BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 11 miesiąc temu #641778 przez Groszek
Karo spokojnie to jeszcze wczesna ciąża i nie musisz malucha czuć :) Widzisz ja mam łożysko na przedniej ścianie i nie czuje w ogóle :) Michała tak codziennie to czułam dopiero po 25tc :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #641833 przez nuśka09
Karo ja też nie czuję maluszka o jakiś tydzień temu czasem coś poczułam. Jeszcze będziesz mieć dość kopniaków :P mamy czas :)

11 lata 11 miesiąc temu #641898 przez Elusia
Hej dziewczynki:) jak dzień:)? ja mam wolne, zaliczyłam już spacerek z psiuniem, śniadanko, ogarnęłam na studia co nie co i teraz wcinam śliweczkę;) Karo ja też jak właśnie byłam na Spa to prawie w ogóle nie czułam maluszka ale to chyba przez to, że bardzo intensywnie się ruszałam całe dnie i czułam właśnie dopiero późnym wieczorem, a teraz już znowu wróciło do normy i mały się wierci aż miło:) ponieważ jeszcze nie pokazywałam brzuszka to pokazuję:) no i tą kieckę co kupiłam na panieński- zdjęcie robione jakieś 1,5tyg temu:)miłego dnia:)- mimo iż pogoda zupełnie nie dopisuje.

11 lata 11 miesiąc temu #641902 przez Elusia
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #641929 przez Karo290392
Hej kochane
Ja Was rozumiem , ale to takie dziwne mi sie wydawało że codziennie dawał mi sie mały we znaki a teraz spokój ale dzis polozna dzwonila i kazała mi po południu przyjsc do niej i posłuchamy serduszka jak to bedzie ok to jest ok ale mówi ze lepiej sie upewnic.

elusia
Sukienka śliczna :)
Maluszkowi było fajnie jak mama kołysała to sobie spał a ja najchetniej to bym spała ostatnio .

11 lata 11 miesiąc temu #641952 przez nuśka09
Elusia jaka ty drobniutka jesteś :P
super sukienka :)
Karo na pewno wszystko jest w porządku :)
Jej jaka paskudna dziś pogoda, wstałam przed 8 wzięłam prysznic, zjadłam śniadania położyłam się i przed chwilą wstałam bo telefon mi dzwonił tak to bym spała :P Ale nie bronie się przed snem jak mi się chce w ciągu dnia to się kładę bo za niedługo skończą się takie przyjemności :P

11 lata 11 miesiąc temu #641966 przez Karo290392
nuska
zgadzam sie z Toba:)
Później bedzie ciezko ze spaniem :D
A znając zycie jako ze bede tu sama z mezem a maz do pracy to bede jakis czas jak zombi wygladac :D

11 lata 11 miesiąc temu #641983 przez Groszek
Karo znam ten ból, choć mieszkamy w PL to 600km od rodziny, po porodzie kategorycznie zabroniłam przyjeżdżać rodzinie-samowystarczalna jestem :) Teraz każdy mi truje że z 2 nie będzie tak łatwo i że ktoś mi pomoże-nie dziękuje :) Mąż na 2 zmiany zasuwa więc cały dzień sama w domu jestem...

11 lata 11 miesiąc temu #641993 przez Karo290392
Ajjj no to widze ze sie rozumiemy ;p Tylko że ja sie ciesze że mama bedzie u nas ale najwczesniej tydzien po porodzie bo musi sobie wolne załatwić aby móc przylecieć

11 lata 11 miesiąc temu #642005 przez Groszek
Heh ja musiałam "coś komuś udowodonić"(czyt.teściom) i dałam radę sama :)

11 lata 11 miesiąc temu #642019 przez Agusiak
hej Kochane.
jest tu net ale strasznie powoli się ładuje.

A u nas przeważnie jest pochmurno i pada deszcz ale poza tym jest super :)
Oczywiście nie obyło się bez przygód. Wracaliśmy dziś z zakupów taką drogą przez las i totalnie zdechł nam samochód. Benzyna jest, iskra na świecy też, akumulator kręci a auto nie jedzie. Jeszcze lało jak z cebra. Na szczęście tą drogą często jeżdżą i jacyś mili ludzie zaholowali nas aż na samo podwórko. Teraz przestało padać to T będzie patrzył co się mogło stać a jak to jakaś grubsza sprawa to teściu nas będzie musiał stąd holować aż do domu albo przyjedzie po nas a auto tu zostanie. Masakra, zawsze coś się musi zesrać i to jeszcze te auto to w większości elektronika i szukaj wiatru w polu co się stało.

Młoda drzemie więc mam chwilkę ale słonko wychodzi więc po obiadku spacerek :)

Dziewczynki brzuszki macie cudne :)
Karo nie martw się kopniaczkami ale do położnej nie zaszkodzi podejść dla własnego spokoju :)

Pozdrawiam u buziaki przesyłam :)

11 lata 11 miesiąc temu #642026 przez Karo290392
groszek
No ja z teściami nie za bardzo jestem a szczególnie z teściową ale to dłuuuuuga historia ;p
agusiak
ojjjj a u mnie pogoda dzis pięęknaaa aż na krótki rękaw wszyscy chodza bo faktycznie ciepełko jeest :)
Ojjj dziewczyny ale mi humor dopisuje :) jeszcze tydzien i do Polski w koncu ;p
A w poniedziałek u nas bank holiday więc szykuje sie długi weekend :)
I będziemy gonić owce :D jak dopisze pogoda jak dzis ;p Juz sie doczekac nie moge :) bo niedawno dopiero małe się rodziły :) I wszędzie pełno owieczek jest :p

11 lata 11 miesiąc temu #642261 przez nuśka09
ojj z tymi teściowymi to bywa ciężko... Moja ostatnio oznajmiła że jak urodzę weźmie urlop i na dwa tygodnie przyjedzie!! Czujecie to?? No ja bym zwariowała, zwłaszcza że już mówi mi co i jak mam robić w ogóle jak rodzić powinnam :angry: mam mamę na miejscu i ona mi w zupełności wystarczy ale też nie za często, bo ja się bardzo denerwuje jak ktoś mnie chce na siłę wyręczyć, ale ona przyjdzie posiedzi pare godzin i pójdzie. A teściowa przyjechałaby i byłaby tu 24h przez 14 dni! Masakra! więc już mówię mojemu żeby jej uświadomił, że damy radę :P zwłaszcza że moj D bierze 2 tygodnie tacierzyńskiego po porodzie :)

idę zaraz do fryzjera zrobić porządek z włosami bo mam czuprynę lepszą od Simby :P

11 lata 11 miesiąc temu #642283 przez nuśka09
Jeszcze Wam się chciałam pochwalić swoim brzuchalem :)
tadam :
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #642321 przez Karo290392
nuska
No pięknie brzucho sie pokazuje :P
Ojj ja to bym dwóch dni nie wytrzymała ze swoja a co dopiero 2 tyg :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka