- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
A ja już po wizycie
Synuś zostaje synusiem taką pozycję sobie znalazł, że aż wszystkich zadziwił ale był bardzo grzeczny na wizycie, bo spał, a teraz mi buszuje po brzuszku
Termin tak mi się przesuwa teraz na 12.11 , a waga maluszka 440 g kawał chłopa
Na razie skierowania na glukozę nie dostałam, dopiero za miesiąc... mam zrobić znowu toxo i morfologię ... ogólnie wszystko jest SUPER jestem prze szczęśliwa, a i Tatuś był bardzo zadowolony widziałam łzy w jego oczach heh
Zdjęć dostałam z 7, ale wrzucam najciekawsze
Aha a akrobata to po mamie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Gravity i wielomama cieszę się że wszystko ok po badaniach. Najważniejsze że dzieciątka zdrowe
Kochani a ja dzisiaj jestem prze szczęśliwa bo znalazłam mieszkanie i za niedługo będę mogła się przeprowadzić w końcu !!!
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Super ubranka wyhaczyłaś!!! prześliczne, ano i ten termometr i wyparzacz no no zaraz już będziesz gotowa , a ja wrażenie, że jestem w czarnej d*pie
Gratuluję mieszkanka
- asiulek2706
- Wylogowany
- gaworzenie
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Oki my się wybieramy na szkołę rodzenia ale od chyba 30 tyg sa zajecia. Idziemy prywatnie, 20zl za zajecia a jest ich 5:-) uważam że mi się to bardzo przyda bo nie mam doświadczenia zbytnio i mam nadziejee, zew się czegos naucze co mi się przyda.
Nat o rany jakie ty masz "przeboje". Współczuję Ci tych nerwów i tego jak Cię potraktowali... Trzymaj się dzielnie super, że wizyta udana. Duży chłopak! Kurcze ciekawe ile moje waży w przyszłym tyg chyba będę miała usg dopiero ehh.. W ogóle to piękne zdj czy to jest w technologii 4d? Pięknie widać buźkę
Wielomama no czasem te nasze odczucia są jak kij do oka. Martwimy się a okazuje się, że wszystko jest w porządku:-)
Asiulek ja też jeszcze nie mam tej krechy;-) ale za to chyba zaraz mi pępek wyskoczy :-D już taki plyciutki jest;-)
Malopolanka super! Gratuluję
A zakupki super
Dzisiaj mieliśmy piękna pogodę, byliśmy nad jeziorem Gopło, pokąpałam się, było super :-D a wieczorem ognicho :-D
- JustynaNL
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mamom po usg gratuluje poznania/potwierdzenia plci, udanych pomiarow i mozliwosci podgladniecia Dzieciaczkow. U mnie usg za tydzien, ponowne polowkowe, moze tym razem uda sie pomierzyc, ale z moja lekarka to i tak wiem, ze nie popatrze sobie na Bobaska chyba, ze jakas stopklatke mi pokaze jednorazowo.
Z ta kreska na brzuchu to u mnie w poprzedniej ciazy byla a w tej jeszcze sie nie ujawnila a moze po prostu jej nie bedzie. Co do pepka natomiast to kurczy mi sie szybciej niz ostatnio czyli zaraz go moze nie byc. Ale brzuch za to wydaje mi sie pokazny jak na ten tydzien i moja budowe a przynajmniej wiekszy niz z Cora, ale wiadomo kazda kolejna ciaza szybciej widoczna.
Co do urlopu, jeziora i odpoczywania to u Nas juz w czwartek wyjazd ze znajomymi pod domki i namioty (ok 25szt) wiec i towarzystwo bedzie i pogoda ma byc nawet znosna (czyli 32st ) w niedziele moze sie juz psuc bo wracamy do domu ;p
- Psotka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nat B_ praca to Ty się nie przejmuj, masz rację że nie ma ma co się denerwować jak takie cudo pod serduchem kwitnie. A tak przy okazji jestem pod wrażeniem bardzo szybkiego przybierania na wadze naszych dzieci. Ciekawe ile mój chłopak teraz wazy w 20 tyg ważył 352 gr.
Małopolanka ciuszki sa przecudne, normalnie spałabym z nimi.Mamy taki sam gust co do naszych dzieciaczków. Gratuluje mieszkanka, kolejna rewolucja przed wami, ale za to jaka przyjemna. Tylko się nie przemęczaj i nie dźwigaj przy przeprowadzce. Nuuunuu
Oki szkołę rodzenia tez chciałabym zrobić, pani P dobrze że już sobie taką znalazłaś i chyba nie drogo Was wyjdzie 20 zł za seans, 100 za całość.. super. Na takich spotkaniach nauczyć sie można wielu wartościowych rzeczy.
Gravity, super że po wizycie wszytko dobrze..tylko sie cieszyć.
Ja jeszcze pigmentacyjnej kreski na brzuchu nie mam, ale wiem że nie każda takowa musi mieć, za to pępek mi chce wyskoczyć i kolorki mi się zrobiły w koło pępka, jakby siniaczek taki żółty.
Dziś byłą w mega dużym Smyku i powoziłam się wózkami, teraz to dopiero mam mętlik w głowie.
Jestem padnięta idę myć głowę i spać.