BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 10 miesiąc temu #652661 przez Agusiak
patrzyłam na all ale ceny tych detektorów są powalające i w ogóle mało licytacji. Ale będę monitorować, może coś się trafi.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #653001 przez Karo290392
No tak ceny są straszne. na szczeście jestesmy w tej dobrej sytuacji że w przeliczeniu na nasze to jakos koło 35 funtów nam wyszło to tego tak nie odczulismy.

11 lata 10 miesiąc temu #653346 przez Agusiak
ja się nie poddaje i nadal poluję :P

jutro rano jadę na badania, a że ostatnio ciągle bym spała to kładę się już w kimanko :)

Dobranoc :)

11 lata 10 miesiąc temu #653585 przez Agusiak
dzień dobry :)

dziewczynki chyba czas zaopatrzyć się w jakiś dobry magnez bo rano obudził mnie straszliwy skurcz najpierw jednej a potem drugiej łydki :dry:

u nas dziś piękne słonko od rana, zimna Zocha chyba nie będzie taka zimna ;)
A swoją drogą muszę zadzwonić do babci z życzeniami imieninowymi bo Zosia ma właśnie :lol:

Czekamy na mojego tatę i jadę na badania z siuśkami i oddać krew.

Miłego dnia i do potem :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #653665 przez alutka1011
WItajcie mamusie!
Agusiak ja właśnie wczoraj kupiłam bo jak się w nocy obudziłam to mi same lzy leciały z bólu :/
Piękna pogoda więc dzisiaj pewnie też cały dzień na polku a jeszcze męża mam w domu :lol:
Dziewczyny nie wiecie co sie dzieje z Marysia 27 ? Ją akurat dobrze kojarze bo należy do tych "starych" użytkowniczek i ma syna w podobnym wieku...Gdzie reszta dziewczyn?

11 lata 10 miesiąc temu #653743 przez Agusiak
hej ja już po padaniach, wyniki jak zwykle w środę na wizycie.

alutka nie wiem co z Marysia, ale mam nadzieję że wszystko dobrze. Od jakiegoś czasu zaglądała coraz rzadziej, a teraz już wcale. Ale może jeszcze kiedyś coś napisze.

Lecę na kawkę a właśnie pochłonęłam opóźnione przez badania śniadanie :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #653980 przez @g@t@
Hej dziewczyny,
mam pytanie. Znacie na terenie Warszawy sklepy z artykułami dla niemowląt godne polecenia? Patrzyłam w Świecie Dziecka i w Smyku, ale niestety ceny są dość spore. Może znacie inne?
Pozdrawiam
Agata

11 lata 10 miesiąc temu #653984 przez Karo290392
Hej kochane jak tam sie trzymacie?
Jaka pogoda u Was? u mnie od samego rana pada...ehh....norma
Juz ie nie moge doczekac kiedy przyjdzie paczka od rodziców i bede miała juz wszystkie zakupy w domku :) teraz jakos na czasie tylko mebelki i mozna zakupy pełna para zacząć :) Tym bardziej że za 6 dni usg :)
Jupiiiiii!!!!!! W końcu zobaczymy naszego rozrabiake :)

11 lata 10 miesiąc temu #653993 przez Agusiak
u nas dziś słonecznie ale wieje też dosyć mocno. Mam nadzieję ze pogoda się wkrótce unormuje i będę mogła młodej założyć krótkie ubrania bo prawdę mówiąc już mam dość tego że jednego dnia zakładam płaszcz, drugiego samą bluzkę z krótkim rękawem i tak w kółko :angry:
Też czekam na to usg 22 maja, mam nadzieje, że dzidek nam się ujawni i nie każe czekać tak długo jak siostra. Powiem Wam że płeć jest mi obojętna ale nie ma nic bardziej wkurzającego niż ta niewiedza i czekanie z wizyty na wizytę bo dziecko siedzi obrócone.

agata ja nie pomogę bo nie jestem z Warszawy

11 lata 10 miesiąc temu #654020 przez @g@t@
Ja generalnie pochodzę z Mazur. Jak ostatnio porównałam ceny ubranek tam i w Warszawie to się zaskoczyłam różnicą (w stolicy dużo drożej). To co mogłam to kupiłam. Teraz szukam tańszych sklepów w Warszawie :) Agusiak dzięki za miłe chęci :)

11 lata 10 miesiąc temu #654091 przez Karo290392
Hej kochane tak jak obiecałam to pochwalę się moim dziełem :)
Teraz juz wisi w PL w antyramie a na zdj po prasowaniu przed lotem :)
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #654098 przez nuśka09
Dzień dobry ;)
Dziś od rana po za domem, nie dawno wróciłam i drzemałam chwilkę, zbieram siły bo o 17 na mecz:D
Rano u dentysty byłam a potem z D. na zakupach, co prawda on sobie ubrania musiał kupić ale zarobiłam spodenki na gumce takie za kolano i zrobiliśmy jeszcze koszulkę ciążową taką na mecze z informacją że "tu rośnie kibic..." bo po ostatnim meczu miałam już dość mówienia każdemu dlaczego nie pije piwa i że nie przytyłam tak o ;p

Agusiak u nas Zośka też nie taka zimna. Ja mam siostrę Zosię, właśnie muszę do niej zadzwonić .Szukaliśmy dla niej prezentu dziś bo jeszcze za tydzień ma urodziny...ale jest problem z prezentem dla 6latki która ma mnóstwo ubrań, zabawek i jeszcze młodszą siostrę która chciałaby to samo ;p postanowiliśmy kupić karty piotruś i gry planszowe od 4 lat tak żeby mogły sobie we dwie grać :)

Pogoda piękna dziś, cieplutko i słonecznie :)
Dziewczyny słyszałyście o tym że pijana laska urodziła dziecko które miało 4 promile w krwi pępowinowej? Masakra, nie pojęte to dla mnie...

11 lata 10 miesiąc temu #654102 przez nuśka09
Karo piękne :) ja kiedyś próbowałam wyszywać ale to nie dla mnie, znudziłam się po 10 minutach :P

11 lata 10 miesiąc temu #654121 przez Karo290392
A mi to zajęlo 5 miesiecy oczywiscie biorac pod uwagę że pracowałam no i normalny tryb zycia prowadziłam a to haftowałam sobie tylko w wolnych chwilach :)
Ale jestem cholernie dumna bo to mój drugi w zyciu wyhaftowany obrazek :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #654278 przez Moner
Augusiak moze masz skurcze bo za duzo pijesz kawy i wyplukuje ci magnez. Przyuwarzylam wlasnie na twoich postach ze czesto idziesz na kawke,hehe to moze byc powodem skurczy jedz orzechy i pestki dyni moze pomoc :)

Karo
Ja tez w najblizszym czasie maluje pokoik i rozgladam sie za mebelkami a resze duperelkow typu wanienka smoczki ito zaczne powolutku w polowie czerwca sierpiu bo boje sie ze potem trudno bedzie mi chodzic a chce wszystko wybierac sama :))

Nie moglam wytrzymac i kupilam kilka spioszkow itp w polowie czerwca jest tu expo wiec wszystko w jednym miejscu mozna kupic czy obejrzec i wybrac
A w 20 tyg chyba bede miec badanie 3d

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka