- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
Dla tych które nie mają konta na fb ogłaszam że mamy kolejne dzieciątko Nefretete urodziła
GRATULACJE!!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
A Nefretete gratuluje maluszka :*
- wielomama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
- kaśkus
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Pazia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- oki222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Zacznę od Tego ,że wredne jesteście z tymi smakami no i oczywiście musiałam zakupić słoiczek Nutelli i wcinam codziennie z jedną świeżutka kajzerką mniam mój M powiedział ,że producenci chcąc zwiększyć obroty tzn sprzedaż swoich produktów powinni wejść do nas na forum i napisać parę słów :)i już i chyba trochę w tym prawdy jest.
U mnie o niebo lepiej, chociaż daleko mi jeszcze do zdrowia, męczy mnie jeszcze kaszel i katar ale płuca mnie nie bolą , bardzo dużo mi dały te inhalacje naprawdę polecam sprzęt tym bardziej ze tak jak lekarka powiedziała przy dziecku też się bardzo przyda (zeby lekami nie szprycować) jak chcecie mozecie sobie poczytać www.i-apteka.pl/product-pol-38031-INHALA...HO-Amineb-1szt-.html .
NO więc zaciskam nogi dużo leze i śpię bo gdybym miała teraz rodzić to chyba nie dałabym rady nie mogąc oddychać.
Pazia- Ja też będę rodzić na Madalińskiego to zdam CI relację
Suzi - powodzenia w przeprowadzce i ogarnianiu , mam nadzieję że się wyrobicię a ty się urządzaj na spokojnie i nie przesadzaj z pracą UWAŻAJ NA SIEBIE
Brunetka - Ja też wiele razy miałam takie dni i humory , jutro będziesz się z siebie śmiała ,ze tak Cię wzieło , najgorsze jest tylko ze wszyscy mówią że jeszcze pare tygodni do porodu i przejdzie a to właśnie najgorsze zaczyna się po porodzie te baby blues i depresja Ja mam nadzieję,że jednak nas to nie będzie dotyczyć. Głowa do góry kiedyś nam to minie
Agnieszkazst- Ogromne gartulacje, wiem co to znaczy pozytywna odp. w sprawie kredytu ,naprawdę się cieszę ,wspaniały to krok dla Was
NatB - jak remont ??? ,czekamy na fotki a co do szwagierek to ........ szkoda strony i posta
Natb, Panip -fajne te wasze sesyjki , mi nie ma kto zrobić zdjęć mój M twierdzi że nie umie i się zniechęca wogóle nienawidzi aparatu twierdzi ,ze wygląda fatalnie na zdjęciach i już.
Cortezja fajnie CI z tym wyjazdem,Ja nawet nie mam siły już na spacer wyjść a co dopiero jakaś wyprawa noi oczywisćie korzystajcie i jak się uda róbcie pamiątkowe fotki
Małopolanka no to chyba trzeba zaktualizować tabelkę
Noi najważniejsze z dzisiejszego dnia NEFRETETE -GRATULACJE OGROMNE :* DLA WAS
Majeczka fajnie ,ze jesteś z nami i trzymasz rękę na pulsie
NO to może teraz pójdzie KTÓRA NASTĘPNA ???
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No to chyba tyle i tak się rozpisałam no ale nie było mnie parę dni. Buziaki Miłej nocki
- asiulek2706
- Wylogowany
- gaworzenie
- Psotka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- oki222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- JustynaNL
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Oki, u mnie pod koniec pierwszej ciąży i bardzo długo po porodzie utrzymywał się ten bol nadgarstków, aż kciuki wykrecalo, nic nie mogłam podnieść a musiałam opiekować się Mala. Ta przypadłość to ciesn nadgarstka i jeżeli dodatkowo zbierają się płyny to robią na to zabieg. Jeżeli przechodzi po odciążeniu to znaczy, ze raczej nie wróci
U Nas po badaniu krwi wyniki wprost rewelacyjne. Z 14,66 w ubiegły czwartek spadły do 8,83 i chyba nawet rodzinna się nie spodziewała, ze będzie aż taki niski (myslala, ze będzie koło 10). Tendencja jest spadkowa wiec juz nie będą mi Małej kłuć (dzisiaj im się udało za pierwszym razem, ale trafili w powierzchowna żyłkę i aż krew trysnela :/)
Jutro przychodzi Nam w końcu podwójny wózek wiec nie trzeba będzie kombinować ze spacerami strzelony foto i wstawimy na fb o ile żadna z Dam nie będzie protestować przy testowaniu nowej karocy
- oki222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mam nadzieję że te bóle w dłoniach i nadgarstkach przejdą bo np. ostatnio wylałam na podłogę gorące ziemniaki z wrzątkiem tak mnie skurcz złapał zobaczymy.
A ja chciałam jeszcze napisać NIE WIEM CZY WIERZYCIE W ZNAKI ZODIAKU bo ja troszkę tak ,że tylko nasza Zosieńka jest wagą a u nas już same skorpiony pewnie będą , Ja osobiście wolałam wagę no ale cóż będziemy mieć dzieciaczki z charakterkami
- wredota1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- oki222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Oj czuję ,że teraz się posypiemy
- nefretete666
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania