- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Ja dopiero wyszłam spod zimnego prysznica a już się ze mnie leje :/
Wszystkie ubranka cudne
Tosia nie smutaj się
Elusia mam nadzieję że uda się jednak wyskoczyć na ten basen z młodym
Mój mąż też spędził chyba więcej wieczorów w garażu ze swoim motorem niż ze mną, heheh ale już się do tego przyzwyczaiłam i nie robię już żadnych niespodzianek tylko oznajmiam że planuję to i to i ma być
Kiedyś wyobraźcie sobie motor nawet z nami mieszkał, na starym mieszkaniu w kamienicy, gdzie T miał garaż ale nie był on ogrzewany i składał motor przez zimę w domu Ale że ja też mam do nich słabość to jakoś przeżyłam ale teraz w życiu bym się nie zgodziła
Śpijcie dobrze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
No u Mnie mma nadzieje jakos zacznie sie dzien jak zwykle spac nie moge jak Maz wychodzi do pracy a wieczor przychodzi okropnie BOLI MNIE GLOWA. Mowicie ze maz Garaz ogrodek A MOJ KOMPUTER i TELEWIZOR takze chyba nigdzie nie jest slodko i jak jeszcze sie odezwe na temat komputera to odrazu GEba wlk. o co ci chodzi ...ja uwazam ze na niego nie moge wogole liczyc po zakupy jak pojdzie to jakby laske robil co mma kupic itp. jakbuy go w domu nie bylo nie wie cego brakuje nawet wszystko jA. on wraca z pracy juz on najechetniej polozyl by sie polezec no a ja kiedy leze wczoraj wizyta i lekarza nie na miejscu kawalek drogi wymeczona Skwar okropny ale wrocilam obiad zrobiony podany za jakas chwile do sklepu poszlam a wcale tez nie mam blisko a on jak siadl to juz przysnal jak siedziec na kompie do 2 rano ma sily a pozniej stuka puka bo do pracy zaspal echhhhhh.wie ze upal ciezko mi chodzic tak daleko do miasta to mowie czy jutro pojdzie mi po specjalny chleb a nie mozesz naprawde sama mysle dobra pojde poradze sobie kurde jak mu ciezko mowie jutro sprzatnac trzeba juz krzywil sie no ludzie do kolego caly dzien pojechal drzewo rabal caly Bozy dzien i zyjje a tu poco mi pomagac,ma za dobrze i jeszcze ja odezwac sie nie moge bo juz o co mi kur*** chodzi.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My jak zwykle w domku, nawet się nigdzie nie ruszamy, tylko tyleco po podwórku. Potem młodą pewnie do basenu wpuszczę bo już jest mocno ciepło a dopiero 8.
Tosia no ciekawe na jak długo starczy mamie tego zainteresowania :/
Z kosmetyków to ja na pewno kupię:
alantan plus
bepathen
linomag i sudocrem zawsze mam
emolium do kąpieli
i jakiś krem z filtrem na dwór
inne:
roztwór soli fizjologicznej
woda morska
biały jeleń do prania
Miłego dnia
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
Podpaski poporodowe wkladki laktacyjne oliwka do ciala aa i kropelki na koleczki nie pamietam nowe sa na D jak bede w aptece zapytam prawdopodobnie sietne dalci nie wymymyslam nie mam pojecia.
Agusiak a moje dziekco przez wakacje nie wie co to Woda raz bylo tu nie ma gdzie baseniku a nad jezioro nie ma czym i kto podwiezc nawet rodzenstwo ma wysrane na to.A maz moglby rowerem pojechac Corcia smiga od 5 lat ponad 4 km do jeziora ale poco zmeczy sie za bardzo pewnie tluamczac ze powietrze anie ma w rowerze, wstyd.
Ewe Kochaniusia no jak piszesz czesto cie wspominam wgole o tym jak mowilas ze wogole lekarz u Ciebie ta kpodchodzi to w szoku bylam uspokoilo mnie to ale jak u nas podchodza to drastyczne Moja akurat nie jest tolerancyjna widzi ze ja Nie chce za nic Insuliny i nie straszy mie rozmawia ze mna mowi ze martwi ja to ze chudne. A w innej miejscowosci kolezanki jezdza to juz dawno po kilka razy bym wbijala to insuline i porod tez w innym miescie jak z insulina a jak ja mam tu lekarza ktory ma mi Ciecie zrobic nie rozumiem i co tam pojechalabym i tam bym rodzila sama a grom go wie nic nie rozumiem z tego.
ja juz wszystkim powiedzialam ze po porodzie cche bulke zwykla nawet bez dodatkow i ziemniakow chyba sie najem z nawet jogurtem nat samym by Misiowi malemu nie zaszkodzic Niunka moja spi a ja juz zupke gotuje poszlabym do tego miasta i bym miala z glowy bo upal ale nie wyjde sama nie zsotawie jjej
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
•Kosmetyki:
- Chusteczki nawilżane do pielęgnacji
- Krem do ciała i twarzy
- Krem przeciw odparzeniom (alantan plus, bephanten)
- Płyn do kąpieli (emolium, ziaja)
- Patyczki bezpieczne do czyszczenia uszu
- Płyn do prania Biały Jeleń, Jelp
- Myjka, gąbka do kąpieli
- Octenisept
- Sól fizjologiczna
- Woda morska do noska
- Witaminy K i D
- Gaziki jałowe
- Duże płatki higieniczne
- Krople na gazy, kolki (espumisan, infacol)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Mam takie pytanko do Was... Macie moze czasami cos takiego ze podczas zgięcia sie nawet lekkiego czujecie napieranie na szyjke ? bo u mnie to strasznie uciazliwe jest od wczoraj i mialam nadzieje ze mi przejdzie no ale nic caly czas. moze to jakies rozciagaanie sie wiazadeł czy cos ? ale skad to napieranie ? skołowana juz jestem
ogolnie to mala sie nade mna zneca. tak kopie mocno i caly dzien ze rano budze sie obolala i z zakwasami a brzuch w ciagu tygodnia zwiekszył obwód z 105 do 110 cm. to ja sie nie dziwie ze takie uczucie rozciagania i wgle ale to pierwsze mnie meczy co to moze byc
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
oj dopisalam patyczki nie mialam i zapisalam jeszcze cos do ciemieniuchy do czesania niby olivkami wyczesuja ale grom wie jak to bedzie u Corci ciut sie pokazalo wyczesalam i juz nie bylo.
A co do Corci Kochana nie martw sie czasami trzeba krzyczec ja wiele wiele krzyczalam nie bilam ale jak warknelam to dzieck owiedzialo co ma robic i do tej pory zmienie wyraz twarzy glos i ona juz wie co moze do 3 razy nie powtarzam a mam sasiadke i dala jogurt dziecku i wylewal na siebie zadowolony a ona szczesliwa ze wozek i caly siebie pooblewal wrrrrr moja nigdy tego nie robila uwierzcie jak trzeba bylo to i klnelam ale teraz skarg nie ma na Nia dzieki Bogu oby tak dalej.i jak nie musze siedziec bo ona tupie noga ona sie zajmuje sama a ja robie co trzeba nie ma bo ONa nauczona jest zajac sie Sama a nie mamo bo ja chce mamo bo pobaw sie mamo choc i juz a w zyciu to ja mam tu pierwsz ezdanie
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
octenisept.info.pl/
Co do córci to nie znoszę na nią krzyczeć i jest mi potem bardzo źle z tym, ale jest w takim wieku że nie da jej się pewnych rzeczy wytłumaczyć a ja pewnych zachowań nie toleruję i nie mam zamiaru udawać żę jest spoko jak nie jest
No ale już się pogodziłyśmy.
Mam nadzieję że więcej tak nie zrobi i zapamięta że mamusie denerwuje to jak tak brudzi i się bawi zamiast jeść.
Ech macierzyństwo to ciężki kawałek chleba
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Te "bezstresowo" chowane dzieci lądują później w programie "Surowi rodzice" na tvn
nigdy tego nie oglądałam ale zapowiedzi mówią same za siebie.
Ależ upał, hehe
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
Ogladalam nie raz surowych rodzicow zachowanie sa nei do zniesienia ale to wszystko wychodzi o dziecka niestety kiedy tylko dziecko poczuje luzik wykorzysta to i pozniej moze byc za pozno na naprawe bo juz rodzice staja sie bezsilni
oj u nas tez wlasnie musze isc po jakas wode ale siedze w sukience bez biustonosza i nie chce mi sie ubierac wrrrr
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Skwar nieziemski. Chciałam wskoczyć do basenu, ale mamy taki głęboki, że nie idzie siedzieć w nim, a taki fajny miałam materac jak fotel, ale leżący i sobie zawsze na nim pływałam i polewałam wodą, ale wpadł w róże i przebity Najwyżej wejdę tylko po to żeby się schłodzić. Zobaczymy jeszcze.
Mam do was pytanie. Jak wiecie kupiliśmy używany wózek i wszystko jest w nim super, ogólnie jak nówka wygląda tylko kółka trochę wyjeżdżone i jakby wyblakłe, i chciałam zapytać czy nie wiecie może czym je odświeżyć trochę i nadać takiego wyraźniejszego koloru???