlane, wszystkie kwiatki też więc teraz odpoczynek a zaraz idę do wanny i spać
Miłego wieczorku
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
sobie odpoczęłam zjadłam kiełbaskę z grilla i miło spędziłam czas )
teraz oglądam film o Księżniczce Sisi jak byłam dzieckiem to leciała taka bajka i uwielbiałam ją
kurczę Malutki się dziś bardzo mało ruszał ;/ ale może przez ten gorąc...albo ma coraz mniej miejsca...no nie wiem, ale strasznie się wypina bo mi brzuch wywaliło i skóra boli...
wczoraj w aptece dostałam próbki balsamu palmers - cudnie pachnie!! ale drogi więc nie kupie nacieszę się próbkami )
Paula
ja dziś na wsi też musiałam swojego Freda pilnować bo mu się w główce poprzestawiało i zamierzał sobie jakieś wojaże urządzić ale brat go złapał na szczęście
Tosiua normy cukru są takie same dla każdego? może są inne dla kobiet w ciąży a inne dla mężczyzny wzrostu i wagi twojego męża? sprawdzałaś to?
Agusiak to teraz macie wolną chatę kiedy jakąś imprezkę robisz?
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kochana właśnie dzisiaj z T stwierdziliśmy, że chyba się starzejemy bo jakoś tak nam dziwnie jak rodzice wyjechali, stwierdziliśmy że jednak wolimy jak są, hehe, zaczynami woleć towarzystwo starszych chyba ha ha ha. Ale poważnie to wolę jak to my gdzieś wyjeżdżamyAgusiak to teraz macie wolną chatę kiedy jakąś imprezkę robisz?
nusia mnie za to coraz częściej ostatnio swędzi skóra na brzuchy i cycuchach i też wróciłam do smarowania się chociaż tego nie znoszą, ale może trochę ulży
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
co do smarowania się, ja już tak do tego przywykłam że rano i wieczorem muszę bo potem się czuję tak dziwnie, taki mój rytuał jak mycie zębów
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Co do naszych decyzji to szczeze mowiac wahamy sie ale raczej za wszelka cene chcemy sie postarac zostaj tutaj. wiem ze dla niektorych to glupio zabrzmi ale ciezko by nam bylo opuscic Anglię, tak jak bez zadnego zalu wyjezdzalismy w polski tak z tad nie chcemy wyjezdzac. dzis jeszcze w pracy sie bedzie seba pytal o mieszkania bo kiedys nam proponowali i ja mam w jeszcze jedno miejsce zadzwonic. takze zobaczymy. wczoraj na poprawe humoru mezus pojechal na ryby z kolega o 4 rano a o 2 wrocilismy z grila od znajomych , nastepnie o 9 zadzwonil mezus ze telefon utopili kolegi w wodzie i go lowia ale nic z tego nie wyjdzie i zebysmy auto ( z zona tego kolegi) wziely i sobie pojechaly na targ. upolowałam kilka rzeczy dla malej a wydalam w sumie 2 funty ale nie moglam sie juz oprzec po wszystkim pojechalismy do chlopakow a oni podbierakiem i sitkiem na patyku tego telefonu szukali a kolo nich taka kupa smieci wylowiona a telefonu nie było a co najsmieszniejsze wylowili dwa inne ale to nie był ten pozniej poszlismy do muzeum ( bo w uk wiekszosc jest wstep darmowy) i tak nam zlecialo do wieczorka. a dzis maz do pracy poszedł
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Brzusie śliczne, widzę każda wypoczęta, ugrillowana no i tak ma być
Elusia ja Ci powiem że ja tak miałam przez pierwsze 5 miesięcy ciąży co bym nie zjadła zaraz kibelek, czego bym sie nie napiła zaraz kibelek tak mnie to do szału doprowadzało że nie masz pojecia, a najlepsze że nic nie pomagało. Ale u mnie to chyba na tle nerwowym było bo bardzo przeżywałam zajście w kolejną ciąże. Może jak Ci nie przejdzie to warto do lekarza sie wybrać albo kup sobie smekte bo to nie dobrze tak wszystkie elektrolity sobie wypłuczesz z organizmu.
W nocy trochę popadało i takie rześkie powietrze teraz aż przyjemnie ale chyba nie na długo niestety Ja pół nocy nie przespałam i pewnie w południe będę umierać.
Karo super zakupy zrobiłaś, ja mam taki sam płaszczyk tylko taki blado różowy bardzo fajny
Miłego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nusia no ja jakoś nie mam ostatnio ochoty na imprezy szczególnie te u nas Zwyczajnie nie chce mi się niczego teraz przygotowywać a potem jeszcze usługiwać i na koniec sprzątać
U nas w nocy był zaduch że się zaś umęczyłam i zasnąć nie mogłam. Trzeba będzie chyba znowu wiatrak odpalić, bo zapowiadają ze to będzie najcieplejszy tydzień a taka pogoda ma być do 15 sierpnia.
Jednak zakup zasłonki do wanny to był strzał w 10 i wreszcie mogłam się wygodnie wykąpać i nie zlałam całej łazienki
od rana piękne słonko, więc dziś także czeka nas ukrywanie się w cieniu ale przynajmniej młoda wypluska się w basenie za wszystkie czasy
Miłego dnia
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
Karo ale super kolorowe ciuszki no ija ostatnio ich nazbieralam teraz po wyplaci pojde cos Kupie Maluszkowi jeszcze slarpetunie tez musze bo nie mam ani jednej pary koniec wrzesnia nie wiem jaka pogoda bedzie ale mysle ze chlodno juz
A ja nie dlugo szykuje sie do poradni diabetologicznej ach jej jak sie stresuje Mowie wam co ona powie na te moje cukry no niby z testu z 3 miesiecy mieszcze sie w normie spokojnie ale czemu one tak skacza jesli nawet sie ograniczac to czym jak ani zadnej bulki ani porzadnego obiadu sam drob pieczona ryba jak dla ptaka te porcje a ja potrzebuje wiecej wiec jak wroce sie odezwe Buziaki
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A dzisiaj idę prać ubranka, które dostałam, są czyste ale troszkę je odświeżę. Ale mam frajdę
Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia