- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Edzia04
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Ja dziś wstałam naszczęście z dobrym humorem i mam nadzieje, że juz nie wroci ta wstrętna płaczliwość. Piękna pogoda dziś u mnie , więc pewnie spacerek jakiś wykonam z siostrzenicą kochaną 3 miesięczną Dziewczyny ona jest cudna wloski to ma chyba po pas i tak jak sie na nią napatrzyłam,że bardzo bym chciała córunię To milego dnia buziaki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Sylwia właśnie to jest taka złośliwość pogody, że w tygodniu piękne słońce a na weekend to różnie. A może napiszesz nam coś więcej o sobie jeśli ma chęć, skąd jesteś, pracujesz, uczysz się?
Karo koniecznie pochwal się swoim dziełem jak skończysz
Ja dziś czuje się dobrze chociaż wczoraj miałam taki wydęty brzuch i jakby napiętą skórę ale dziś już okej
Edzia to super, że siostrzenica ma takie cudne włoski Ja pierwszą też bardzo chciałam mieć dziewczynkę, czułam że tak będzie i tak też się stało
Sylwia ja też nie znam jeszcze płci
U nas też słoneczko więc pewnie wygramolimy się na spacer no a na podwórko to obowiązkowo
Miłego dnia
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Płeć jeszcze nie znana, choć na 90% podejrzewam chłopaka 3 x testosteron w domu - jak ja to wytrzymam?
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No ciekawe jak to z tymi naszymi przeczuciami będzie.
Ja czuję że będzie druga dziołszka
Ale też nie nastawiam się na szybkie poznanie płci.
Paulinka w ogóle nie chciała odwrócić i dowiedzieliśmy się że to dziewczynka dopiero po 30tym tygodniu
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziecię mi drzemie a ja przeglądam all w poszukiwaniu stanika
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chciałabym dziewczynkę ale kto będzie to i tak kochać będę
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w sklepach ciężko bo tam mały wybór w rozmiarach no ale na necie zaś się boję bo już raz zamówiłam, pomierzyłam się i według tabeli kupiłam rozmiar i doooopa, nie dobry
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja dziś po wizycie u dentysty po za tym po weekendzie ok. Wczoraj troszkę płaczliwy dzień miałam zaczęło się od oglądniecia Pokahontas potem Dzwonnik z Notre Dame, a później to byle pierdoła a ja w płacz
Ale wieczorem spotkałam się z przyjaciółką i humorek się poprawił
Agusiak a szukasz już biustonosza do karmienia czy zwykły?
Ja muszę zainwestować w większy rozmiar..od początku ciąży już mi tak urósł że masakra, miesiąc przed zajściem w ciąże kupiłam rozmiar C i już się w niego nie wciskam!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nuśka szukam zwykłego, nie takiego do karmienia
My już po obiadku, pojechałabym do marketu ale nie chcę targać młodej więc muszę czekać aż ktoś wróci do domu wiecznie od kogoś jestem zależna, już mi się czasem rzygać przez to chce
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Kurczę taka fajna pogoda mam ochotę sobie autem pojeździć a od grudnia nie kierowałam bo miałam stłuczkę malutką i się zraziłam, teraz się zasłaniam ciążą ale mnie namawiają żebym jednak się przemogła... najgorsze że nie mam swojego auta tylko przeważnie od mamy pożyczam przez to jeszcze większy stresior...
- Moner
- Wylogowany
- gaworzenie
Jejku Karo!!!! Brzuszek ogromny, moj nadal nie rosnie taki sam jak na ostarnim zdjeciu o jejku to mam jak objawy alergii... Ale nigdy nie mialm nic takiego mam nadzieje ze to zwykle przeziebienie
Sylwia88 ja w 12tyg powiedzieli ze wyglada na chlopca a w 16 tyg ide na kontrolebi jus ma byc widac lepiej
Agusiak w marks & spancer sa fajne staniki ciazowe i do karmienia w jednym ja mam sredni biust ale teraz stal sie wiekszy i rozmiar c kupilam ale byly jeszcze duzo wieksze
Nuśka tez w weekend wb tv ogladalam dzwonnika i pocahontas i przy nich plakalam, na polsacie lecialy
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Kochana ja mysle ze po 16 tygodniu ruszy ci jak szalony tak jak mi sie zdarzyło ale kazda z nas jest inna co sie potwierdza na kazdym kroku
A alergie z tego co wiem to można załapać w każdej chwili. A byłaś u lekarza z tym przeziębieniem? Może by ci cos przepisał żebys sie nie meczyła tak?
My już prawie 3 tygodnie bez naszego kociaka tak dziwnie cicho i spokojnie w domu nawet pogadac do kogo nie ma. dobrze ze maluszek reaguje na dotyk to przynajmniej do maluszka sobie gadam.
W przyszłym tygodniu juz upragniony wylot do polski. A w PL pstatnio takie przeboje w mojej rodzinie ze głowa mała. powaznie . ale staram sie tym nie stresowac jak narazie
Nuśka
Ja to cholernie tesknie za prowadzeniem auta. ale rozumiem twoje zniechecenie. po moim wypadku tez miałam pewne jakby to powiedziec..leki? tylko ze ja potracona byłam na pasach dla pieszych przy szkole mojej a co najlepsze potracila mnie 'L' heh:D
A w uk strasznie drogie ubezpieczenie jest dla kierowców ponizedj 25 roku zycia wiec szukamy odpowiedniego dla nas. mam cicha nadzieje ze przed narodzinami maluszka damy rade. bo auta tanie a ubezpieczenie kosmiczne ;/
- Moner
- Wylogowany
- gaworzenie
Nie chce wlasnie isc do lekarza bo tu w turcji na byle co daja antybiotyk nawet w aptece bez recepty sprzedaja. Mam krople z woda z siarka delikatniejsze a na noc uzywam normalne, bo bym nie usnela. narazie nie ide do lekarza jak sie w przeciagu 2 dni nie poprawi to pojde.
W piatek przylatuje moja mama wiec sie bardzo ciesze
Ja prawo jazdy zrobilam 2 lata temu ale nigdy m nie jezdzilam sama bez instruktora bo nie mialam czym zdalam na automat a nikt z rodziny nie mial zebym mogla potreniwac , mam nadzieje niedlugo zaczne jezdzic, planujemy kupic dla mnie samochod za kilka miesievy lub w przyszlym roku