BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 7 miesiąc temu #646244 przez Agusiak
Moner super, gratulacje :)

A ja ciągle śpiąca chodzę :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #646267 przez alutka1011
Ja dentyste sobie daruje ale do rodzinnego pewnie pójde na ekg.
Ja to mam mieszane uczucia raz mam wrażenie że będzie synus a czasami że druga córcia.
Karo chyba bym oszalała jak mnie ktos rano budzi to juz później lepeij do mnie nie podchodzić(pomijając córcię)

11 lata 7 miesiąc temu #646277 przez Agusiak
alutka masz jakiś problem z sercem?

Ja podobnie jak Ty, raz czuję że to chłopak tam siedzi a innym razem mam wrażenie że córcia druga jednak będzie :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #646310 przez nuśka09
o kurcze alutka przypomnialaś mi! muszę na ekg iść bo jako nastolatka miałam arytmię potem się uspokoiło ale powiedział mi ginekolog że muszę kontrolować teraz bo w ciąży to lubią się odzywać stare dolegliwości

11 lata 7 miesiąc temu #646350 przez Karo290392
moner
Gratuluje! :)
Ja to stety albo i niestety z samego rana i w nocy :D ale ostatnimi czasy to i w ciagu dnia takze ciekawe jak to bedzie z spaniem malucha :D

alutka
Na szczescie ostatnio mam dobry humor ostatno i nawet to nie zepsuło mi na dłuzej humorku :D

Wrócilam z zakupów. Pogoda przepiekna wrecz gorąco ale dałam rade i nawet kupiłam kilka rzeczy dla maluszka :D Kocyk i pieluszki :)
Sie ciesze jak głupia ;p
A teraz zbieram się i uciekam na herbatke w ogródku u znajomej :)
Pieniadze wysłałam siostrze i w piatek bede miała ten detektor takze zdam Wam relacje jak działa i czy sie opłaca :)
A tak wgle to któraś z Was myśli o zakupie tego jeszcze?

11 lata 7 miesiąc temu #646539 przez nuśka09
Ja próbowałam wylicytować ale nie udało mi się i jak na razie odpuściłam.
Ale zobaczę jak to będzie:)

11 lata 7 miesiąc temu #646547 przez Karo290392
Kochana jak by co to mozna zawsze meila wysłac do babeczki i poza allegro sie dogadac ;p

11 lata 7 miesiąc temu #646577 przez nuśka09
no można można :)

11 lata 7 miesiąc temu #646579 przez Agusiak
karo ja czekam właśnie na Twoją relację z użytkowania tego sprzętu bo też na niego poluję ale na aukcjach b nowe to drogie :( Ale na razie bezskutecznie.

11 lata 7 miesiąc temu #646642 przez MartiO
udało mi się w końcu nadrobić i być na bieżąco ;) byliśmy z Młodym przez jakiś czas u moich rodziców no i tam nie zawsze mam kiedy wejść na forum, staram się na fb ale forum nie zawsze się udaje ;)

odpukać na majówce w naszych rejonach z pogodą nie najgorzej ;) nawet całkiem ciepło i słonecznie było ;) dwa dni chyba tylko takie gorsze i w niedzielę nawet pojechaliśmy sobie nad morze, miało być 15 stopni ale było więcej z za parawanem to już jak lato prawie ;) na plaży byłam na krótki rękawek i na bosaka ;) nawet Młodemu pozwoliliśmy podreptać na bosaka ;) ale miał radochę ;) a to ile piasku wkoło... sama radocha, nie wiedział co ma robić ;) łapał w piąstki, sypał na koc, na czworaka pod parawanem próbował przechodzić... podobało mu się ;) część ludzi całkiem do strojów porozbierana...

co do brzusia to zaczęło się ;) jest coraz bardziej widoczny... dodając do tego to co zostało po Jakubie i moje sadełko to wyglądam jakby co najmniej 5-6 m-c... wizyta teraz 14 ale bez usg bo nie ma w gabinecie... może dostanę skierowanie i zapiszę się na jakąś datę... bo teraz to już połówkowe się zbliża... a co do ruchów... mimo że wiem jak to powinno być to mam sporo wątpliwości... czasem mam wrażenie że czuję, ale potem zaraz mam wątpliwości.... no i rozstępy które zdążyły trochę przybladnąć to znowu coraz bardziej widoczne :( ale jakoś tak wyżej tym razem... te co jako ostatnie wyszły przy poprzedniej ciąży najwyżej na brzusiu... ale mam tendencję i mogę cyrki robić a i tak będą :(

co do sprzętu... to my sobie odpuścimy... przy pierwszej ciąży mąż szalał i kupił stetoskop lekarski bo jakiś kolega powiedział mu że oni tak podsłuchiwali swojego... może i u osoby szczupłej się udaje... u mnie za dużo sadełka i miałam łożysko bardziej na przedzie więc nie bardzo...

11 lata 7 miesiąc temu #646872 przez Groszek
Witam wszystkie Mamusie :) Moje dziecko zaczyna coraz wcześniej wstawać co mnie się średnio podoba... Mamy piękne słoneczko i pewnie po śniadanku pójdziemy na spacerek :)

Miłego dnia :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

11 lata 7 miesiąc temu #646911 przez Agusiak
dzień dobry :)

Marti ja z tymi ruchami to mam tak jak Ty. Raz jestem pewna że to TO, potem długo, długo nic i mam wątpliwości. Więc się jeszcze nie chwalę że czuję ruchy bo sama nie wiem :blush: :P
Ale przez tłuszczyk na brzuchu to pewnie przez jakiś czas będę mieć takie wątpliwości dopóki nie dostanę porządnego kopniaka :)

Groszek, u nas też słonko ale wczoraj także było pięknie, a potem przyszła burza. Taka niepewna ta majowa pogoda póki co.

Cieplutkiego dnia :)

11 lata 7 miesiąc temu #647035 przez Groszek
Uprzejmie informuje że na południowym zachodzie już się chmurzy :/ bleeeeee

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

11 lata 7 miesiąc temu #647060 przez MartiO
na północnym zachodzie też tak niepewnie jakoś ;) rano byliśmy zrobić badania i duchota niesamowita, po 7 było 20 stopni, koło 9 już 25... jak wyjdziemy z Młodym to pewnie pod wieczór... wczoraj trochę prze kropiło ale poważniejszego deszczu nie odnotowałam :P

11 lata 7 miesiąc temu #647074 przez Agusiak
na południu jeszcze nadal utrzymuje się słońce ale sytuacja ta może w każdej chwili ulec zmianie :blink:

Zaraz będę kłaść Paulinę na drzemkę i chwila relaksu dla mnie :) :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka