BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 11 miesiąc temu #640776 przez nuśka09
Sylwia to pozazdrościć szczęściaro :)!!
ja też schudłam sporo w liceum potem zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne i przez nie znowu przytyłam ;/ noi rozstępy się pojawiły, ale smarowałam maścią na blizny i wyblakły. Jednak nie wiem czy ją stosować w ciąży.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #640784 przez alutka1011
Wybaczcie moja nieobecnosć.Nienadrobie Was u mnie wszystko ok rosne i rosne :)

11 lata 11 miesiąc temu #640890 przez Groszek
Rozstępy nie znikają po prostu stają się mniej widoczne :) Wyglądam jak zebra, ale mam super syna, a tego nic nie przebije ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #640929 przez Moner
No jasne Groszek masz racje dziecko najwazniejsze ale jak sie da je choc troche zmiejszyc to warto sie postarac i kremowac, a jak to nic nie da to coz, taka nasza uroda

Dziewczyny dzis od rana brzuch mnie troche pobolewal a teraz patrze wydaje sie ze urosl troche ;) nadal troszke pobolewa ale to chyba nie grozne nie?

11 lata 11 miesiąc temu #640947 przez Agusiak
dobry wieczór :)

alutka dobrze że jesteś, martwiłyśmy się. Nie znikaj już nam na tak długo :P

Kochane po powrocie od teściów nie wiem w co ręce włożyć.
Przewaliłam stertę prania a jeszcze czeka mnie pakowanie.
Jutro rano jedziemy na działkę i wracamy w niedzielę.
Zabieram małego lapka i internet ale jak nie będę pisać to znaczy że nie ma tam zasięgu :(
Będę za Wami tęsknić :)

Życzę udanego wypoczynku i dużo czasu z rodzinką :)
Buziaki i do spisania :kiss: :kiss:

Dobranoc :)

11 lata 11 miesiąc temu #640960 przez Sylwia88nka
Moner mnie tez cos dzis brzuch pobolewa :( mam nadzieje ze to tylko wizadla sie rozciagaja i ze wszystko w ok u mojego malenstwa.

11 lata 11 miesiąc temu #641059 przez Groszek
A kiedy kobitki wizytujecie? Ja dopiero pod koniec maja,dzidziola nie czuje bo lozysko mam na przedniej ścianie:) a teraz śmigam zrobić śniadanko i leniuchujemy bo zimno i pada desz :/

11 lata 11 miesiąc temu #641131 przez alutka1011
Witam w maju :)
Agusiak obiecuje :)
Pogoba nie nastraja pozytywnie:/
Mój Big Ben(ben)
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #641186 przez Karo290392
Hej kochane!

Ja jak narazie rozstępów nie mam nigdzie ale mama moja tez nie ma także myslę że moze i mnie to ominie ale zobaczymy a kremy i tak bede stosowac aby nawilżyć tą skórę chociaż jakoś jestem najbardziej za oliwka ;)

agusiak
kochana ja wczoraj tez z rana powera miałam a dzis wrecz przeciwnie. Najchetniej to bym lezała ale słoneczko za oknem to trzeba cos zaczac robic. jeszcze 20 dni do wizyty i zobacze moje malenstwo juz sie doczekac nie moge ;p

alutka
ale masz piekny brzuszek;) taki okrąglutki :)

11 lata 11 miesiąc temu #641284 przez nuśka09
Dzień dobry ;) Maj nas deszczowo przywitał ale za to dobrze mi się spało bo wstałam godzinę temu :)
Alutka cudny brzusio!
Moner mnie też czasami brzuch pobolewa ale to nic złego - macica się nam rozciąga :)

Agusiak miłego wypoczynku kochana! :) wracaj cała zdrowa i pełna energii :)

A co do wizyt mam za 9 dni i nie mogę się doczekać :)

11 lata 11 miesiąc temu #641392 przez ewitkun
hej kochane

nie było mnie trochę ze względu na pobyt w szpitalu, opiekę nad synkiem i urządzanie domu i ogrodu. ale teraz postaram się już być z Wami na bieżąco.

doczytałam co u Was, rośniecie jak na drożdżach a raczej Wasze pociechy, cudnie, ściskam

11 lata 11 miesiąc temu #641395 przez Groszek
Anetka hihi jak Twój jest wielki to co mam o swoim powiedzieć?? :P

11 lata 11 miesiąc temu #641408 przez Elusia
Hej dziewuszki:) ja dziś cały dzień leniuchuje- jedyne co obiad zrobiłam:P narzeczony w garażu jak zawsze coś tam porabia a psiunio śpi sobie grzecznie to i ja się nie ruszam:) jeśli chodzi o rozstępy to niestety ja mam po okresie dojrzewania mega:/ no a teraz od początku smaruję się jakimś specyfikiem polecanym w gazetach dla przyszłych mam i... powstały mi już na udach nowe mega rozstępy:/ ale co zrobić- czuję się jak tygrysica, która zdobywa kolejne paseczki dla swojego maleństwa:)a macie problem z żylakami? bo ja mam już dużo ich:(-tzn przed ciążą zero i mimo że naprawdę dużo spaceruje, nie wiem co będzie potem jak teraz ich tyle...Znacie jakiś sprawdzony sposób na nie? ja mam wizytę 15.05 a 3.06 planuje iść na 3D:) już też nie mogę się doczekać:) współczuje z tym wypadkiem to zawsze trauma.. najgorsze przestać jeździć-gdybym nie musiała do pracy to na pewno przestała bym jeździć bo ja bardzo przeżyłam szczególnie drugi wypadek:/ ale co muszę więc choć jak żółw jeżdżę:P miłego popołudnia:)

11 lata 11 miesiąc temu #641493 przez Karo290392
Hej kochane.
Jak tam Wam 1 maja mija? U mnie pogoda jak narazie sie utrzymuje. Ale miałam dzis stresa. Nie czułam maluszka od rana i napisałam do mojej midwife ale powiedziała tylko tyle ze maluch pewnie zmienił sobie tryb dnia i buszuje w nocy jak ja śpie. I pocieszyła tylko że za jakis czas to nawet w nocy bede go bezproblemowo czuła takze troche sie uspokoiłam. Mam nadzieje ze ma racje

11 lata 11 miesiąc temu #641600 przez nuśka09
witajcie ;)
dziś meeega nudny dzień ;p popołudniu ze znajomymi się spotkaliśmy na spacerku ale jakby nas nie wyciągnęli to cały dzień na kanapie by minął :P
Elusia co do żylaków ja mam skłonność po mamie i babci przed ciążą miałam jednego teraz zauważyłam drugi ale mniejszy na drugiej nodze. Przed ciążą zażywałam DIH no a teraz smaruję tylko maścią z kasztanowca z Ziaji. Pomaga. Też dużo spaceruje i często leże z nogami to góry no ale i tak są... Po porodzie muszę wybrać się do naczyniowca i myślę nad operacyjnym usunięciem.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka